Kenneth Jaliens verwacht harde wedstrijd

Bondscoach Kenneth Jaliens (foto: links) verwacht vanmiddag een harde wedstrijd tegen de Dominican Republic. Voor beide landen wordt het de ...


Bondscoach Kenneth Jaliens (foto: links) verwacht vanmiddag een harde wedstrijd tegen de Dominican Republic. Voor beide landen wordt het de tweede wedstrijd in de WK-kwalificatiecampagne 2014. De verwachting van Jaliens is gestoeld op de informatie verkregen van Kees Zwamborn. De Nederlandse trainer scoutte afgelopen vrijdag de wedstrijd tussen El Salvador en de Dominican Republic (3-2).

Hij droeg zondag alle informatie over aan de technische staf van Suriname. In een goed uitgewerkte analyse besteedde hij aandacht aan de manier van verdedigen en aanvallen en de eventuele gevaarlijke spelers van de tegenstander. De technische staf heeft de analyse uitgeplozen en de trainingen daarop gebasseerd. Er was gisteravond ook een bespreking met de jongens over de tegenstander.

Aan de hand van de analyse kan er volgens Jaliens een harde wedstrijd verwacht worden. De Dominican Republic beschikt over grote en lange jongens met een behoorlijke inzet. "De tegenstander is tactisch misschien niet zo ver, maar zij werken erg hard", zegt hij aan de hand van de analyse. Daarin staat ook dat de Dominicanen het niet langer dan zeventig minuten kunnen volhouden.

Uitgaande van de kwaliteiten en de analyse bestaat de mogelijkheid dat Suriname met de winst huiswaarts keert. "Maar dan wordt het wel hard werken geblazen. Er zal een behoorlijke inzet en een duidelijke wil om te winnen moeten komen van onze internationals. Want dat gaan wij ook tegenover ons hebben."

De bondscoach zegt dat het positief ontwikkelen van de selectie nog steeds de leidraad is, maar voegt direct aan toe dat het ook belangrijk is om te kijken hoe ver Suriname komt binnen deze poule. "Mocht het zijn dat het positief verloopt, gaan wij gewoon door met het proces, maar mocht het zo zijn dat we onze doelstelling met betrekking tot het resultaat niet halen, dan gaat het leerproces normaal verder."

Jaliens zegt dat er een zeer goede sfeer heerst binnen de ploeg. Ook heeft hij op de training van zondag geen zenuwachtigheid kunnen bespeuren bij de jongens. "Zij waren lekker ontspannen, fris en serieus op de training."

De selectie zal vandaag ten opzichte van vrijdag op twee plaatsen worden gewijzigd. Giovanni Drenthe en Orfeo Anauntan zullen hun basisplaats moeten afstaan aan Evani Esperance en Stefano Rijssel.

Zowel Jaliens als delegatieleider Waldo Gobardhan is tevreden over de opvang en het verblijf. Enig minpunt is dat Suriname zondagmiddag een hard zandveld kreeg toegewezen voor de oefening. De selectie mocht gisteren wel een uur trainen in het Estadio Panamericano in San Cristobal, waar vanmiddag half vijf Surinaamse tijd de ontmoeting wordt gespeeld.

De wedstrijd wordt geleid door 29-jarige arbiter Raul Castro uit Honduras, die pas dit jaar op de Fifa-lijst werd opgenomen. Hij wordt bijgestaan door zijn landgenoten Juan Rodas, Rafael Beltran. De vierde official is Hector Rodriguez uit Honduras.

COMMENTS

BLOGGER: 34
  1. Na de meeste wedstrijden van SU te hebben gevolgd, heb ik geconstateerd dat SU vaak een betere conditie heeft dan de tegenstander. De analyse van Zwanborn meegenomen is dit team van DR te pakken. De sleutel tot de overwinning zal een vroeg doelpunt moeten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als Kenneth Jaliens vandaag weer fouten maakt,wel,dang mi no sab moro jerre,dan is het definitief einde oefening.Ze kunnen dan alvast hun biezen beginnen te pakken,want tegen die harde El Salvador...no hell of the chance!!!

