Suriname nog steeds zonder bondscoach

De nationale voetbalselectie van Suriname zit nog steeds zonder coach. Ruim twee jaar nadat Ricardo Winter er de brui aan gaf, is er nog st...


De nationale voetbalselectie van Suriname zit nog steeds zonder coach. Ruim twee jaar nadat Ricardo Winter er de brui aan gaf, is er nog steeds geen vaste vervanger aangesteld, terwijl diverse trainers naar de functie hebben gesolliciteerd.

Technisch directeur Ronald Kolf (foto) bevestigt dat er nog geen invulling is gegeven aan de vacante post. Naar zijn zeggen wordt de lege plek voorlopig opgevangen door andere coaches in dienst van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Kolf zegt dat het enige tijd in beslag zal nemen, voor er een geschikte kandidaat is gevonden.

Kolf maakt duidelijk dat de nieuwe bondscoach voor een periode van vier jaar zal worden aangetrokken. De technisch directeur droomt van een terugkeer in de top van de Caribische regio. Hij geeft echter aan dat dit doel slechts bereikt kan worden als een ieder meehelpt.

COMMENTS

BLOGGER: 17
  1. Bla bla bla terwijl de landen waarmee we waarschijnlijk zullen uitkomen over enkele maanden, zich goed voorbereiden door bv oefenwedstrijden te spelen en wij nogsteeds zoeken naar een bondscoach terwijl er verschillende sollicitaties zijn. Straks gaan we weer naar redenen zoeken voor ons falen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had echt gehoopt dat met de komst van de dhr.Kolf een positieve verandering zou plaatsvinden maar k heb me duidelijk vergist. Ik begin daadwerkelijk te geloven dat de technische staf voor Natio uit het buitenland moet komen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een Surinaams voetballiefhebber10 maart 2014 om 23:40

    Louis van Gaal is na het WK in Brazilië beschikbaar. SVB sla je slag. Ik bagatelliseer en verneder het Surinaamse voetbal niet, maar het is te gek voor woorden, en ook geen vorm van sarcasme dat ik ome Louis van Gaal voorstel.

    waren zonder enige fatsoencode en vorm van sarcasme de belachelijke woorden van Derksen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Suriname moet echt een inhaalslag maken, want de achterstand is heel erg groot...wil je nog schitteren op een WK. Maar in hoeverre is een inhaalslag effectief? Want terwijl jij bezig bent met een inhaalslag, blijven de landen (lees: regioconcurrenten) niet stilzitten en wachten totdat Suriname ze heeft ingehaald. Ik denk echt dat meeliften met de besten die Suriname willen vertegenwoordigen het antwoord is. Dat hebben de regioconcurrenten ook bewezen. En zie daar waar hun voetbal tegenwoordig is. Dus laten wij onszelf maar niet voor de gek gaan houden.
    Wie anders van mening is blijft dan maar lekkertjes dromen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ZZzz...
    Waarom zou iemand in hemelsnaam bondscoach van het Surinaams elftal willen zijn met deze bestuurders, deze omstandigheden en deze visie?

    Groeten
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had gehoopt dat er enige veranderingen zouden plaatsvinden na het aantreden van de nieuwe directeur.Maar nee hoor,we zien hier WEER de aloude "bla bla bla" en met niks concreets en actie over de brug komen!!Het lijkt weer de aloude "Giskus" syndroom met het maar natten en aanpappen en verder geen moer doen!!Ze zitten daar maar gewoon te niksen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou wel bondscoach willen zijn. Als je kijkt wat voor technische capaciteiten Surinaamse voetballers hebben.

    Je kan ook spelers die in Nederland geboren zijn maar wel een Surinaamse nationaliteit hebben, proberen te overtuigen. Dan heb je straks een veel sterker team.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beste natio fans. Suriname zal de komende jaren echt niet beter presteren wie ook als bondscoach komt. Dit heb ik al meerdere keren hier gezegd.

    Willen wij dat Su beter gaat presteren dan moet er gewerkt worden dat spelers bij hun clubs zich gaan ontwikkelen. Gebeurt dat niet dat moet niemand verwachten dat natio beter zal presteren. Ik kijk dan echt uit wat het beleid van de svb zal zijn om het niveau van ons voetbal omhoog te stuwen.

    Nergens ter wereld zijn spelers die deel uitmaken van het nationaal team langdurig in training. De basis en niveau moet er al aanwezig zijn. In Suriname gaat natio een ronde verder wanneer ze lange tijd samen trainen en stranden ze uiteindelijk toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste anomien geloof je dan niet dat we erg laat zijn met het benoemen van een coach voor natio en selecteren van spelers als we bedenken dat we reeds in mei moeten uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vooral dat "oude tijden herleven" geouwehoer is gewoon slecht. Alsof Engeland weer terug naar 1966 moet, nederland naar '74-'78 etc.
    Hoe kan je oude tijden laten herleven als je nog niet eens traint of voetbalt? Waarom heffen ze de SVB niet gewoon op, het ziet er gewoon niet uit wat Suriname op de mat legt.
    @ beide reacties van 16 maart
    eens!
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Suriname kan vooruit gaan.pas als er goeie conditie zijn maar ook managers et maakt niet uit.kijk naar apai gebruik hem als senior niet als u20 kijk rijssel hij moet meer op veld spelen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het Surinaamse voetbal ligt al jaren op zijn gat, het bondscoach verhaal past precies in het bestaande plaatje!!

    Het Amateurisme druipt van de gehele organisatie en logistiek tot in de hoogste regionen af!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mijn zoon kon ook topvoetballer worden en voor Sranang uitkomen; Maar hij moet de prijs betalen, voor dommie bush's uitspraak: 'if u not with...'

    BeantwoordenVerwijderen

  14. Deze ouwe TD.van svb manupuleert ons voetbal al jaren met zijn zogenaamde, opgeleide trainers hoe lang nog volk van suriname?;bonch coach is in eropa .niet in su..

    BeantwoordenVerwijderen
  15. weer een grap vanTD, u 20 in training voor jullie of augus.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. www.natiosuriname.com nog steeds zonder Raj-G

    Laires

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname nog steeds zonder bondscoach
Suriname nog steeds zonder bondscoach
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtjmiTsq3W7CcekV_KY_Tv7ASREUgYAdd8S03CVMFi67OAaVBqyNhMr5hhDOKa-bz4tjIyUIirX5lK3uBSc9-ZbsPJIP_MJgDGDwonSFmRESs_wBvkHE_28RAtrBNHtc5d2e4kSuPi3cQ/s1600/Ronald+Kolf,+Ro,+Technisch+Directeur,+Surinaamse+Voetbalbond,+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtjmiTsq3W7CcekV_KY_Tv7ASREUgYAdd8S03CVMFi67OAaVBqyNhMr5hhDOKa-bz4tjIyUIirX5lK3uBSc9-ZbsPJIP_MJgDGDwonSFmRESs_wBvkHE_28RAtrBNHtc5d2e4kSuPi3cQ/s72-c/Ronald+Kolf,+Ro,+Technisch+Directeur,+Surinaamse+Voetbalbond,+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/03/suriname-nog-steeds-zonder-bondscoach.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/03/suriname-nog-steeds-zonder-bondscoach.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content