Suriname U-20 klaar om strijd te leveren

Het Surinaams elftal U-20 in Guatemala City is zich bewust van dat het thuisfront teleurgesteld is over zijn eerste optreden tegen de Vereni...


Het Surinaams elftal U-20 in Guatemala City is zich bewust van dat het thuisfront teleurgesteld is over zijn eerste optreden tegen de Verenigde Staten. "Maar vanavond maken wij het goed. We zullen tegen Panama laten zien wat we kunnen", zeggen de spelers. Amerika won dinsdag met 4-0 van Suriname.

De ploeg heeft gistermiddag goed kunnen trainen. De wedstrijd tegen de VS is geëvalueerd. De fouten die gemaakt zijn, werden besproken en het verlies is verwerkt. De strategie voor vanavond is doorgenomen. Er zullen mooie acties worden getoond.

Het motto voor vanavond is: 'Het is mooi, het is prachtig, het is Surinaamsachtig'. De oorlog is nog niet over, dus de vijand moet nog niet te vroeg juichen, zeggen de jongens. Zij zullen hun huid tegen Panama duur verkopen.

Er zijn geen blessures in de selectie, iedereen is fit en klaar voor de wedstrijd. "Vandaag hebben we geen andere keus dan sterk aanvallend te spelen en het Panama vanaf het begin moeilijk te maken", zegt trainer Harold Deyl. "Mijn jongens zijn klaar voor de strijd. De motivatie onder jongens is erg hoog", zegt de coach. De wedstrijd wordt om 21.00 uur Surinaamse tijd (02.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld.

COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Heb wedstrijd gezien. Ben trots op die jongens omdat zij so ver zijn gekomen. Zij hebben potential om beter te doen.

    Moet zeggen dat die eerste 2 doelpunten waren dekkings fouten. Derde doelpunt was weer een blunder van onze keeper.

    Overal is het te zien dat wij zijn ver achter die landen van noord en midden amerika. 1) onze beslissing om de bal te spelen is te lang. Moet sneller spelen en niet so lang de bal houden. 2) linies zijn niet compact als wij de bal niet hebben en geen idee hoe wij zullen aanvallen. 3) te veel kick en rush voetbal.

    Daar is veel werk aan de winkel en ik moet eerlijk zeggen dat deze ploeg kan het beter doen in carib regio. Over 3 of 4 jaar zijn ze een van de beste in carib regio. Maar zij moeten blijven hard werken en wij moeten deze groep spelers steunen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met de finaleronde, mochten wij tenminste genieten van rechtstreeks voetbal!
    [Tornatio], bedank!!

    Nex: TORTURIA -> Junior -Tor2- Natio ->U23.

    En wij -Suriname en ik- kijken al uit naar NATIO-2014!! (De basis is denk ik gelegd!!)

    -JahJah- 2011,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Natio 2014 zal niet haalbaar zijn,ik denk eerder misschien in 2018.Wel geloof ik dat als ze inderdaad hard door blijven werken er misschien wel een titel als CFU Caraibisch kampioenschap voor Suriname is weggelegd.Maarrrr,alleen met keihard doorwerken!

    En de leiding van de SVB moet ook de intensie hebben om niet steeds meetmomenten te organiseren tegen zwakke teams als Curacao,Guyana of Frans Guyana en of kleine flut clubjes uit het buitenland,misschien wel goedkoop,maar daarmee bereikt je geen duidelijke inzichten en kan je niet echt tot een daadwerkelijke opbouw van het team komen.Dergelijke teams spelen veelal vaak op het zelfde niveau als Suriname.Je schiet daar dus geen moer mee op.

    Landen als Cuba,Jamaica,Trinidad en Tabago,Haiti,dit zijn goeie landen waar Suriname zich aan zou moeten optrekken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is allemaal mooi en waar die woorden zijn lovend en positief en zullen motiverend gaan werken voor die spelers, trainers en staf. Maar het is nog steeds de keiharde realiteit dat Suriname nog ver achter is. De komende vijftig jaren hoeven wij ook niet te denken aan deelname op het hoogste niveau mits de mentaliteit verdwijnt. In Suriname wordt niet gewerkt aan talent ontwikkeling maar aan talent verprusting en afstraffing van tekort komingen. Als je nagaat dat er in de u-7, u-9,u-11,u-13, en u-15 gewerkt wordt op oproep-basis dan weet je al hoe laat het is. Talenten worden geplaats om ontwikkeld te worden met je talent wordt je geboren. Als je dan onder een trainer/begeleider wordt geplaats is het dan zaak dat die de talenten gaat ontwikkelen. Niet gaan letten op tekort komingen en die afstraffen door ze niet op te roepen.Door die handelingen worden de talenten onzeker en is die verprust. De jongens/meisjes moeten gewoon kunnen spelen elk weekend al vanaf hun vijfde/zesde met goeie begeleiding. Er moet gewerkt worden aan de aandacht voor talenten, de bijscholing en vorming en niet het voorkomen van de jonge lui of vriendjes politiek. Het is gewoon jammer te zien dat men uitkijk naar het Surinaams talent en die helemaal niet voortkomen door onze domme mentaliteit en egocentrische gedachten. Onze instellingen moeten ook gaan veranderen en men moet het niet steeds gaan schuiven op wij zijn maar amateurs of wij zijn geen profs. Als we de proffesionele instelling aannemen en in ons opleidings programma verwerken is het al heelwat en onze talenten daarmee ontwikkelen. Als ze dan op latere leeftijd die stap moeten maken dan schieten ze weinig of niets te kort, de stap is dan veel makkelijker. Ook de confrontatie in internationale toernoeien zal anders benaderd worden en de internationale druk zullen ze makkelijker kunnen verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname U-20 klaar om strijd te leveren
Suriname U-20 klaar om strijd te leveren
http://i53.tinypic.com/28gsdmw.jpg
http://i53.tinypic.com/28gsdmw_th.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/04/suriname-u-20-klaar-om-strijd-te.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/04/suriname-u-20-klaar-om-strijd-te.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content