    Er kan nu niet meer gegrapt worden!Winnen,of vertrekken!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het vertrouwen dat we een positief resultaat gaan halen.Ik denk dat Jaliens vandaag met zijn sterkste elftal gaat beginnen.niet dat de andere spelers minderzijn ,maar aan de hand van de analyse moeten we de wedstrijd in de eerst 45 min beslissen .eeh guys tek a POWER

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik probeer ook een link te vinden,tevergeefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik dachtr dat sccn het zou uitzenden via sccn.tv maar lukt me niet door te komen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is in iedergeval 1-0 voor Suriname nu (Fifa),kom op jongens,hou volllllll

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ja ik zie het ook op livescores van espnsoccernet.com...penalty van Mando (weer)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Rijssel en Felter, hebben elk geel gehad

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ruststand Dominican Republic vs. Suriname 0:1 - doelpunt ( penalty ) Friso MANDO 25'

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hopelijk houden ze zich verder rustig

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schande voor de Surinaamse televisie bedrijven allemaal. Deze wedstrijd moest LIVE uitgezonden worden op de beeldbuis. SCHANDE!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ja he schande mang ma ja go natio bewijs ze dat jullie het kunnen ondanks alle negative uitspraken

    BeantwoordenVerwijderen
  13. 2 keer een pinalty nemen bewijst nog geen kunnen!Het vervelende van dit alles is dat deze wedstrijd niet te zien waardoor er moeilijk een analyse gemaakt kan worden.De Natio krijgt van mij pas credits als ze als nummer 1 staan in de poule!

    Desondanks wens ik ze veel geluk en hoop ik dat ze winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Rood voor Rafael Rodriguez,de Natio moet nu hier gretig gebruik van maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. kan ik ergens de wedstrijd live bekijken op internet ?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Fernando Casanova rood.

    Diminicaanse Republiek houd geen stand meer,nu moet er toch op z'n minst nog 1 doelpunt geschoten worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nee,helaas niet,het is mij in iedergeval niet gelukt

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Milton Pinas rood (Ai baja)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. En bovendien ook nog 1 - 1 voor Dominicaanse Republiek pffff.....

    BeantwoordenVerwijderen
  20. 1-1

    Geen rode kaarten, spelers worden vervangen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hoe weten julie dit allemaal, staat het ergens op internet ofso

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Op FIFA.com kan je de live score volgen: http://www.fifa.com/worldcup/preliminaries/nccamerica/matches/round=258361/match=300172460/index.html

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ook op espn http://soccernet.espn.go.com/match/_/id/330051?cc=5739

    BeantwoordenVerwijderen
  24. let wel mensen: Geen rode kaarten, slechts wissels: Anautas voor Pinas, Drenthe voor Esperance en Baja voor Kwassie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Eindstand Dominican Republic vs. Suriname 1:1 - doelpunten Erick OZUNA ( Dom. Republiek ) en Friso MANDO ( Suriname )

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een gelijkspel tegen DR is een verlies.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Volgende wedstrijd 07 Oct 2011 Cayman Islands - Suriname

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Suriname dient vanaf nu alle wedstrijden te winnen!Ik verwacht geen moeilijkheden met Cayman Islands,maar het zal straks wel beter moeten als er opnieuw tegen DR gevoetbald moet worden en al helemaal tegen El Salvador!Ik hoop dat Jaliens een beetje lering uit deze wedstrijd getrokken heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Jullie kunnen alleen winnen met penantys. Wij Dominicana gaan jullie moeilijk maken in jullie eigen stadion let op mijn worden .viva Dominicana jaja

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Kenneth Jaliens verwacht harde wedstrijd
Kenneth Jaliens verwacht harde wedstrijd
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs8aHT6Cg6K00oo-lUYAhdf1L4Hl_04yF8HJ6uy2XAtGGrJYQ4wkYQtE4Y2LLt31KlJ7EPgkXZSvGyaQLFXDacfEHLNqKS8dyNtlnorRSnZG5DPH4HLYGmJB_86A2m4cVDcUUBU7B73h4/s1600/Suriname%252C+Cayman+Islands%252C+Kenneth+Jaliens%252C+Voetbal%252C+WK-kwalificatie+2014%252C+2+september+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs8aHT6Cg6K00oo-lUYAhdf1L4Hl_04yF8HJ6uy2XAtGGrJYQ4wkYQtE4Y2LLt31KlJ7EPgkXZSvGyaQLFXDacfEHLNqKS8dyNtlnorRSnZG5DPH4HLYGmJB_86A2m4cVDcUUBU7B73h4/s72-c/Suriname%252C+Cayman+Islands%252C+Kenneth+Jaliens%252C+Voetbal%252C+WK-kwalificatie+2014%252C+2+september+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/09/kenneth-jaliens-verwacht-harde.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/09/kenneth-jaliens-verwacht-harde.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content