ABCS-toernooi derde meetmoment U-23 spelers

De nationale U-23 voetbalselectie (foto), aangevuld met enkele senioren voetballers, zal Suriname waarschijnlijk vertegenwoordigen in het AB...


De nationale U-23 voetbalselectie (foto), aangevuld met enkele senioren voetballers, zal Suriname waarschijnlijk vertegenwoordigen in het ABCS-toernooi tussen Aruba, Bonaire, Curaçao en Suriname. De tweede editie van het evenement wordt op 2 en 4 december in het André Kamperveen stadion afgewerkt. De U-23 selectie is momenteel in St. Kitts & Nevis voor Olympische kwalificatie wedstrijd. Na terugkomst in Suriname kunnen een aantal U-23 spelers direct door naar het ABCS-toernooi aan het einde van de week.

Het is volgens bondscoach Kenneth Jaliens verstandig om de U-23 spelers in de gelegenheid te stellen zich verder te ontwikkelen. "Deze spelers moeten zich meten op het internationaal front", stelt hij. Na de WK-kwalificatie 2014, Olympische kwalificatie is het ABCS-toernooi het 3e meetmoment voor de U-23 spelers in korte tijd.

Jaliens zegt dat er werk van gemaakt wordt de selectie zo min mogelijk te ontbinden. Er zullen daarom zoveel mogelijk meetmomenten zowel nationaal als internationaal komen, zodat de selectie bij elkaar wordt gehouden en actief blijft.

Voorzitter Louis Giskus van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) geeft aan dat de U-23 selectie in de running is en het ABCS-toernooi dus welkom is voor deze groep. Het doel blijft volgens Jaliens om de titel in eigen huis te prolongeren.

De organisatorische voorbereidingen voorlopen naar tevredenheid geeft Giskus aan. De 400 US dollar die de SVB per wedstrijd als fee aan de Wereldvoetbalbond (FIFA) moet betalen, hoopt de SVB uit de kaartenverkoop te halen. Intussen is de bond ook bezig met een sponsor voor dit toernooi. Deze week maakt de SVB een aanvang met de promotie.

Aruba moet er op 30 november zijn, terwijl Curaçao en Bonaire 1 of 2 december aankomen. Uit Aruba en Curaçao komen elk met één FIFA-arbiter, Suriname zet Enrico Wijngaarde en Jermaine Elskamp in. De assistenten zijn de Surinamers Ramon Louiville, Jerrel Kraag, Elfirede Hynes en Richardo Soerodikromo.

Ook is al bekend dat in 2012 vindt de derde editie van het ABCS-toernooi in augustus plaats op Aruba.

COMMENTS

BLOGGER: 3
  1. Natio Fans, is de SVB de weg kwijt? Nu pas op zoek gaan naar een sponsor? We spelen tegen landen van wie we niets kunnen leren. Maar we moeten blij zijn met onze eigen georganiseerd nederlands wereldtoerooi. Het is het beste meetpunt, dat we kunnen hebben. Goede tegenstanders zijn niet welkom. Leve de geest van kleinschaligheid en schipholdenkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natio Fans, ik begrijp niet wat de bondscoach bedoelt met zijn in de running zijn en zich meten op internationaal front. Dit is toch gebeurd de afgelopen perioden? Waren deze wedstrijden niet belangrijk? Waarom wordt het toernooi van 2 en 4 dec belangrijk voor U23? Waren de teams van de afgelopen weken dan niet van een betere klasse? Iedere trainer die prestaties nastreeft en zijn team goed kent, weet dat alleen nog betere tegenstanders je niveau verhogen.In Su hebben we geleerd om bedelaars te blijven en aan rand-entertaintment te doen.De analyse van de bondscoach en het bestuur van de SVB zou moeten zijn, dat ze niet in staat zijn wat te betekenen voor het voetbal. Ze zullen de eer niet aan zichzelf houden en opstappen, maar op het toneel blijven en eventueel tot 2020, gesteund door de wir-war van niets toevoegende bonden, die van de SVB een politieke speeltuin hebben gemaakt. Het is niet verwonderlijk dat grote sponsors niet met hen in zee willen. Alleen geld opmaken en niets productief opzetten. Geen enkele sponsor wil zijn geld verzwendeld zien aan een bestuur die geen visie heeft een geen vertrouwen uitstraalt. Er wordt gezged dat de SVB door zakenlieden wordt geleid, die eigen bedrijven hebben. Gaat het dan ook zo toe in hun bedrijven? Van de ene situatie naar de andere? Het schema zal in de toekomst daarom hetzelfde blijven, spelen tegen landen waar wij gelukkig mee zijn en die bij ons passen, want we verstaan hen. De rest telt niet mee. Gezellig toch zo, onder elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ABCS-toernooi derde meetmoment U-23 spelers?????..

    in sbv hun mars wel ja.
    ga die 9-1 maar eerst afmeten.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: ABCS-toernooi derde meetmoment U-23 spelers
ABCS-toernooi derde meetmoment U-23 spelers
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaVFmwqgT_WjmSMM0oxQWlsmtmFbTpWPnVHDhpbkh43_X_h-LnirNn4YVp0SRlJlsg3wH9fdzpa6VMHuUwPwKP8Jg0rD2XdUr8ZvkhnceLeW7VxEViYQ_srh2CePyp1Mm1SGeIp6oRCNU/s1600/Suriname+U-23%252C+St.+Vincent+%2526+the+Grenadines+U-23%252C+Elftal%252C+Voetbal%252C+Kwalificatie%252C+Olympische+Spelen+2012%252C+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaVFmwqgT_WjmSMM0oxQWlsmtmFbTpWPnVHDhpbkh43_X_h-LnirNn4YVp0SRlJlsg3wH9fdzpa6VMHuUwPwKP8Jg0rD2XdUr8ZvkhnceLeW7VxEViYQ_srh2CePyp1Mm1SGeIp6oRCNU/s72-c/Suriname+U-23%252C+St.+Vincent+%2526+the+Grenadines+U-23%252C+Elftal%252C+Voetbal%252C+Kwalificatie%252C+Olympische+Spelen+2012%252C+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/abcs-toernooi-derde-meetmoment-u-23.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/abcs-toernooi-derde-meetmoment-u-23.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content