Oud-bondscoach Winter voor cursus in Braziliƫ

Oud-bondscoach Ricardo Winter (foto) is naar een volledig verzorgde internationale trainerscursus in Sao Paulo, Braziliƫ. De Braziliaanse Vo...


Oud-bondscoach Ricardo Winter (foto) is naar een volledig verzorgde internationale trainerscursus in Sao Paulo, Braziliƫ. De Braziliaanse Voetbalbond had een uitnodiging verstuurd naar de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De internationale cursus duurt vijf dagen. Het doel is om andere landen bekend te maken met het Braziliaanse voetbal.

Voorzitter Louis Giskus van de SVB zegt dat de commissie nationale selectie voor Winter heeft gekozen. Hij voldoet aan de gestelde eisen, hij heeft met de senioren Ć©n de U-15 selectie goede resultaten geboekt. Giskus zegt dat Winter recentelijk vier spelers heeft begeleid die deelnamen aan de Digicel/Sunderland kickoff in Trinidad & Tobago. Hier heeft hij zijn blik kunnen verruimen wat het Engelse voetbal betreft.

"Met de cursus in BraziliĆ« kan de trainer nog meer internationale ervaring opdoen. Dit is heel belangrijk voor het Surinaamse voetbal. De kennis kan hij aan zijn collega’s hier overdragen om zo een positieve bijdrage te leveren aan het voetbal", zegt Giskus.

Winter is blij met deze kans. "Ik heb altijd bewondering gehad voor het spel van onze zuiderburen. Hierdoor kan ik inzicht krijgen in de Braziliaanse opleiding. Braziliƫ is zolang in de wereldtop. Wat is het geheim. Hoe doen de buren het? Wat doen ze anders zodat wij van hen kunnen leren om ons voetbal op te krikken."
Winter wordt volgend week weer in Suriname verwacht.

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Ik heb veel respect voor Ricardo Winter,maar ik vind het wel een beetje vreemd waarom hij zichzelf die vraag steld.Wat voor een geheim moet er zijn?De problemen waardoor het voetbal in Suriname maar niet vooruit komt,is al lang breed en bij een ieder bekend!We hoeven dat niet onder stoelen of banken te schuiven.Brazilie is een Reus en heeft veel ervaringen en veel geld en het is is ook niet meer dan logisch waarom ze dan altijd succesvol zijn en vaak aan de top staan.Zo vreemd is dat toch niet???Bovendien heeft dat land bijna zo'n 200 miljoen inwoners,dat staat totaal niet in verhouding met Suriname.Als men daar een bepaald systeem hanteerd,wil dat niet per definitie zeggen dat dat ook voor Suriname zal werken.

    Maar anyway,zoals ik al zei,Ricardo Winter verdiend mijn respect,hij heeft meer bereikt dan welke andere coach in de laatste jaren.Ik hoop dat hij een beetje wat opsteekt in Brazilie,al zijn daar de dagen veel en veel te kort voor,maar ja.En die Jaliens is een nepperd,een aanfluiting,die man mag nooit meer aangesteld worden!And that's my judgemend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rai-G,

    De Data van Saint Kitts - Suriname begint toch als het goed is vrijdag 25/11/11?
    link:

    http://nl.soccerway.com/matches/2011/11/25/nc-america/olympic-qualifying-concacaf/st-kitts-and-nevis-u23/surinam-u23/1214757/venue/

    Ik zag dat je informeerde dat de wedstrijd morgen zou startne,klopt die info wel?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 23 november 2011 21:54,

    Ja het begint morgen om 8:00 uur lokale tijd. Door het tijdsverschil met Nederland is het dan vrijdag. Check: http://sknfa.com/ voor info.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natio Fans, dit kontakt met de Braziliaanse Bond (& anderen)zou moeten worden ge-intensiveerd. Het kan de nieuwe weg worden, waar we op moeten gaan met het voetbal. Kijken naar Zuid-Amerika, leren en integreren. SVB moet op zoek naar financiƫle mogelijkheden. Als men niet inventief wordt, dan is 2018 of wat er nog voorheen komt aan kwalificaties voor toernooien, nu al verloren. Als dit bestuur langer blijft dan 2012 zonder daadwerkelijke visionaire veranderingen, dan is het over en uit en dit dankzij een tunnelvisie, die Europees geslepen is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ok die link ga ik nemen ,hopenlijk kan ik die nare wk smaak wegspoelen....

    en ja precies zoals Ƥnoniem van 21:21 zei;
    met 200 miljoen inwoners moetje wel slagen anders doe je iets fout, en het werkt anders daar omdat je 200 miljoen inwoners hebt maar Su heeft 500.00 inwoners en dan heb je een andere aanpak nodig,... en zij werken met de beste spelers ongeacht waar die wonen,..dus suriname moet om te beginnen alle surinamers in de wereld checken dan komen er weer 500.00 bij(surinamers van nederland en amerika)dan heb je al een miljoen,...en het zijn profs dan gaat het nivo al 10 keer meer omhoog dus een cursus van 5 dagen heeft geen zin als je er niks mee doet,.want les 1 van deze cursus luidt selecteer de beste spelers met een achtergrond die van toepassing is van het land, en niet alleen spelers die in het land wonen,...les 2 regel paspoorten zodat men voor jou land kan uitkomen!!,...en als men niet gehoor wilt geven aan les 1 en 2,.dan stap uit de klas want de cursus heeft dan geen zin meer want dan is jou land al gedoemd te mislukken bij iederen kwalificatie,...mits men een top competitie heeft in eigen land of ook minimaal 60 miljoen inwoners om dit verlies te permiteren. dan kan men les 1 & 2 overslaan en meteen doorgaan naar les 3.

    En de SVB mt Jaliens voorop denkt dat ze voldoen aan de eisen en zodoende les 1 & 2 kunnen overslaan.
    Nou wie denkt dat Suriname gaat slagen voor het examen ??? en dit is niet sarcastisch bedoelt..hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 24 november 2011 00:26,

    Ik denk dat het nergens live te zien zal zijn. Misschien is er wel een radio station dat live verslag doet, maar heb die nog niet gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. You Go Ricardo
    Mally Winta

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Oud-bondscoach Winter voor cursus in Braziliƫ
Oud-bondscoach Winter voor cursus in Braziliƫ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9aUzwUY6b7rfzBgpbfyf3qbP65jiJvT4AvE_k2a050bAEIo-prfSA5awNX_JG_Jg1GZpzkszL9aKVL4BLHQHAA1Ps6XmXyTId__J_UThmIM_LgP0JSig1PEIFlTh7IdC1e3OSRwKeAmc/s1600/Ricardo+Winter%252C+Trainer%252C+Suriname%252C+2010.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9aUzwUY6b7rfzBgpbfyf3qbP65jiJvT4AvE_k2a050bAEIo-prfSA5awNX_JG_Jg1GZpzkszL9aKVL4BLHQHAA1Ps6XmXyTId__J_UThmIM_LgP0JSig1PEIFlTh7IdC1e3OSRwKeAmc/s72-c/Ricardo+Winter%252C+Trainer%252C+Suriname%252C+2010.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/oud-bondscoach-winter-voor-cursus-in.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/oud-bondscoach-winter-voor-cursus-in.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content