Suriname U-23 geeft voorsprong weg en verliest

Het Olympische U-23 elftal heeft de tweede wedstrijd in de tweede kwalificatieronde verloren van Cuba U-23. Suriname gaf een 2-0 voorsprong ...


Het Olympische U-23 elftal heeft de tweede wedstrijd in de tweede kwalificatieronde verloren van Cuba U-23. Suriname gaf een 2-0 voorsprong geheel uit handen in de tweede helft, toen de Cubanen maar liefst 4 doelpunten maakten; 2-4. In de eerste helft scoorden Donovan Loswijk en Evani Esperance voor Suriname. In de tweede helft bezweek de Surinaamse verdediging echter onder de voortdurende druk van Cuba.

Coach Harold Deyl probeerde na de 2-2 in te grijpen door Loswijk en Vitorino Pinas te wisselen voor Miquel Cronie en Dimitri Apai. De wissels konden een nederlaag niet voorkomen.

In de tweede wedstrijd van de avond won St. Kitts & Nevis U-23 met grote cijfers van Trinidad & Tobago U-23. Met maar liefst 5-2 gingen de 'Young Soca Warriors' ten onder tegen het thuisspelende land. Trinidad & Tobago is de volgende en laatste tegenstander van Suriname aanstaande maandag.

Met deze uitslagen staat Cuba eerste in de poule met 4 punten, gevolgd door St. Kitts & Nevis met 3 punten net als Suriname. Door een beter doelsaldo van St. Kitts & Nevis zakt Suriname naar de 3e plaats. Op de laatste plaats staat Trinidad & Tobago met 1 punt.

Opstelling Suriname U-23: Huiswoud; Darson, Fer, Somai, Mando; Van Dijck, Waal, Banetti; Esperance, Pinas, Loswijk.

Warner Park Stadium
Het speelschema ziet er alsvolgt uit (Surinaamse tijd):

Maandag, 28 november 2011:
Trinidad & Tobago vs. Suriname (19:00 uur)
St. Kitts & Nevis vs. Cuba (21:00 uur)

De beelden van de wedstrijd, zijn in de onderstaande video te bekijken.

COMMENTS

BLOGGER: 12
  1. weer een voorsprong weg....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Door onnationalistisch gedrag van de spelers Drenthe en Rijssel, staat onze selectie daar zonder een sterke aanvallende kracht. Als we de volgende ronde niet bereiken, wat eigenlijk mogelijk is gezien de sterkte van de tegenstanders, heeft de spelers Drenthe en Rijssel meegeholpen in het niet bereiken van de volgende ronde met hun plichtverzuim!!! Triest!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Anoniem zei 27 november 2011 13:55

    hoezo onnationalistisch?? hoezo hebben zij het meegeholpen??

    misschien wel onprofessional van die twee, maar de spelers op st kitts hebben dit wedstrijd verloren. niet drenthe en niet rijssel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yep waar anoniem ik ben eens met je , door onder ander het onproffesioneel en onnationalistisch gedrag van die 2 spelers ( drenthe en rijssel, heeft de selectie niet de beste van hun zijde laten zien. Maar goede beslissing van de technische staf, voor mij part mogen ze geschorst worden voor een langere periode. Als we presedenten scheppen, zal het door blijven gaan. Foei toch met deze 2 heren!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. SVB las sapakara, now den o las lancer. Heeft niets met nationalisme te maken, de spelers worden niet gemotiveerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey wanneer wordt de sportpaspoort ingevoerd door de regering?? Elke selectie gaat ten onder, ook nog spelers die geen dicipline hebben en leugens vertellen om niet op een training aanwezig te zijn. De suriprofs moet sportpaspoort krijgen. Regering breng de sportpaspoort gauw!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik denk niet dat je de spelers de schuld mag geven,en Rijssel en Drenthe die moet je helemaal vergeten die zin niet nodig hier gezien de 2-0 voorsprong,het is gewoon een tactische fout van Dijl,eerste helf 2-0,eindstand 2-4 dat wil zeggen dat hij de tweede helf heeft gekozen om tegaan verdedigen,vergeet niet we zijn geen italianen we kunnen ons niet ingraven,met alle gevolgen, stand 2-2 daarna snel geprobeert om in te grijpen met twee wissels ,maar het was al
    laat,het hele team was in paniek geraakt organisatie zoek door de gelijkmaker,cuba hebt dat door en gaat opzoek naar een derde treffer en vierde,,bay bay

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er is nog niks aan de hand, maar de trainer mag zijn borst wel nat maken in de laatste confrontatie met Trinidad and Tobago.

    tegen Cuba hadden we gewoon de streep moeten doortrekken en hun afdrogen met 4-0.

    2e helft hebben ze alles laten liggen.

    En we kunnen Drenthe en Rijsel niet de schuld geven van deze waardeloze 2-4 nederlaag.
    hun zijn in Suriname. het zijn die boys die daarzo zijn het moeten bewijzen dat ze het ook zonder Drenthe en Rijsel kunnen.
    want op een dag zijn die 2 ook te oud om voor de U23 ui te komen dan hebben jullie niks meer te zeggen.

