Ongedisciplineerde spelers hard aanpakken

Harde aanpak van ongedisciplineerde voetballers van de nationale selectie is nodig om te voorkomen dat de aanstelling van bondscoach Kees Zw...

Harde aanpak van ongedisciplineerde voetballers van de nationale selectie is nodig om te voorkomen dat de aanstelling van bondscoach Kees Zwamborn een mislukking wordt en financiële ondersteuning van sponsors en inspanning van het SVB-bestuur de grond in wordt geboord. Zeker acht geselecteerde spelers waren zonder bericht van verhindering weggebleven op de eerste trainingsdag. Naderhand is van enkele van ze bericht ontvangen, maar sommigen zijn nog een verklaring schuldig.

Discipline is één van de basisvoorwaarden in het samenstel van mogelijkheden om in de sport resultaat te bereiken. Surinaamse voetballers die zijn geselecteerd voor de nationale selectie (foto: Natio in de kleedkamer tijdens een WK-kwalificatiewedstrijd in 2008) moeten het als een eer beschouwen hun land te vertegenwoordigen en de Surinaamse vlag waardig te verdedigen.

We mogen hoog of laag springen, maar een professionele trainer hoeft geen rekening te houden met een niet-steekhoudend verweer van wegblijvers, zonder kennisgeving vooraf. Daarbij dient een gedegen reden de afwezigheid te dekken. Gebeurt dat niet, dan is de weg vrij voor de trainer de speler onmiddellijk van de lijst af te voeren. Alleen zwaarwichtige redenen van overmacht kunnen gelden. Desalniettemin zal aangetoond moeten worden dat alles is gedaan om de training te bezoeken.

Iedereen is al wars van het geklaag over slecht trainingsbezoek. Wij kunnen niet verder gaan op deze toer. Een stokje moet hiervoor gestoken worden. Investeringen worden gepleegd en wanneer puntje bij paaltje komt heet het dat onvoldoende medewerking wordt verleend door de clubs hun spelers vrijaf te geven. Competitieverplichtingen zouden de oorzaak daarvan zijn.

De tijd is allang rijp te groeien naar de bewustwording van het voorop stellen van het nationaal belang. Alle actoren worden om de tafel verwacht voor het uitstippelen van een beleid waarin plaats is ingeruimd voor een gedeelde verantwoordelijkheid waarin zij zich kunnen terugvinden. We moeten het samen doen. Als de bondscoach faalt, faalt de hele natie. Wordt succes behaald uit de inspanningen, dan deelt de hele natie in de euforie. De taak is daarom weggelegd voor begeleiders van geselecteerde spelers om ze op het juiste spoor te houden en voortdurend de vinger aan de pols te houden.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Zoals ik al eerder aangaf,er zal keihard gewerkt moeten worden aan die mentaliteit van die Surinaamse voetballers.Wie niet mee wild werken,afvoeren die handel!Er is en kan geen plaats meer zijn voor grapjassen!

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Ongedisciplineerde spelers hard aanpakken
Ongedisciplineerde spelers hard aanpakken
http://i50.tinypic.com/epf6o4.jpg
http://i50.tinypic.com/epf6o4_th.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/ongedisciplineerde-spelers-hard.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/02/ongedisciplineerde-spelers-hard.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content