Opgeroepen spelers laten Suriname in de steek

Roberto Gödeken (foto: rechts), de bondscoach van Suriname, overweegt enkele spelers te bedanken bij de nationale selectie. De bondscoach z...


Roberto Gödeken (foto: rechts), de bondscoach van Suriname, overweegt enkele spelers te bedanken bij de nationale selectie. De bondscoach zegt dat maar elf tot twaalf spelers verschijnen bij de trainingen, terwijl er 25 zijn opgeroepen voor de voorbereidingen. Natio is zich momenteel aan het voorbereiden op de derde ronde van de Caribbean Cup, die in oktober voortgezet zullen worden.

Gödeken zegt verder dat de spelers eerder kiezen om deel te namen aan kleine toernooien en aan de wedstrijden van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB), terwijl zij de nationale selectie van het land gewoon in de steek laten. De trainer vindt dat het gewoon ligt aan de mentaliteit van de spelers, dat zij niet komen opdagen tijdens de trainingssessies.

Hij is van mening dat niemand hieraan iets kan doen. De spelers moeten prioriteiten stellen en Gödeken vindt dat de nationale selectie de hoogste prioriteit moeten genieten. De bondscoach zegt ook dat de SZVB zich niet aan de afspraken heeft gehouden. De Surinaamse Voetbalbond en de SZVB hebben een overeenkomst getekend. Hierin staat dat de opgeroepen spelers niet mogen meedoen aan de wedstrijden van de SZVB als de nationale selectie actief is.

Deze spelers worden toch toegelaten om mee te doen aan de zaalvoetbalwedstrijden. Hij zegt dat de selectie al twaalf trainingssessies achter de rug heeft en steeds waren er maar elf tot twaalf spelers aanwezig. "Dit kan ik niet meer pikken." Vandaag traint de selectie weer en zal hij nagaan welke spelers vijf tot zes trainingen gemist hebben. Deze spelers zal Gödeken dan bedanken.

"We hebben nog ruim een maand te gaan, voordat we in actie komen op de Caribische kampioenschappen. Wij zullen dan intussen andere spelers oproepen om deel te nemen aan de voorbereidingen en eventueel ook aan de wedstrijden van de Caribische kampioenschappen", zegt de bondscoach. Suriname komt op 5 oktober in actie in en tegen buurland Guyana en op 8 oktober krijgt de selectie bezoek van Jamaica in het André Kamperveen stadion.

COMMENTS

BLOGGER: 9
  1. Fuck dit shit. Surinaams mentaliteit weer Fuckup

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geef die Brasjons die daar al een 5 jaren ballen versneld een dubbel pas en laten zij dan opdraven. Ik weet dan zeker dat zij wel willen winnen en presteren; En zelfs jongens uit de 'rangdistrikten'. De schop erin.

    [X]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ding van het wegsluipen naar zaalvoetbal is niet iets van pas geleden,het is al jaren zo!Het is niet leuk het te moeten zeggen,maar money talks!Die jongens hebben al geen plichtsbesef en tja,ze trekken naar de szvb omdat ze daar iets meer betaald krijgen.Dus soema na schuldige?De ene naar a de andere regel introduceren werkt niet!De Koe word namelijk niet bij de hoorns gepakt,daarom blijven deze problemen zich steeds manifesteren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De problemen manifestren zich, omdat Suriname een cultuur heeft van Discriminatie ja; Als jochie opgroeiende in lobi Paramaribo kende ik het woord niet neen, maar het doet je toch wat. Als je voetbal categoriseert en denkt dat jij mens bent, dat je Surinamer bent en alleen jij dan ja dan is 1 oog Koning ja en zal dat dan ook voor altijd zijn. Wijlen mijn oma zou zeggen: Bigi memre. Alleen als je geld heb ben je bekend en ben je familie anders ben je stront, geen surinamer en al helemaal geen mens. Ik pak wel de koe bij de hoorns ja dus wanneer men een schuldige zoekt het is die racistische kortzichtige bs ja, die manderwis akumbhe!(ben ook niet thuis in het javaans, sorry. Drape na pae e drai.). Dus ja gelijk heb je deze bs is al eeuwen zo omdat wij met onze handen en onze grote smoel geen toren gaan bouwen neen. De oplossing dus is beseffen dat je mens bent, overtuig jezelf! Want ik kom niet van een ivoren toren!! Stop discrimineren stop het NU en pak op jouw morele plicht, kijk je eigen in de spiegel, en ik zal jouw broeder zijn. Tot dan ben ik niet overtuigd. Nou, om mijn woord kracht bij te zetten; Ik ken elke steen en elke zandkorrel in Paramaribo en elke steen en elke zandkorrel in Paramaribo kent mij! Thanks Jah.
      Sorry, maar wonderwel voelde ik mij aangesproken door dit 'ding' en stond klaarblijkelijk reeds lang in de startblokken.
      Ik wil hier aan toevoegen; Als die jongens in Nickerie de kampioen van Frans Guyane kunnen verslaan, mag je hun ook opstellen voor Natio! Tis maar om het even.
      [X]