    Dus de laaste wedstrijd is alles of niets game.

    POwer!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Natio Fans, wat het resultaat ook zal zijn van deze ronde, er zal een evaluatie moeten komen van de kant van de SVB. Nog steeds roept men om de komst van de suriprof, maar tot nu toe heeft niemand in deze blog kunnen aangeven,uit welke middelen deze heren betaald zullen moeten worden. Of is het zo, wie dan leeft,die dan betaalt? Als men dit graag verlangt, onderstreep het dan met een idee, wat de SVB zou moeten doen om aan middelen te komen. Iedereen kan iets willen, maar wie moet deze verlangens bekostigen? De Surinaamse overheid? Ik merk dat men niet bezig is een nationaal team te bouwen voor een toekomstig toernooi. Men werkt op zijn Europees, door alle nationale elftallen te beschouwen als een projekt, onder leiding van een manager. Men bouwt op, om weer af te breken, als het huis niet mooi staat, dus als het resultaat slecht is. Met het oog nu al op 2013 (Gold Cup?), zal het weer projektmatig worden aangepakt, en liefst op het laatste moment, met het aanstellen van een manager. De ervaring is niet vastgehouden, en het dromen begint weer ongefinancieerd. Het resultaat van het binnenkort te houden Nederlands toernooi, zal als graadmeter dienen voor de confrontaties in 2013.Trouwens SVB moet oppassen, dat zij geen proces aan haar broek krijgt of een boete, als de antwoorden over het toernooi niet binnen zijn voor aanvang. Het tij is te keren door voorlopig zich te te concentreren op bijvoorbeeld 2013, voor de opbouw van A met de satelieten erom heen. Tegelijkerijd een intensieve campange voor bijvoorbeeld verkoop reclameborden in het stadion. Directe benadering van top-sponsors voor een 2 jarig project. Doel is om de kosten van de elftallen te betalen. Geld verdienen door 3 top-landen te vragen in Suriname te spelen op weg naar 2014. Daarna 3 uitwedstrijden tegen 2 top-Concacaf en 1 Zuid-Amerikaans team. Alles met het oog voor de opbouw van een sterk natio. Hoe dan ook SVB zal op zoek moeten gaan naar geld. Er zijn geen excuses te bedenken, je kan het of niet. Een bestuur zit er om zaken te doen en contacten te leggen. Is er geen visie in de komende evaluatie van de SVB over een daadwerkelijke oplossing, dan is het antwoord aan de honderden bonden, sorry, vele bonden. Kennen zij de wereld?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Su hoeft geen wielen uit te vinden.

    Er zijn genoeg uitgewerkte modellen te vinden bij de FIFA of lidlanden. Deze modellen geven dmv van ideeen, actieplannen en bestaande middellen aan hoe je een Prof league kan opzetten en/of hoe voetballers in diaspora te betrekken bij je nationale zelectie.

    Alles begint natuurlijk met een wil, dat is het probleem, wil de SVB wel of wil de SVB niet.

    Het tweede probleem is een tekort aan visionairen binnen het bestuur. Dit bestuur lijkt me goed in het strategisch plannen, maar mist het strategisch denken.
    Een voorbeeld, het thuislaten van de twee spelers heeft te maken met een tekort aan gevoel, kennis en visie over het voetbal.

    Het andere probleen is dat SVB bestuur bestaat uit degenen die nooit op topvoetbal nivo hebben gespeeld. Voor hun is voetbal 1 + 1 = 2. Dit bestuur ontbeert synergy, mentale begeleiding en of economische zaken zijn zwak.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Surprisssssssss: Merry Merry Merry X-Massss Sranangmangs!!
    Unoe un tekie wan Swiete X-Netie, en wan boeng njoen njoen jari!
    Veel,,heel veel wijsheid, en Gods Rijkste Zegen toegewenst! ook met het voetbal. Uria.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb een video van de wedstrijd toegevoegd aan het bericht.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname U-23 geeft voorsprong weg en verliest
Suriname U-23 geeft voorsprong weg en verliest
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpj_0gmmCA_mcyJ29vKN7QgIdIA2wOPpkpHJjU2UF5xdph0tUZixMvt5nnjRjK-vuEjvb2TLLtjT2ww5kTSeDmnYC-SuG-kycPkCkaw6qQVpln5Jtff6qp90f79uAqrHFtqtjxjaqoHrI/s1600/Suriname+U-23%252C+Cuba+U-23%252C+Voetbal%252C+Kwalificatie%252C+Olympische+Spelen+2012%252C+26+november+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjpj_0gmmCA_mcyJ29vKN7QgIdIA2wOPpkpHJjU2UF5xdph0tUZixMvt5nnjRjK-vuEjvb2TLLtjT2ww5kTSeDmnYC-SuG-kycPkCkaw6qQVpln5Jtff6qp90f79uAqrHFtqtjxjaqoHrI/s72-c/Suriname+U-23%252C+Cuba+U-23%252C+Voetbal%252C+Kwalificatie%252C+Olympische+Spelen+2012%252C+26+november+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/suriname-u-23-geeft-voorsprong-weg-en.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/suriname-u-23-geeft-voorsprong-weg-en.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content