'Leden vragen SVB-bestuur om te vertrekken'

Column [De Ware Tijd] - Veel wijst erop dat er vrijdag beslist wordt over het lot van het SVB-bestuur onder leiding van John Krishnadath. ...


Column [De Ware Tijd] - Veel wijst erop dat er vrijdag beslist wordt over het lot van het SVB-bestuur onder leiding van John Krishnadath. In een brief die is ondertekend door Errol Veldbloem hebben enkele leden gevraagd de agenda van een algemene ledenvergadering aan te vullen met het agendapunt ‘Motie van wantrouwen en ontslag van het bestuur’. In een negentien punten tellend document wordt stoom afgeblazen over allerhande kwesties die faliekant fout zijn gelopen in de zittingsperiode en niet langer getolereerd zullen worden.

Het document maakt melding over concept-statuten en het huishoudelijk reglement die door ondeskundigen zijn herschreven en door leden aan flarden zijn geschoten. De voorgenomen torenhoge lening voor een nieuw stadion zit leden dwars omdat het rendement niet kan worden onderbouwd. Ze beroepen zich op de slechte opkomst bij wedstrijden. "Geen kip gaat meer naar het stadion", staat in de brief. Er wordt op gewezen dat sedert het aantreden van dit bestuur selecties bij belangrijke toernooien vroeg zijn uitgeschakeld omdat de aanpak van geen kant deugt.

Wat hen dwars zit is dat nog steeds niet bekend is hoeveel de voorbereiding van de nationale selectie op weg naar de kwalificatie naar het WK heeft gekost. Inzetten van een U-15 selectie voor een Nederlandse organisatie wordt gezien als een schande omdat door het 'weggeven' van de selectie, Suriname aan het einde van het toernooi, hier gehouden, met lege handen kwam te zitten. Belangrijke sponsors hebben zich volgens de briefschrijvers teruggetrokken door het wanbeleid van het bestuur. Eenzijdige wederinvoering van de tussentijdse transfer heeft de leden met stomheid geslagen.

De 189ste plaats op de wereldranglijst stuit hen tegen de borst. Exploiteren van een gymzaal en sportzaak vinden leden niet nodig omdat het niet behoort tot de corebusiness van de bond. Het bondsbestuur wordt ervan verweten het niet nauw te nemen met transparantie bij het gunnen van werkzaamheden aan derden, omdat geen openbare inschrijving wordt gehouden. In herinnering wordt gebracht dat Stanley Menzo alles behalve lovend heeft gesproken over de hoogste baas Krishnadath die onwaarheden over de gerespecteerde KNVB-official heeft geuit.

COMMENTS

BLOGGER: 5
  1. Eindelijk! veel beloftes maar weinig gerealiseerd eigenlijk is het juist slechter gegaan.Dat hele stadion gebeuren sloeg nergens op hoop dat ze in de toekomst meer in het opleiden investeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Krishnadath had op zich goeie plannen,alleen snap ik niet waarom er perce een nieuw stadion moet komen.De omstandigheden zoals die er nu voor staan zijn van dien aard dat het nu niet verstandig is om gloednieuw stadion te bouwen.Waarom word er niet geïnvesteerd in jeugdvoetbal scholen,trainingen en andere broodnodige zaken?Straks staat daar een nieuw stafion, maar geen kip die komt kijken!!We hebben nu op dit moment eerst een goed functionerend voetbalteam nodig!!De rest kan altijd later komen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is blijkbaar geen geld om duurzaam te investeren in jeugd. Daarom wordt er gezocht naar manieren om zelf geld te genereren, om uiteindelijk zelf te kunnen investeren. Het idee is om een stadion te bouwen, waarbij ruimtes verhuurt kunnen worden als kantoorruimte of winkels. Op die manier ben je niet afhankelijk van sponsoren.

      Verwijderen
  3. Het hele gedoe van een nieuwe stadion is zomaar.Mr Krishnadath heeft zeker niet gehoord van het woord RENOVATIE.Nieuwe lichten,betere muren bouwen en schilderen,betere zitplaatsen enz.Alles moet gewoon netjes op zijn plaats,er hoeft geen nieuwe stadion gebouwd worden en dat alles zal zeker niet meer dan 10 miljoen USD kosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wil je eindeloos blijven renoveren,de stadion is niet van deze tijd.hij is van de week weer afgekeurd door de CFU voor het spelen van internationale westrijden waar willen jullie spelen in Frans Guyana zeker haha grappenmakers. verder ben ik het eens met veel belooft maar weinig voor elkaar gekregen.is hij soms lid van de NDP .....hihihi

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: 'Leden vragen SVB-bestuur om te vertrekken'
'Leden vragen SVB-bestuur om te vertrekken'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsMkqZxMGuTH8bQ73zKF1g7eMRy72EL08uQnCFKsd_xR4HoF4GHjNTMQZIA8gHCkzO3OJYZ3fyeSWfi2FLnq76T9ShdDOqBJxDOWiwJL_itjE_azbSAsspfDo4vjVEvGHEAXIg9CqMBcU/s1600/John+Krishnadath%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2015.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsMkqZxMGuTH8bQ73zKF1g7eMRy72EL08uQnCFKsd_xR4HoF4GHjNTMQZIA8gHCkzO3OJYZ3fyeSWfi2FLnq76T9ShdDOqBJxDOWiwJL_itjE_azbSAsspfDo4vjVEvGHEAXIg9CqMBcU/s72-c/John+Krishnadath%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2015.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/01/leden-vragen-svb-bestuur-om-te.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/01/leden-vragen-svb-bestuur-om-te.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content