Limon respecteert keuze bondscoach Jaliens

Emilio Limon (foto: links, werd man of the match in de laatste interland van Natio tegen Dominica), die gedurende de afgelopen jaren altij...


Emilio Limon (foto: links, werd man of the match in de laatste interland van Natio tegen Dominica), die gedurende de afgelopen jaren altijd een vaste waarde was binnen de nationale senioren A-voetbalselectie, komt momenteel niet voor in de plannen van bondscoach Kenneth Jaliens. In de wandelgangen vragen enkele voetballiefhebbers zich af waarom onder andere Limon en de huidige topscorer van de hoofdklasse competitie Amaktie Maasie niet zijn geselecteerd.

Bondscoach Kenneth Jaliens met deze vraag geconfronteerd zegt dat hij reeds 23 man heeft geselecteerd die momenteel met de seniorenselectie in training zijn. "Voor de rest heb ik geen antwoord hierop. Ik ga niet af op individuele uitspraken, daarvoor heb ik geen antwoord. Ik heb spelers geselecteerd per positie die ik nodig heb voor mijn speelwijze. We zijn de voorselectie al voor bij en zijn bij de 2e stap van de voorselectie dus we kunnen niet terugkijken. Spelers worden nog geobserveerd dus wil je de selectie halen dan moet je je waarmaken", aldus Jaliens.

Limon ontpopte zich enkele jaren terug als het meest belovende voetbaltalent van Suriname. Hij werd zelfs door enkelen betiteld als de beste Surinaamse voetballer van deze generatie. Jammer genoeg liep het de afgelopen jaren mis, waarbij Limon steeds met blessures te kampen had en geen constante prestatie wist neer te zetten.

De 22-jarige voetballer wordt eind van dit jaar 23. Als hij één maand later was geboren bestond de kans er ook dat hij eventueel deel zou kunnen uitmaken van de Olympische U-23 selectie. Limon zegt de keuze van de bondscoach te respecteren. "Ik ben niet teleurgesteld. Je moet respecteren wat die mannen doen. Ik had wel verwacht een oproep te krijgen, omdat dat het hoogste is wat je kan bereiken. Ik werk nu aan mezelf aangezien er nu geen competities is en Robinhood reeds is uitgespeeld. Ik kan me dus niet meer bewijzen."

Limon zegt bereid te zijn, zijn krachten te geven als hij wordt opgeroepen. "Uiteindelijk moet je selecteren wat je denkt dat je nodig hebt. Ze zijn nu bezig met een nieuw project waarbij ze me nog niet nodig hebben. Als je niet geselecteerd bent dan hoor je gewoon niet erbij. Ik zoek het gewoon bij mezelf", aldus Limon.

COMMENTS

BLOGGER: 5
  1. dus suriname wilt het wk halen? maar niet eens met Limon. nou ik denk dat we die droom snel op ons buik mogen schrijven. K.jaliens heeft volgens eigen zeggen een plan in zijn hoofd met jonge spelers. die moet je bekijken bij de u23 en dan mee naam een oefen stage nemen, niet gelijk in die A selectie stoppen, die mannen zijn daar nog niet rijp voor.
    El salvador is een heele andere koek dan jamaica-23 maar dat beseft K.jaliens niet.
    Maar de toekomst zal het grootse woord hebben.
    Limon is een speler die zelf in engeland een contract kon verdienen hij heeft het net niet gered en dan laat je zo een speler buiten de 23 koppige selectie schandalig vindt ik het, maar goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou het mooi vinden als er een "Suriname B" wordt opgericht. Hier zou je dan spelers kunnen samenbrengen die in aanmerking komen voor de A-selectie. Deze selectie zou dan bijvoorbeeld door Ricardo Winter getraind worden. Zo krijgt Suriname A en Suriname U-23 een degelijke tegenstander waartegen oefenpartijen gespeeld kunnen worden en tegelijk gescout kan worden. Het aantrekken van buitenlandse teams voor een vriendschappelijke partij is momenteel toch te duur. Probleem kan wel zijn dat er voor een vergoeding gezorgd moet worden voor de spelers van "Suriname B". Maar dit lijkt mij niet persé nodig, als je voor je land wil uitkomen.

    Ik heb ook meer het idee dat de WK-wedstrijden als "oefenwedstrijden" gebruikt gaan worden in voorbereiding op de Olympische kwalificatieronde. Opzich niet erg, omdat ze anders toch geen kwalitatieve oefenwedstrijden zouden spelen. Op deze manier kan het wel. Wel wordt de kans groter dat onze jonge jongens in de WK-kwalificatie een misstap maken tegen de volwassen mannen van Dominican Republic en Cayman Islands in de eerste 4 wedstrijden, waardoor we vroegtijdig uitgeschakeld kunnen worden zonder tegen El Salvador gespeeld te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Raj...Jaliens heeft altijd gezegd dat ie een langetermijns plan met natio. is goed en zijn eigen recht. maar, hij heeft dit gezegd ook in 2006.

    vind dat als wij serious zijn, moeten wij onze beste speler(s) oproepen en mix met basis van u23.

    ben met je eens over wat jaliens doet met deze selectie...WK kwali wordt gebruikt als oefenwedstrijden voor u23. jammer maar waarheid. hoe kunnen andere landen ons serious nemen als jaliens (en svb) door gaan?

    en ook onze SuriProfs kunnen ons niet serious nemen als dit nog gebeurt.

    jammer en triest.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik denk dat dit een persoonlijk aanval is hoor hoe kan je iemand als limon buiten de selectie houden ik vindt het heeeeeel erg hoor ik ga daarom ook niet naar het stadion

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De SVB staat toe dat natio meedoet om te oefenen. Is er nog een slechter beleid?

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Limon respecteert keuze bondscoach Jaliens
Limon respecteert keuze bondscoach Jaliens
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyNbfsPWqtLwZIt8jA2JOFs-B4FwMX1B81gVKohffdl0L7AMZiVXuETz7S56ZIEV2zBOB9uPGV_YcQP3swHAM8B3qCQbk161HBcTh00K0pYWX3BfXvoj6HJFJ2k01ZZ7dVxttVRykV7z0/s1600/Suriname%252C+Dominica%252C+Emilio+Limon%252C+Caribbean+Cup+2010%252C+14+november+2010.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyNbfsPWqtLwZIt8jA2JOFs-B4FwMX1B81gVKohffdl0L7AMZiVXuETz7S56ZIEV2zBOB9uPGV_YcQP3swHAM8B3qCQbk161HBcTh00K0pYWX3BfXvoj6HJFJ2k01ZZ7dVxttVRykV7z0/s72-c/Suriname%252C+Dominica%252C+Emilio+Limon%252C+Caribbean+Cup+2010%252C+14+november+2010.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/limon-respecteert-keuze-bondscoach.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/limon-respecteert-keuze-bondscoach.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content