      Verwijderen
    2. Ennnnnnnnn, dit zijn zekr GEEN holle frasen, weet de juiste snaar wel te raken , al jarn. Dus lange neus, DOMMIES, Adjabo's.
      Rah.

      Verwijderen
  4. Kan iemand mij trouwens vertellen, wie die Robert Gudeken is, waar hij heeft gevoetbald en wat zijn trainers/coach papiertjes zijn?! Nooit van gehoord. verliet Sranang in 1986! Dus misschien dat?!
    Rah.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja het is het geld en niet het mentaliteit!! anders zouden zij ook niet spelen voor de SZVB!! maar liever sopie drinken en naar dansie gaan...dus werk samen met de nederlandse Surinamers die echt prof spelen in heel Europa en dan kmen er sponsers en ook meer geld en beter tegenstanders en dan ga je zien dan komt iedereen zowel kijken als trainen...niet voor niks was het stadion bomvol toen gorre en zijn mannen kwamen..
    en aan de starscup hebben wij al natio team ook niks..men moet echt stoppen met het weigeren van de Surinaamse profss in te zetten ....wij zijn het lachertje van de wereld en niet omdat wij 190ste staan maar meer omdat wij 190ste staan terwijl dit niet hoeft want wij hebben profssssss WEL DAN GEBRUIK ZE....!! idoiten van de DNA en SVB ook een beetje om seedorf zijn geld te weigeren ..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waarom geen boetes uitdelen als de spelers zich niet aan de afspraken houden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is gewoon een lul de behanger en niet geschikt voor deze functie.
    Ik bedoel, je weet toch van tevoren al op wie je kan bouwen toch of niet? Dat is immers je taak, selecteren van de juiste spelers met de juiste inzet.
    Hij selecteert spelers die zich niet eens kunnen inzetten om te komen, laat staan dat ze in de wedstrijd zich zullen inzetten!!

    Nee een debiel eerste klas, die gewoon geil wordt van de faam en roem van het bondscoach zijn. Kan die toch opscheppen over wat hij voor baan heeft.

    Het surinaamse voetbal is van zo een laag niveau dat als je mindere spelers selecteert die meer inzet tonen (lees: trots zijn om voor hun land uit te komen) het resultaat hetzelfde zal zijn.
    Het is niet dat we ineens messi,neymar en ronaldo missen en dus kwaliteit inleveren. Het zijn maar surinaamse amateurvoetballers die in ons natio spelen hoor.

    Maar ja, typisch surinaams he, de oude generatie dat geld verspilt en maar aan 1 ding denkt: zichzelf verrijken!

    Groeten
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Opgeroepen spelers laten Suriname in de steek
Opgeroepen spelers laten Suriname in de steek
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtCvkgf9YBUgUiR68idzJeUwEL50EXAnazLkK-ORL_5fUREgUUTe7nucWMzGTXVr_xlSb8XGV8PbKf5QLMNGoLiU7ZITQVDNU9_-t3g9KWsMEsjvk8pqiVo92BWe2HiP-SHPHodSebMR4/s1600/Suriname%252C+St.+Vincent+%2526+the+Grenadines%252C+Desney+Romeo%252C+Roberto+Godeken%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+4+juni+2016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtCvkgf9YBUgUiR68idzJeUwEL50EXAnazLkK-ORL_5fUREgUUTe7nucWMzGTXVr_xlSb8XGV8PbKf5QLMNGoLiU7ZITQVDNU9_-t3g9KWsMEsjvk8pqiVo92BWe2HiP-SHPHodSebMR4/s72-c/Suriname%252C+St.+Vincent+%2526+the+Grenadines%252C+Desney+Romeo%252C+Roberto+Godeken%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+4+juni+2016.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/08/opgeroepen-spelers-laten-suriname-in-de.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/08/opgeroepen-spelers-laten-suriname-in-de.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content