KELME presenteert thuistenue Suriname

Het ontwerp van het nieuwe thuistenue van de nationale voetbalselecties is bekend. Kledingsponsor KELME gaf een foto vrij van het tenue waar...


Het ontwerp van het nieuwe thuistenue van de nationale voetbalselecties is bekend. Kledingsponsor KELME gaf een foto vrij van het tenue waarin het Surinaams elftal te bewonderen zal zijn. Het shirt zal eind juli in Suriname verkrijgbaar zijn bij een aantal afzetkanalen, uitgezocht door het Spaanse sportmerk.

Net als het oude tenue van COPA, is wit als basiskleur gebruikt voor het shirt. Ook komt de Surinaamse vlag duidelijk naar voren. Op de borst prijkt een sierlijke 'wapperende' vlag met de gele ster op de linker schouder. In de rode baan van de Surinaamse vlag zijn de groene logo's van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en die van KELME verwerkt. De mouwen zijn deels wit en groen gekleurd. Ditzelfde geldt voor de broek.

SVB-voorzitter Louis Giskus heeft aangegeven tevreden te zijn met het nieuwe ontwerp. "De reactie zullen we krijgen van het publiek. Ik denk wel dat het in de smaak zal vallen. Het is voor de komende vier jaar onze nieuwe kleding, dus zal je het de kans moeten geven." Het is de bedoeling dat de rug en borstnummers in het rood bedrukt zullen worden, terwijl de shorts een wit nummer krijgen.

Het uittenue is rood en wit gekleurd. Het shirt is hierbij rood terwijl de rechter mou en schouder wit zijn. De broek is bij deze outfit geheel wit. Dit shirt lijkt identiek te zijn aan het het rode shirt dat de U-20 selectie meenam naar het CONCACAF U-20 Championship 2011. Hierin is echter niet de Surinaamse vlag verwerkt.

De nationale heren U-23 selectie zal, als alles volgens planning verloopt, op het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen 2012 voor het eerst in het KELME-tenue aantreden.

De SVB tekende in november 2010 een contract met Voetbal totaal BV een overeenkomst, waarbij gedurende vier jaren de nationale selecties gekleed worden door het merk KELME. Voetbal totaal BV heeft de exclusieve rechten voor dit merk in met name Nederland, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De ondertekening betrof alleen kleding en geen schoeisel. De SVB zal ten aanzien van schoeisel een aparte overeenkomst met een andere fabrikant tekenen.

COMMENTS

BLOGGER: 10
  1. interesting....maar denk dat het gele ster op de borst moet zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi mooi mooi mang!!
    Go Torturjahhhh> U23(Olympische Selectie!!) - Mijn(Urjah) eigen Tornadoesssssssssss - .

    Kleren maken de Man; (Woô Brinkie),,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk ook dat de gele ster iets meer in het midden had moeten zitten. En die golvende baan, had ik liever strak & verticaal gezien. Bijvoorbeeld tussen de 2 logo's in en dan van de hals naar onder. Ook het gebruik van deze kleur vind ik wat 'somber', de fellere versie van de Surinaamse kleuren zou iets meer uitstralen.

    Het is even wennen, desalniettemin is het toch een aardig tenue. Ik ben alleen niet te spreken over het uittenue dat geen 'speciaal' ontwerp heeft voor Suriname, maar dus volgensmij uit de standaard collectie komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zie hier 'het pak' van Natio op het wereldkampioenschap Voetbal 2014 te Brazil!!
    Zeg @Raj, heb je dan ook een print van dat uittenue ? zie gaarne naar uiet!
    (Die 'Gele Ster', ziet trouwens 'Een Engeltje op de Schouders van onze Jongens'!!): niet slechtttt! Succes Boys.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het wordt nog een hele lange weg naar Brazilië ;-) Maar ik heb hierboven een foto toegevoegd van het uittenue.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Op zich is het thuistenue goed uiziend, de ster kon iets groter en meer centraal. De groene kleur ziet er een beetje flets uit. Een donkerder groen dat iets meer lijkt op die van onze Surinaamse vlag zou beter zijn. Het uittenue vind ik maar niks, gezien het feit dat het niets van onze nationaliteit uitdraagt. Men kan dat liever als thuistenue gebruiken. Het is toch de bedoeling om ons land naar het buitenland toe uit te dragen?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. rood is hoegenaamd onze premium kleur (zie vlag)dus,,toppie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor een land waar zoveel toppers vandaan kwamen en komen.....en een land met zoveel mooie plannen voor de toekomst.....is dit dan het beste wat ze konden verzinnen?

    ik had bij het oude tenue van Copa toch veel meer het suriname gevoel dan bij deze....erg jammer.....het tenue lijkt alsof de ontwerpers niet te veel moeite wilde doen ervoor.....om maar te zwijgen over het uittenue......wil me best openstellen voor het ontwerpen van een nieuw tenue voor in de toekomst.......want dit is jammer!!

    sorry ....moest me mening even kwijt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waarom hebben ze de wpen van suriname niet op 't shirt gezet wat een gelul met svb .die twee indianen hebben ook hun waarde dus ze moeten ook op ”t shirt staan ;pressen waterberg alias pro heeft dat gezegt

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het een mooi tenue, mooi merk ook (Spanha)
    en hopen dat ze een keer mogen mee doen met de Copa America.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: KELME presenteert thuistenue Suriname
KELME presenteert thuistenue Suriname
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1wBCecRrn7S2jKfivE6TaGmmtLSo_1oJ5hONQqwmtCi95ggQ3ar5VjxIQ0T7hMs-PdutXv1gP3R7vVUipxyGNWNZ3iSLP8Aiza_3BsAuS-rUVk5_XfpqZuBu_U5niFUFGzM4Fb4zSAsA/s1600/KELME%252C+Nationaal+tenue%252C+Suriname%252C+19+juni+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1wBCecRrn7S2jKfivE6TaGmmtLSo_1oJ5hONQqwmtCi95ggQ3ar5VjxIQ0T7hMs-PdutXv1gP3R7vVUipxyGNWNZ3iSLP8Aiza_3BsAuS-rUVk5_XfpqZuBu_U5niFUFGzM4Fb4zSAsA/s72-c/KELME%252C+Nationaal+tenue%252C+Suriname%252C+19+juni+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/06/kelme-presenteert-thuistenue-suriname.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/06/kelme-presenteert-thuistenue-suriname.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content