COPA tevreden over 4 jaar sponsoring Natio

Afgelopen weken speelde de nationale selecties hun wedstrijden nog in de kleding van sponsor COPA. Dat terwijl de sponsoring inprincipe begi...


Afgelopen weken speelde de nationale selecties hun wedstrijden nog in de kleding van sponsor COPA. Dat terwijl de sponsoring inprincipe begin dit jaar ten einde kwam. Door vertraging in de levering van de nieuwe kledingsponsor besloot de Surinaamse Voetbalbond (SVB) door te gaan in 'het goede materiaal' van oud-sponsor COPA, aldus SVB-voorzitter Louis Giskus.

COPA kijkt terug op een prettige samenwerking die in 2008 tot stand kwam. "De samenwerking is ontstaan vanuit de wens van COPA om kledingsponsor te worden van een nationaal elftal. Suriname was voor ons een voor de hand liggende keuze gezien de charme van het land en de band met Nederland. Hierop is via Will van Rhee (voormalig KNVB-medewerker), die eerder al met de SVB werkte, contact gelegd met de SVB." Het feit dat de afzetmarkt in Suriname klein is door het geringe inwonersaantal, heeft geen rol gespeeld in de keuze om Suriname toch te steunen.

Vervolgens werd door de ontwerpers van COPA een modern tenue ontworpen voor de Surinaamse voetbalselecties. "Voor de ontwerpen werd gekozen om de Surinaamse vlag en kleuren in de kleding te verwerken en dit was het uitgangspunt bij het ontwerp van de tenues, trainingskleding en bijbehorende accessoires. Wij waren erg tevreden over het eindresultaat en hebben ook vanuit Suriname altijd positieve feedback gehad op de COPA kleding."

Een hele promotie campagne werd op touw gezet door het Nederlandse bedrijf. "In de voorbereiding op een WK-kwalificatiewedstrijd is gedurende een vervolgbezoek aan Suriname onder andere een uitgebreide fotoreportage gemaakt van het team en staf."

In de loop der jaren is er een goede relatie ontstaan tussen Suriname en COPA. "Wij hebben het als een prettige samenwerking ervaren en met name de WK-kwalificatiewedstrijden hebben wij intensief gevolgd", zegt de oud-sponsor.

Het sportmerk besloot om het contract niet te verlengen met de Surinaamse Voetbalbond, om de aandacht ook op nieuwe landen te gaan richten. "Wij zullen echter het voetbal in Suriname blijven volgen en wellicht zal zich in de toekomst nog een nieuwe gelegenheid voordoen tot een hernieuwde samenwerking."

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: COPA tevreden over 4 jaar sponsoring Natio
COPA tevreden over 4 jaar sponsoring Natio
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRwJWiNGDw60p33IbD3_tyjmpviJGnUUVAWhD0Pd9Fp1QajIg7Xy46lYlS3sk04yHx4QtZvSQsI34004OqK-hm9FjIG1Q1vX1Hqh53gIfLSrY_pzFRVqbOtaVegTv8A6TEX4RyPBo6WoM/s1600/COPA%252C+Logo%252C+Surinaams+elftal%252C+18+juni+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRwJWiNGDw60p33IbD3_tyjmpviJGnUUVAWhD0Pd9Fp1QajIg7Xy46lYlS3sk04yHx4QtZvSQsI34004OqK-hm9FjIG1Q1vX1Hqh53gIfLSrY_pzFRVqbOtaVegTv8A6TEX4RyPBo6WoM/s72-c/COPA%252C+Logo%252C+Surinaams+elftal%252C+18+juni+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/06/copa-tevreden-over-4-jaar-sponsoring.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/06/copa-tevreden-over-4-jaar-sponsoring.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content