U-20 selectie teleurgesteld na tweede nederlaag

De voetballers van de Surinaamse U-20 selectie zijn vanmiddag diep teleurgesteld begonnen aan de terugreis vanuit Guatemala. Bondscoach Haro...


De voetballers van de Surinaamse U-20 selectie zijn vanmiddag diep teleurgesteld begonnen aan de terugreis vanuit Guatemala. Bondscoach Harold Deyl toonde zich aangeslagen na de 3-0 nederlaag van gisteravond tegen Panama. Hierdoor is Suriname uitgeschakeld in het eindtoernooi om de CONCACAF-titel. Ook plaatsing voor de FIFA U-20 World Cup 2011 dat in juni in Colombia wordt gehouden is mislukt.

Vlak voor de vlucht naar Panama liet Deyl weten dat het tweede opeenvolgende verlies (na de 0-4 tegen de VS) vooral is te wijten aan "individuele acties" en het niet nakomen van gemaakte afspraken. Volgens de bondscoach wist iedereen van tevoren precies wat hem te doen stond en was de afspraak om gedisciplineerd en gegroepeerd te spelen. Maar in de loop van de eerste helft gingen sommige spelers op de solotoer. Deyl heeft zich enorm geërgerd aan deze "egotripperij".

De Surinaamse spelers wisten vooraf dat alleen een overwinning telde. Bij een gelijkspel zouden de VS en Panama het in de laatste poulewedstrijd op een akkoordje kunnen gooien. Ook al leek het er gisteravond in de beginfase nog op dat Suriname de Panamese ploeg zou kunnen bijbenen, echte kansen wist de ploeg zich niet te creëren. Het eerste schot op doel kon pas een kwartier voor het eindsignaal worden genoteerd. Maar toen stond het al 3-0 voor Panama, door drie doelpunten van Cecilio Waterman.

De stemming onder de spelers is bedrukt. De jongens hadden het thuisfront duidelijk meer willen bieden. Tegelijkertijd realiseren de meeste van hen zich dat ze nauwelijks ervaring hebben met wedstrijden of toernooien in het buitenland. De ploeg is nog jong en wellicht komt deze ervaring in Guatemala nog van pas tijdens latere interlands, zo is de algemene gedachte.

Het CONCACAF-toernooi is bijna gevorderd tot de kwartfinales. Daarvoor hebben zich behalve de VS en Panama ook Costa Rica, Honduras, Mexico, Canada en Costa Rica geplaatst. Cuba en Trinidad maken nog kans om zich bij de laatste acht te scharen. De vier halve finalisten van het toernooi om het CONCACAF U-20 Kampioenschap gaan door naar het WK in Colombia. De Surinaamse selectie en hun begeleiders komen morgenochtend vroeg aan op Zanderij na tussenstops in Panama en Trinidad.

COMMENTS

BLOGGER: 3
  1. Kijk eeeeeeuh meetmomenten tegen Conmebol landen zijn van een ander level, een tree hoger; Dan ken je de overige Concacaf deelnemers, hebben Ja -Éen en ander moet je slechts Slm en 1,2 dgn hotel(inc. kost) kosten-. Of, offf: PROFESSIONALISM.(beginnen, Svb selecties).

    {!} Usa heeft 200miljoen lui! duzenden contractspelers van min. 1000$(Us) per maand! Stadions die de helft van Su zouwen opslokken! dan nog hebben wij de bluf om te suggereren: 'We pakken ze wel'!! Dat is POSITIEF! Nu nog de beloning(Salaris)!
    Jah,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een "tjeporti mentaliteit" Zo als menig suris het zeggen misschien zijn deze jongens ook nog te "jong" hahaha
    Wat een verprusting van al ons talent en het ergste van alles is dat onze talenten gewoon onzeker worden gemaakt. Mannen zoek gewoon een andere manier van aanpakken en de talenten de keiharde feiten onder de ogen houden en ze ook daar voor opleiden. Wat een zooitje zeg en nog zoeken zoeken waar we staan en wie we zijn......

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: U-20 selectie teleurgesteld na tweede nederlaag
U-20 selectie teleurgesteld na tweede nederlaag
http://i55.tinypic.com/2rclieq.jpg
http://i55.tinypic.com/2rclieq_th.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/04/u-20-selectie-teleurgesteld-na-tweede.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/04/u-20-selectie-teleurgesteld-na-tweede.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content