Olympische U-23 selectie volgende week in actie

De Olympische U-23 voetbalselectie van Suriname rondt deze week de voorbereidingen af. Het nationaal team moet volgende week spelen op St. K...


De Olympische U-23 voetbalselectie van Suriname rondt deze week de voorbereidingen af. Het nationaal team moet volgende week spelen op St. Kitts en Nevis. De technische staf maakt vandaag bekend welke spelers deel uit maken van de eindselectie, die dinsdag afreist.

In het Warner Park Stadium (foto) van St. Kitts wordt gespeeld tegen het gastland (24 november), Cuba (26 november) en Trinidad & Tobago (28 november). De nummers één en twee plaatsen zich rechtstreeks voor de finaleronde van de CONCACAF-zone.

De U-23 selectie bestaat voornamelijk uit U-20 internationals. Ook lopen er spelers rond, die waren geselecteerd voor de A-selecie. "Die hebben sowieso een voorsprong op de huidige groep", vindt bondscoach Harold Deyl. "Ze hebben namelijk op een hoger niveau mogen acteren en zijn nu dus een ervaring rijker."

De coach wil niet teveel praten over de tegenstanders. Van Trinidad en Cuba wordt aangenomen dat ze het sterkst zijn, maar Deyl vindt dat met alle landen rekening gehouden moet worden. "Ze hebben zich allemaal weten te plaatsen voor deze ronde. Dat zegt toch wel wat van hun voetbalvermogen."

De U-23 bondscoach zegt niet bang te zijn voor de tegenstanders, maar wel realistisch. "De andere landen zijn namelijk ook bezig met het ontwikkelen. Wij bevinden ons nu in dat proces. Aan de hand van de afgelopen prestaties tegen El Salvador is een duidelijke groei te merken. Wij staren ons vaak blind op het resultaat, maar dat hoort bij het leerproces."

Hij wijst erop dat zijn spelers nog in de leer zijn. "We moeten zaken stap voor stap aanpakken." Deyl heeft ervoor geopteerd na donderdag nog één tot twee trainingen af te werken. "Het is een beetje ongelukkigerwijs voor ons dat de toernooien zo kort op elkaar zijn." De seniorenselectie beëindigde dinsdag haar verplichtingen in WK-kwalificatieverband en keert vanavond terug.

COMMENTS

BLOGGER: 3
  1. Harold Deyl,met alle respect,maar er was totaal geen "groei" te bespeuren in de Natio team.Ik heb ook naar die beelden gekeken,Jaliens had er een onlogisch puizooi van gemaakt!Steeds weer dezelfde gebruikelijke fouten,veel bal verlies,teveel individuele akties,slecht uitverdedigen en niet weten hoe de fysiek sterkere El Salvador aan te vallen.Op vrijwel ALLE fronten werd door de Natio fouten gemaakt!

    Je kunt pas van voorruitgang spreken als je DOELPUNTEN scoord tegen een tegenstander die normaal gesproken STERKER dan je eigen team is!Niet eerder!

    Maar goed,misschien dat Harold Deyl het iets beter doet,laten we maar gauw die bittere nasmaak van Natio Tegen ES vergeten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klopt en het is leuk dat U23 voornamelijk bestaat uit jongens van U20 en dan zou je zeggen wij hebben de toekomst, maaaaaaaar de faciliteiten stoppen nou eenmaal op een zekere nivo in suriname ...na je 23 moet je met andere trainings arbeid en appratuur komen maar dat is er niet en zo stolkt het met de doorgroei en ook deze selectie zal dan nu winnnen van hun leeftijds genoten maar over 5jr ingehaald zijn en kansloos de wedstrijden verliezen net zoals met Natio gebeurden,..omdat ook die voor waren op hun leeftijd genoten omdat ook hun meer talent hadden op deze leeftijd, maar integenstelling tot de andere landen die wel wat aan de voetbal sport doen en verder ontwikkelen worden ze ingehaald want je hebt niks aan jou talent als het niet wordt verder ontwikkeld dmv de sport te proffesioneren zodat men vaker kan trainen per week en er betere faciliteiten komen, en dan zijn wij weer terug bij af en gaan wij ook voor de wk's in rusland en quatar roemloos als derde of zelfs laatste ten onder..want ten slotte is talent alleen maar beginners geluk !!

    dus SVB als jullie niet met de suriprof willen werken want dat zie je aan de mentaliteit dat de SVB niet met de suriprof wilt werken...dan moetje alles drastich veranderen... sowieso moet men dit doen ook al werken wij met de suriprofs...het hele bestuurlijke stelsel moet op de schop...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het verschil tussen natio en u23 was/is heel erg gering.

    Het was al bekend dat Suriname het niet zou halen, laten we eerlijk zijn. OOk al zou Natio deze poule hebben overleefd zouden wij 100 % stranden in de poule met mexico en costarica, tenzij Suriporofs ook zouden mee mogen doen.

    De selectie procedure van jalings en de stelling dat hij werkt aan de toekomst vond ik altijd raar. Ik had verwacht dat hij dan spelers zou selecteren die zeker nog mee konden doen met wk 2022. Hij heeft nagelaten goede spelers van de selectie die onder zijn hoede was de vorige wk niet op te roepen. Spelers als limon en anderen die al ervaring hebben. Hij heeft nagelaten de redenen waarom hij dat niet gedaan heeft en het is dan begrijpelijk dat men hem niet geschikt acht.

    Men had liever de u 23 selectie de wk wedstrijden laten spelen. Het resultaat zou min of meer hetzelfde zijn of beter zelfs. Ze waren al in de running.

    Het voordeel zou zijn dat ze 6 interlands in de benen zouden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Olympische U-23 selectie volgende week in actie
Olympische U-23 selectie volgende week in actie
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjz5_isNKFZqfxOV9dFYs5WKuGkKjwhcFUCKIc36rLtZzl0tfm1kt96A_hAA2sYqW69Gvo7XUuzOj8Qbs5s7AaQgyJAwySxJrXkVMZihL4bqjc3WA38BwTReTOefbnd29xHdehwq9lkZd0/s1600/Warner+Park+Football+Stadium%252C+St.+Kitts+%2526+Nevis%252C+2011+%25282%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjz5_isNKFZqfxOV9dFYs5WKuGkKjwhcFUCKIc36rLtZzl0tfm1kt96A_hAA2sYqW69Gvo7XUuzOj8Qbs5s7AaQgyJAwySxJrXkVMZihL4bqjc3WA38BwTReTOefbnd29xHdehwq9lkZd0/s72-c/Warner+Park+Football+Stadium%252C+St.+Kitts+%2526+Nevis%252C+2011+%25282%2529.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/olympische-u-23-selectie-volgende-week.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/olympische-u-23-selectie-volgende-week.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content