Drie spelers komen niet opdagen bij training

Drie van de dertig geselecteerde spelers voor de U-23 Olympische voetbalselectie zijn zonder kennisgeving weggebleven van de tweede training...

Drie van de dertig geselecteerde spelers voor de U-23 Olympische voetbalselectie zijn zonder kennisgeving weggebleven van de tweede training (foto: een training van Natio in 2008). Op 2 februari toen de selectie voor het eerst bijeenkwam hadden acht voetballers verstek laten gaan. Persoonlijke gesprekken met bondscoach Kees Zwamborn en een ontmoeting met de clubtrainers heeft een basis gelegd voor beter begrip.

Volgens teammanager Lothar Kisoor zijn Donovan Loswijk (SNL) en de Transvalers Giovanni Pique en Naldo Kwassie dinsdag zonder bericht niet op de training verschenen. Spelers die zonder melding afwezig zijn, lopen het risico uit de selectie te worden gezet.

Emilio Limon en Fabian Afoeman van Robinhood waren wel in het stadion, maar hadden vrijaf gevraagd, omdat ze gisteravond in de hoofdklasse moesten spelen tegen Leo Victor. Aan de andere kant hebben teamgenoot Joel Baja en het Leo Victor-duo Faisel Hoogdorp en Stefano Rijssel wel meegedaan, ondanks dat ook zij moesten spelen. Het drietal heeft een lichte training ondergaan.

Limon heeft naar verluidt als bijkomend probleem dat hij een afspraak heeft lopen met de fysiotherapeut. Murwin Wee Wee van Transvaal is nog aan het revalideren na een beenbreuk.

Ondervoorzitter Ronald Kwassie van Inter Moengotapoe kwam speciaal naar de training om Jungelo Brunswijk af te melden. Brunswijk is bezig op school inhaalrepetities te maken. Intussen is Evani Esperance van Voorwaarts toegevoegd aan de selectie.

Kisoor, voormalig teambegeleider bij Dego, heeft goede hoop dat het trainingsbezoek in stijgende lijn gaat en dat de jongens gedreven zijn en zich inzetten op de training. Als teammanager onderhoudt hij het contact met de spelers en maakt hun individuele problemen bespreekbaar. De bedoeling is dat hij vooral met schoolleiders van de studenten een goed contact heeft.

Het begeleidingsteam heeft een lijst ontworpen waarop de belangrijkste persoonsgegevens, inclusief informatie over de werkgever, de school en de gezinssituatie, voorkomen, zodat een beter beeld bestaat over de persoonlijke situatie van de geselecteerden. Met deze gegevens wordt ernaar gestreefd vanuit de huidige status van de voetballers beter door te dringen tot hun persoonlijke omstandigheden wat moet resulteren in een gerichte aanpak van eventuele persoonlijke problemen. Door een frequent contact met de spelers en hun omgeving kunnen negatieve invloeden die buiten het voetbalveld om liggen tijdig worden opgespoord en opgelost.

Intussen is een document samengesteld met vermelding van ordemaatregelen dat aan de geselecteerden is aangeboden. Daarin moeten de spelers verklaren dat zij zich honderd procent voor het land inzetten bij trainingen en wedstrijden en de ordemaatregelen zullen naleven.

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Drie spelers komen niet opdagen bij training
Drie spelers komen niet opdagen bij training
http://i50.tinypic.com/33to0me.jpg
http://i50.tinypic.com/33to0me_th.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/drie-spelers-komen-niet-opdagen-bij.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/drie-spelers-komen-niet-opdagen-bij.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content