Suriname wint met 3-2 van Guadeloupe

Suriname heeft vanmiddag revanche kunnen nemen op Guadeloupe na de verloren uitwedstrijd vorige week. In het André Kamperveen stadion werd ...


Suriname heeft vanmiddag revanche kunnen nemen op Guadeloupe na de verloren uitwedstrijd vorige week. In het André Kamperveen stadion werd het vandaag 3-2 voor het Surinaams elftal. Stefano Rijssel (2x) (foto: rechts) en Mitchell Kisoor maakten de doelpunten voor Suriname.

Natio was dominant tijdens deze strijd. Mooi combinatiespel en goede balcirculatie voerden de boventoon. De nationale ploeg was er op gebrand om de overwinning te behalen. Geheel tegen de verwachtingen in, kwam Guadeloupe op voorsprong. Een fout in de middencirkel zorgde voor de openingstreffer. De speler Claudio Beauvue van Guadeloupe kwam goed inlopen en met een stiftbal noteerde hij 1-0.

Suriname bleef vechten en beheerst het spel verder spelen. Dit was ook de basis voor de gelijkmaker. Op aangeven van Dimitrie Apai op links kreeg Stefano Rijssel de bal. Hij maakte een goede actie in de 16 meter zone en koos de linkerhoek om Suriname op gelijke hoogte te brengen: 1-1.

De nationale ploeg bleef evenals Guadeloupe zoeken naar de voorsprong. Het lukte Guadeloupe om middels een sublieme vrije trap op de rand van de 16 meter, op voorsprong te komen. Livio Nabab gaf doelman Obrendo Huiswoud met een goed genomen vrije trap over de muur, het nakijken: 2-1. Suriname gaf weer antwoord terug. Het duurde niet lang voordat de gelijkmaker werd genoteerd. Andermaal was het Apai die Rijssel bediende voor het tweede doelpunt: 2-2.

Natio nam na dit doelpunt verder afstand. Dit keer was het Rijssel die de voorzet gaf aan Mitchell Kisoor die 3-2 aantekende. Dit bleek ook de eindstand te zijn. Er waren enkele hachelijke momenten voor het doel in de tweede helft aan beide kanten. Suriname durfde meer en was ook de betere ploeg. Zo kwamen Rijssel en Albert Nibte dichtbij het vierde doelpunt. Gilberto Eind moest op de doellijn op de rem trappen om de gelijkmaker te voorkomen.

Bondscoach Roberto Gödeken is trots dat zijn team twee keer van een achterstand heeft terug kunnen komen. Hij zag dat alle spelers vertrouwen in elkaar bleven houden. Suriname gaat nu als groepswinnaar door naar de volgende ronde, bevestigd Waldo Gobardhan van de Surinaamse Voetbalbond. De tweede kwalificatieronde wordt in juni gespeeld. Het is nog niet bekend bij welke landen Suriname in de poule terecht komt.

COMMENTS

BLOGGER: 13
  1. Su in de volgende ronde met Curacao en Guyana in een poel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Roberto doet het goed met die jongens.Wonderen verwacht ik niet,maar dit dit is wel goed voor het zelfvertrouwen voor het team.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ronde 2 is geen makkie met cura en guyana,maar we kunnen wel winnen
    Ik hoop dat ze hier gaan spelen tegen Curaçao

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn de wedstrijden:
      Guyana vs Curacao
      Curacao vs Suriname Uit
      Surname vs Guyana Thuis

      Verwijderen
    2. we spelen tegen St. Vincent & the Grenadines en St. Kitts & Nevis.

      Verwijderen
  4. Waarom is er geen samenvatting van deze wedstrijd op YouTube?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jongens niet vooruit lopen op de indeling want CFU geeft een heel andere indeling vandaag op hun Saite dus het wordt geen Gayana of Curacao en het is nog niet zeker

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. we spelen tegen St. Vincent & the Grenadines en St. Kitts & Nevis.

      Verwijderen
    2. 77777&&&&&&&&&&&&&&LOBI..........

      Verwijderen
  6. Onbegrijpelijk dat anno 2016 er geen beelden zijn van de wedstrijd. Zijn de technische middelen in Suriname zo beperkt?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dankzij Kevin Sanoesie een korte opname..
    https://www.youtube.com/watch?v=2ITEFiwNvec

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname wint met 3-2 van Guadeloupe
Suriname wint met 3-2 van Guadeloupe
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8giMX_tXDRgNWHK9G4YHWnkFMWHnPIN4aoKu8xHVGWKdAzjW4vhAF-DBI9flJmLfLG7zxknCVrQpB3NG7hbtbJdaqEwiwIozQ_znCWMfsIla5CRnoOOPhyMrR3Vy93GNFre11UapeUAA/s1600/Suriname%252C+Guadeloupe%252C+Stefano+Rijssel+%25289%2529%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+29+maart+2016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8giMX_tXDRgNWHK9G4YHWnkFMWHnPIN4aoKu8xHVGWKdAzjW4vhAF-DBI9flJmLfLG7zxknCVrQpB3NG7hbtbJdaqEwiwIozQ_znCWMfsIla5CRnoOOPhyMrR3Vy93GNFre11UapeUAA/s72-c/Suriname%252C+Guadeloupe%252C+Stefano+Rijssel+%25289%2529%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+29+maart+2016.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/03/suriname-wint-met-3-2-van-guadeloupe.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/03/suriname-wint-met-3-2-van-guadeloupe.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content