Verlichting André Kamperveen stadion verbeterd

De technische oplevering van het project stadionverlichting van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft woensdagavond plaatsgehad. De verlicht...

De technische oplevering van het project stadionverlichting van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft woensdagavond plaatsgehad. De verlichting is donderdag ten overstaan van de opdrachtgever SVB en de uitvoerder Oostdorp BV uitgetest. Het project dat met FIFA-middelen is betaald, heeft ruim US$ 700.000 gekost.

SVB-voorzitter John Krisnadath en Jan Willem de Boer van Oostdorp BV Nederland hebben de opleveringsdocumenten en het onderhoudscontract getekend. Oostdorp BV Nederland is gespecialiseerd in stadionverlichting. Volgens De Boer behoort de verlichting nu tot één van de beste van de regio. Krisnadath zegt dat ook lokale mensen van een bedrijf zijn opgeleid om eventuele storingen te verhelpen. De EBS en het ministerie van Financiën hebben hun volledige ondersteuning gegeven aan dit project.

De verlichting van het stadion die slecht en ver beneden de norm was is nu gebracht naar iets meer dan 1.200 lux. In de afgelopen weken zijn vier nieuwe inclusief de LED verlichtingsarmaturen opgetrokken. Ook de vier oude lichtmasten zijn gerenoveerd en intussen voorzien van LED-lampen. Het streven was om het project op 1 juni 2018 op te leveren wat ook is gelukt. Hiermee hebben we volgens de SVB-voorzitter een belangrijke stap gezet naar het verdere ontwikkelen van ons voetbal. Behalve dat de spelkwaliteit hierdoor omhoog gaat, is voor de verlichting “zeer ideaal” voor cameraploegen.

Via een mobiele app kan de lichtsterkte van het stadion worden bediend. Het kan in Ă©Ă©n keer gelijk naar 25% sterkte. Er geldt een garantieperiode van 10 jaar. Ondanks deze stap zijn we er nog niet,” zegt Krisnadath. Zo moeten enkele faciliteiten in en rond het stadion ook in orde worden gebracht zoals de kleedkamers, dopingruimtes, media ruimtes en de tribunes. De officiĂ«le ingebruikname van deze nieuwe aanwinst zal later plaatsvinden.

De data waarop de vier wedstrijden die Suriname in het kader van de Concacaf Nations League moet spelen zijn intussen al vastgesteld. Opvallend is dat de uitwedstrijd van 6 september tegen Dominica niet in Dominica zelf, maar Guadeloupe zal worden gespeeld. Vermoedelijk is het stadion van Dominica afgekeurd voor te spelen internationale wedstrijden. Onze eerste thuiswedstrijd is tegen de Britisch Virgin Islands en vindt plaats op 13 oktober.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Natio Fans. Ik ken de reden niet waarom deze site niet wordt ge-updated. Maar het was en is een unieke plek waar je met su voetbal liefhebbers kan praten over NATIO, ongeacht hun visie of mening. De U-20 van SU heeft vandaag de voetbalwereld van de Caribean een shock bezorgd. Het ging niet eens om de vele doelpunten. (Is SU ineens spitsenland geworden van de regio?) Maar wat mij opviel is dat de huidige voetbalgeneratie van SU weet waarom het gaat. Het team (vergist u zich niet) is een hecht blok en demonstreert een visie, met mede-inbrengst van de suri's die elders (EU) bezig zijn. Alle teams die aan het toernooi deelnemen, nemen vanaf vandaag de U-20 van SU serieus. Dit team gaat groeien tijdens het toernooi en ze hebben gezien dat dit team het tik-tak-tik spelletje van de Spanjaarden in de toekomst zullen beheersen. Mijn focus was de nummer 17. Zijn naam was volgens de lijst Jamilhio Rigters. Is hij de Surinaamse versie van Kantee (Frankrijk)? Evenwicht en rust brengend op het middenveld aan de linkerkant? Was hij eigenlijk een soort verlengde linksback op het middenveld? Ultieme controle? Een speler niet sterk lijkend, maar wek slim speelt. De jeugd van SU heeft vandaag getoond dat SU aan de weg timmert met modern voetbal. Zal Natio, de grote broeders, in Jamaica ook zegevieren met modern voetbal? Eigenlijk speelde de U-20 het Braziliaans systeem van 1982, met een sterke target-man in het centrum van de aanval waarbij de rest van de ploeg met rondtikkend voetbalspel kan aansluiten? Ongeacht het verdere verloop, SU-U20 is goed bezig. Het Surinaams voetbal zit in een "warme periode". Goed gedaan U20.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Verlichting André Kamperveen stadion verbeterd
Verlichting André Kamperveen stadion verbeterd
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2018/06/verlichting-andre-kamperveen-stadion.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2018/06/verlichting-andre-kamperveen-stadion.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content