Gorré enthousiast over eerste trainingsweek

Vrijdag was de laatste trainingsdag van de nationale voetbalselectie van Suriname onder leiding van bondscoach Dean Gorré (foto). Zowel de ...


Vrijdag was de laatste trainingsdag van de nationale voetbalselectie van Suriname onder leiding van bondscoach Dean Gorré (foto). Zowel de technische staf als de selectie kijken al uit naar de volgende trainingsweek. "We hebben een fantastische dag training gehad. De jongens hebben echt met voldoening getraind en we hebben een goed niveau gezien, al met al dingen die we deze week op de agenda hadden. Deze methode van de training was zeer waardevol."

Afgelopen zaterdag kwam Gorré aan in Paramaribo, waarna hij op zondag de Hoofdklasse-wedstrijd tussen Walking Boyz Company en Inter Moengotapoe bezocht. "Een mooie kans om heel veel spelers te bekijken die genomineerd zijn voor Natio. Het niveau was degelijk, ik heb veel positieve aspecten gezien en na de wedstrijd individueel met wat spelers gesproken."

Maandag had de bondscoach een meeting met de Surinaamse Voetbalbond dat in het teken stond van de voorbereiding op de training. Daarnaast is er een presentatie gehouden aan de Elite groep trainers van Suriname, onder meer de Hoofd- en Eerste Klasse trainers.

"Vanaf dinsdag startte de trainingen tot donderdag. Aspecten als samenzijn, kennismaken, eenheidsgevoel en trainen waren als doel gesteld. De beleving was goed en gaf heel veel positief energie", aldus Gorré tegenover NatioSuriname.com.

Gorré omschrijft deze week met de internationals als een "fantastische uitdaging". "Maar vooral het kennis laten maken met de nieuwe manier van werken, was een uitdaging. Uiteraard gaan we ook letten op andere aspecten zoals fysiek, movement skills, voeding en tactiek. De huidige spelers hebben veel kwaliteiten, denk aan techniek, snelheid en kracht."

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. Natio Fans, met de komst van Dean Gorre lijkt het of er rust en vertrouwen is voor de opbouw van een systeem. Ik hoop dat de route wordt aangehouden, overleven met de deze jongens, die geleerd zal worden in deze korte periode, verantwoording te dragen voor het collectief, waar later internationale routine de besturing completeert. Met deze ingeslagen weg, moet de bondscoach een langer verblijf worden verleend. Het bouwwerk kan niet na juni worden stopgezet. Ik hoop dat men nu al bezig is om een goede zakelijke regeling te kunnen aanbieden aan deze man. Misschien hebben we even grote naam nodig, maar iemand die met ons mee kan voelen en Natio ergens aan een halte kan afleveren. Ook hoop ik dat hij de U - teams gaat begeleiden in cohesie met de coaches. Bovendien is het ook voor hem nieuw, de taak als bondscoach van een natie. Tot nu toe heb ik hem geen moment zien twijfelen over wat hij wil bereiken met dit materiaal. Hij is realistisch, weet dat het amateurs zijn, maar wil toch aan iets zeer belangrijk werken: collectiviteit, het fundament van overlevers. Als hij dit voor elkaar kan krijgen, dan moet ik nog zien, dat we worden overlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet u mischien hoe je kan inschrijven bij de surinaamse voetbal bond zelf voetbal ik persoonlijk in Nederland in de 2e divisie alleen kies ik niet voor Nederland maar liever voor suriname maar bij ons komen er nooit nationale scouts van Suriname wel van curacao en aruba en nederland ik ben namelijk in een groot talent binnen de cluv en ik ben pas 16

      Verwijderen
    2. Denk dat je het best even contact met de bondscoach of nordin wooter kunt opnemen via social media want de svb geeft geen website

      Verwijderen
    3. Hmm zijn ze te bereiken via een email adress?

      Verwijderen
    4. Nordin Wooter heeft een website, de Wooter academy. Ik denk dat daar alle contact gegevens moeten staan en anders Facebook of andere Social media zoals vermeld door de persoon in de vorige reactie.

      Verwijderen
  2. Ik hoop dat de oefenwedstrijd tegen de u21van Manchester United een juiste weergave kan geven. Lokale Surinaamse voetballers hebben een groot tekort aan wedstrijd discipline, een trage omschakeling en hebben teveel tijd om de bal toto rust te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jonge Natio Fan, de beste manier is om rechtstreeks naar de SVB te bellen. Vraag hoe je met de partners van de SVB in Nederland in contact kunt komen. Ik neem aan dat je op de lijst geplaatst wil worden van de "buitenlandse spelers". Eind van deze maand is de bondscoach terug in SU. Misschien een mooi tijdstip om de SVB te bellen en je droom kenbaar te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Gorré enthousiast over eerste trainingsweek
Gorré enthousiast over eerste trainingsweek
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgObE6CPZnIaKrIBhPZikyQR5nDa3z9axrPAmqFWy2-uGM92hdTIL2Dqlp-h1MCyuQ68RfNeJRo-hv527sn09OqyQEZ3rPbTynyplKJ7IMDOG6fJStxEug7Xr8o8yXO1tsZb_MWXY_Krqc/s1600/Dean+Gorr%C3%A9,+Bondscoach,+Suriname,+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgObE6CPZnIaKrIBhPZikyQR5nDa3z9axrPAmqFWy2-uGM92hdTIL2Dqlp-h1MCyuQ68RfNeJRo-hv527sn09OqyQEZ3rPbTynyplKJ7IMDOG6fJStxEug7Xr8o8yXO1tsZb_MWXY_Krqc/s72-c/Dean+Gorr%C3%A9,+Bondscoach,+Suriname,+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/03/gorre-enthousiast-over-eerste.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/03/gorre-enthousiast-over-eerste.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content