Jaliens reduceert nationale selectie tot 23 man

Bondscoach Kenneth Jaliens heeft zoals gepland het aantal van 33 spelers bij de senioren A-selectie dinsdagavond (foto) teruggebracht tot ...


Bondscoach Kenneth Jaliens heeft zoals gepland het aantal van 33 spelers bij de senioren A-selectie dinsdagavond (foto) teruggebracht tot 23 spelers. Met deze groep zal de bondscoach samen met zijn technische staf, vandaag een aanvang maken met de teamtactische training.

Opvallend bij de groep van 23 is het grote aantal spelers van de huidige U-23 selectie. Jaliens komt hiermee zijn belofte na te zullen werken aan de ontwikkeling van de selectie. Dinsdagavond werd de tweede training afgewerkt. 26 spelers kwamen opdagen. Met deze groep werd in 3 blokken van 30 minuten wedstrijden afgewerkt. De spelers werden op deze manier door de technische staf geobserveerd.

Uiteindelijk nam Jaliens na het laatste blok de definitieve beslissing. Van de 33 spelers die waren opgeroepenn zijn enkele zonder afmelding, op geen enkele training verschenen. Deze spelers worden volgens de bondscoach automatisch bedankt en maken voorlopig geen kans om geslecteerd te worden.

Spelers die wel zijn komen opdagen en de selectie van 23 niet haalden, zal Jaliens blijven volgen. Ook spelers die gedurende de competitie goed worden bevonden, kunnen alsnog kans maken de selectie te halen.

De focus van de eerste teamtactische training vandaag zal gericht zijn op de manier van verdedigen. Dit wordt het eerste hoofdmoment binnen de speelwijze die de bondscoach in gedachten heeft.

De spelers die tot de 23-koppige selectie behoren zijn.

doelverdedigers:
Obrendo Huiswoud (Voorwaarts);
Ronny Aloema (Transvaal);
Manuel Kowid (SNL).

verdedigers:
Naldo Kwassie (Inter Moengotapoe);
Friso Mando (Leo Victor);
Jetro Fer (Excelsior);
Giovanni Alleyne (SNL);
Rocky Kaise (Transvaal);
Marlon Felter (Walking Boyz Company);
Wirinder Somai (Takdier Boys);
Joel Baja (Robinhood).

middenvelders:
Stefan Banetti, Gregory Pokie en Germaine van Dijk (Inter Moengotapoe);
Giovanni Waal (Leo Victor);
Fabian van Dijck (Walking Boyz Company).

aanvallers:
Milton Pinas en Orpheo Anautan (SV Notch);
Jungelo Brunswijk (Inter Moengotapoe);
Stefano Rijssel (Leo Victor);
Giovanni Drenthe (Excelsior);
Evani Esperance (Voorwaarts);
Xaviero Perk (Santos Nickerie).

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. IK VRAAG ME AF WAAROM EMILIO LIMON NIET WORD GESELECTEERD,ZO EEN GOEDE SPELER DIE FIRORE HEEFT GEMAAKT TIJDENS DE DIGICEL KAMPIOEN SCHAP HOE SERIEUS MOETEN WE DEZE NATIONALE SELECTIE VAN KENNETH JALIENS NEMEN? IK SNAP DAT JE NATIO WIL VERJONGEN MAAR LAAT TOON AANGEVENDE SPELERS NAAST DE JONGE GENERATIE SPELEN OM ERVARING OP TE DOEN,MARLON FELTER IS JALIENS LIEVELING DIE MAG WEL BLIJVEN,MAAR SPELERS ALS CHRISTOF,VLIJTER,LIMON LAAT JE AAN EEN KANT DAN WEET IK HET NIET MEER WAAR DE SURINAAMS VOETBAL NAAR TOE GAAT,IK BEN TELEURGESTELD VAN EEN MAN DIE ZIJN TRAINER OPLEIDING HIER IN NEDERLAND GENOTEN HEEFT,NU PAS HEEFT DE U23 SELECTIE 3 INTERLAND GESPEELD,IK WEET DAT WK QUALIFICATIE TEGEN EL SALVADOR DE EINDE BETEKEND VOOR NATIO.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit team is geldverkwisting.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Morgen, Zondagmorgen -moesdeimemanteng-, speelt U-20 Brasil, die Portuguese WK Finali!!
    kunnen wy niet een stel van deze spelers, lenen voor bigiwan? Metaforisch, zijn zij toch ook onze landgenoten en zijn zij, zowat in Su geboorn.
    SiSi, Jaja!;
    NARANJAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    BeantwoordenVerwijderen
  4. realistisch bekeken wint suriname wel van cayman islands en dominica,,maar ik denk ni dat het gaat lukken tegen el salvador,als fan van natio hoop ik tog dat we een wonder kunne verrichten tgen el salvador,ik hoop dat giovanni drethe en stefano rysel dat kunne realiseren voor ons,het is niet onmogelyk om van el salvador te winnen,als suriname komt in de volgende ronde is dat voor my een grote prestatie,de volgende ronde heeft dan costa rica en mexico,en daar kan natio onmogelyk van winne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is pas een grote prestatie als Suriname de eindronde behaalt. De tijd van meedoen om het meedoen is allang voorbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja maar suriname haalt t ni costa rica en mexico hbn gespeeld tgen landen als brazilie en duitsland en hebben het hun enorm moeilyk gemaakt,mexico heeft zelfs van braz verschillende keren gewonnen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een overwinning tegen El Salvador???In onze dromen.Hun voorbereiding is te goed om ze te verslaan.Een gelijkspel??haha,we zijn nog niet zover.En onze trainer en de technische staf,nou ze gaan doodleuk zeggen dat de tegenstanders bij hun onbekend zijn en niet op de hoogte zijn over het reilen en zeilen in die landen.Zeker weten en het ander ding dat wij gaan horen is dat het team goed gemotiveerd is ,maar onvoorbereidt.Onvoorbereidt ja,want voorbereiden tegen topsectie ploegen is NIKS.El Salvador heeft komende week Argentinie op schema.Tja,wat een grooooooooot verschil in voorbereiden.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Jaliens reduceert nationale selectie tot 23 man
Jaliens reduceert nationale selectie tot 23 man
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjadNTVA4-bzOha2IL8zKC24M3JSAG_K56LGEsnycYAje8Qqbk0l9Qp2SQpEX9dP7IVZi89j0JT8zGrjl0lwTzmg4Stkw6JShxBdP5qaWJrEiUnDLs3Bf-aLc8T0BGO__1FJ3O11btlQPo/s1600/Suriname%252C+Voetbal%252C+Training%252C+16+augustus+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjadNTVA4-bzOha2IL8zKC24M3JSAG_K56LGEsnycYAje8Qqbk0l9Qp2SQpEX9dP7IVZi89j0JT8zGrjl0lwTzmg4Stkw6JShxBdP5qaWJrEiUnDLs3Bf-aLc8T0BGO__1FJ3O11btlQPo/s72-c/Suriname%252C+Voetbal%252C+Training%252C+16+augustus+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/jaliens-reduceert-nationale-selectie_4882.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/jaliens-reduceert-nationale-selectie_4882.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content