Afwezigen training Natio krijgen laatste kans

Kees Zwamborg heeft woensdagavond in het gebouw op het terrein van het Emile de la Fuentestadion de eerste ontmoeting gehad met de voorlopi...


Kees Zwamborg heeft woensdagavond in het gebouw op het terrein van het Emile de la Fuentestadion de eerste ontmoeting gehad met de voorlopige selectie (foto) met spelers onder de 23 jaar. Hier werd de bondscoach alsook de gehele technische staf aan de jongens gepresenteerd.

Na de ontmoetingen verhuisde het team naar het Franklin Essedstadion, waar er een partij van tweemaal dertig minuten werd gespeeld. Omdat slechts 21 van de 29 opgeroepen spelers zich hadden aangemeld, werd er tien tegen tegen tien gespeeld. De opvallende afwezigen waren Naldo Kwassie (Transvaal), Faizel Hoogdorp (Leo Victor) en Jungelo Brunswijk (Inter Moengotapoe). Brunswijk en Kwassie waren niet al te lang uit Curaçao, waar zij oefenwedstrijden met Inter Moengotapoe hadden afgewerkt. Hoogdorp was wegens werkzaamheden niet aanwezig. De volgende training staat gepland voor volgende week dinsdag, om half zeven ‘s avonds.

De spelers die er niet waren, krijgen dinsdag de laatste kans om zich alsnog aan te melden. Bij afwezigheid zullen zij buiten de boot vallen. De bondscoach, die op de persconferentie van woensdag had aangegeven dat hij in goede overeenstemming wil werken met de lokale coaches, heeft de daad bij het woord gevoegd. Voor zaterdagmorgen elf uur staat een gesprek gepland met de hoofdklassecoaches in het bondsgebouw van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De uitnodigingen zijn via de SVB verstuurd naar de besturen van de clubs.

De technische staf van Kees Zwamborn bestaat uit Ricardo Winter en Kenneth Jaliens (assistenten), Stefan Burke (keeperstrainer), Ashok Bainath Sah (coördinator), Lothar Kisoor (teammanager), Armando Hansradj en Marlon van Coblijn (materiaalman).

COMMENTS

BLOGGER: 3
  1. Is dit U-23 team zo sterk dat ze een volwassen mannenteam van Guyana, Antillen, Trinidad etc. kunnen winnen?! Ze zien er nog uit als "kinderen"..

    Ik zou zeggen speel een oefenpartij tegen de oude A-selectie met Aloema, Christoph, Sandvliet etc. Dan zou je het niveau aardig kunnen pijlen.

    Vind het trouwes raar dat ze niet direct 3 OUDERE 'dispensatiespelers' erbij selecteren die ook mee kunnen doen aan de Olympische spelen als dat het doel is van de SVB. Tis nu een erg onervaren team, buiten Limon en Drenthe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben na meer dan 23 jaar weer in het AK stadion geweest om "Natio" met de suriprofs aan het werk te kunnen zien.Daarna toen ADO Denhaag hier was.Gewoon omdat ik verlangde naar goed voetbal zoals in de tijd van Entingh,Trimo,Wolfred Garden enz.Ik was zo blij dat er iets op gang werd gebracht,maar het begin weer te verwateren.
    Hoe kunnen de suriprofs de SVB beinvloeden om het AK stadion proffesioneel te laten uitzien?De kleur,het grasmat,trubine-noord enz.
    Waarom beweren wij surinamers te zijn of sranan mang te zijn,terwijl de meeste spelers met surinaamse roots het Nederlands elftal als doel hebben?
    Wanneer wordt een gecombineerde elftal een feit,waar met dat team deelgenomen kan worden aan de Digicel cup,Concacaf...?
    Hoe kunnen de suriprofs aub helpen om Suriname tegen een Honduras,Panama,Canada,Columbia,Rusland te laten spelen?Ik wacht reeds bijna 23 jaar op topvoetbal.PLEASE

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Afwezigen training Natio krijgen laatste kans
Afwezigen training Natio krijgen laatste kans
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitTvwvefM_zyAtBLAe57jIDsUwKIhBea6M2CcfhDv2RsdpO7BnaOK9Hv3LgTuMwipscHnRIB0Ke9Idvxduf2HF5WU_hR6yXbuWf3ooKLQZIexnWHPDvViiYO0EdIg0S2g3xTryLUj0vYg/s1600/Suriname+U-23%252C+Selectie%252C+Kees+Zwamborn%252C+2010.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitTvwvefM_zyAtBLAe57jIDsUwKIhBea6M2CcfhDv2RsdpO7BnaOK9Hv3LgTuMwipscHnRIB0Ke9Idvxduf2HF5WU_hR6yXbuWf3ooKLQZIexnWHPDvViiYO0EdIg0S2g3xTryLUj0vYg/s72-c/Suriname+U-23%252C+Selectie%252C+Kees+Zwamborn%252C+2010.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/afwezigen-training-natio-krijgen.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/afwezigen-training-natio-krijgen.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content