Brunswijk aast op voorzitterschap SVB

Ronnie Brunswijk is momenteel bezig met het voeren van gesprekken met personen die deel zullen uitmaken van zijn bestuur. Zo zijn tal van i...


Ronnie Brunswijk is momenteel bezig met het voeren van gesprekken met personen die deel zullen uitmaken van zijn bestuur. Zo zijn tal van invloedrijke personen uit de voetbalwereld gevraagd om op de kandidatenlijst van Brunswijk te komen.

De voorzitter van Inter Moengotapoe heeft een plan klaarliggen om de troon van de huidige voorzitter John Krishnadath over te nemen. Brunswijk heeft voor het indienen van zijn kandidatenlijst de ondersteuning van tien leden nodig.

Hij kan de troon van Krishnadath overnemen als de helft plus een lid op hem heeft gestemd. Momenteel telt de SVB 37 stemgerechtigden. Het aantal stemgerechtigde leden kan tot april stijgen, als verenigingen een rechtspersoonlijkheid krijgen.

Zou zijn Santos en A Coconut vergevorderd om een rechtspersoonlijkheid te krijgen. Dit zal het totaal opkrikken naar 39. Brunswijk is momenteel verzekerd van 6 stemmen. Hij is voorzitter van Inter Moengotapoe en heeft veel invloed bij Notch, Papatam, Caravan, Moengo Sport Bond en Albina Sport Bond.

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. Leuk idee en zeker aan te juichen, maar hoe zal de FIFA daar tegenover staan; Ronnie zijn internationale beperkingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmmmmm, een man van 50 die zichzelf nog opstelt voor het eerste elftal lijkt mij niet geschikt om vervolgens een voetbalbond te leiden.
    Plus het feit dat hij van dezelfde generatie is als wat er al zit, dus hooguit zal het huidige voetbal in zijn huidige opzet iets vlotter verlopen. De achterstand inhalen op de rest van de wereld doen we echter niet met deze oude cowboy-generatie.

    Misschien zou hij als vice-voorzitter kunnen opereren, zodat hij als het ware een brug is tussen het huidige Surinaamse voetbal en de vooruitstrevende echte voorzitter. Een voorzitter van buiten Suriname en dan het liefste uit Holland(Alle kleuren mensen mogelijk). Een Hollandse voorzitter zou ook automatisch banden hebben met Hollandse Surinamers die zo weer wat zouden kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal in Suriname.

    Let op! Dit gaat niet om eer of wie er iets beter kan, het gaat om dat SURINAME sneller ontwikkeld. Alle soorten van positieve hulp dragen hieraan bij.

    Groeten
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het feit dat Ronny Brunswijk zich kandidaat stelt is een diskwalificatie voor de sport. Meneer Brunswijk probeert nog altijd een voorname rol te spelen in het dagelijks beleid van zijn club, maar beseft niet dat hij een karikatuur aan het worden is. De SVB heeft iemand nodig die van binnen uit de boel grondig onder de loep neemt en durft te saneren. Als Suriname vooruit wilt, moet men geen mensen aanstellen die zelf voor het land niets kunnen uithalen. Kijk liever naar mensen buiten deze 'maffia'groep die wel zuivere idealen heeft ipv een voormalig rebellenleider die veel roept, maar niks klaarspeelt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik geef meneer bruswijk het voordeel van de twijfel laat kijken wat er van ons voetbal gemaakt kan worden die man bezit kapitaal we moeten gewoon maar kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik durf te wedden dat hij het ook nog eens beter gaat doen dan het huidige bestuur. IMT is elk jaar kampioen en zolang hij bij de SVB alle poppetjes op de juiste plek weet te zetten. Zal de bond het zeker beter gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik raad alle surinaamse trainers die geen geld hebben voor dure trainerscursussen aan, om op Youtube kostenloos te kijken naar de analyse van hoe modern voetbal gespeeld moet worden. Titels: Voetbalvisie Siegfried Panday 1abc, 2abc, 3 en 4. Al heb je reeds andere eigen opvattingen, kijk ernaar, je kunt er beslist wat van leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aanbevelingen om het nivo van het surinaams voetbal omhoog te brengen:
    - infrastruktuur verbeteren.Breng velden, accomodaties, middelen en kennis, daar waar het nodig is na demografische analyse.
    - opvoeren van de trainingsfrequentie zowel bij de senioren als bij de jeugd naar 5 keren per week.
    - introduceer semi-prof voetbal, waarbij de spelers gewoon halve dagen werken en in de middag of in de avond moeten trainen en daarvoor betaald worden.
    - De competities moeten 10 maanden achtereen duren met elke week een competitiewedstrijd en met een tussenstop van een maand waarin transfers e.d. kunnen plaatsvinden. De bekerwedstrijden kunnen door de weeks gespeeld worden.
    - geef gesubsidieerde gratis trainers opleidingen. Daarbij hoef je niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Maak gebruik van de methodieken van de spaanse, duitse en nederlanse voetbalbond, die specifieke cursussen hebben, afgestemd op elke leeftijdscategorie.
    - streef naar een moderne speelwijze en trainingsmethodiek, vanaf de jeugd tot en met de top, daar valt nog veel te verbeteren.
    - kies integere bestuurders die niet een eigen belang maar de vooruitgang van het surinaams voetbal voor ogen hebben. Betrek naast de SVB, de vereniging van oefenmeester, de overheid, de vereniging van sportjournalisten, het bedrijfsleven en de FIFA erbij.
    Suriname moet bij de beste 50 en later bij de beste 25 op de Fifa ranglijst kunnen komen als goed beleid gevoerd wordt en de diverse instanties gezamenlijk hun schouders eronder zetten.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Brunswijk aast op voorzitterschap SVB
Brunswijk aast op voorzitterschap SVB
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_XgTMzT1Md9Hqiv9WjiSp_Z_9pLSki4RxdcuDrjMh4VtCuQAR0BB4DSkBSSE6eFtqFDlH6w-wTzIdUiJaA_f44QUQuN6auPnJAW4ZEAAaPaXhPKIgJEXDqxbakY_0gPtKjFl8QYE4Oto/s1600/Ronnie+Brunswijk%252C+Parlement%252C+2016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_XgTMzT1Md9Hqiv9WjiSp_Z_9pLSki4RxdcuDrjMh4VtCuQAR0BB4DSkBSSE6eFtqFDlH6w-wTzIdUiJaA_f44QUQuN6auPnJAW4ZEAAaPaXhPKIgJEXDqxbakY_0gPtKjFl8QYE4Oto/s72-c/Ronnie+Brunswijk%252C+Parlement%252C+2016.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/12/brunswijk-aast-op-voorzitterschap-svb.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/12/brunswijk-aast-op-voorzitterschap-svb.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content