Trainingskamp Suriname succesvol verlopen

Bondscoach Kenneth Jaliens is tevreden over het trainingskamp, dat in het weekeinde op het Emile de la Fuente Sportcomplex werd gehouden. ...


Bondscoach Kenneth Jaliens is tevreden over het trainingskamp, dat in het weekeinde op het Emile de la Fuente Sportcomplex werd gehouden. De uren die zijn gemaakt tijdens dit trainingskamp kunnen volgens hem worden beschouwd als een week training, waarbij het accent werd gelegd op het aanvallen, de verschillende fasen van de opbouw van de eigen speelhelft en het beïnvloeden van de tegenstander.

Het trainingskamp werd gisteren in het André Kamperveen stadion afgesloten met een spel waarbij er werd gekeken hoe de spelers in de praktijk brachten wat er tijdens de training was geoefend.

Naar de wedstrijd tegen de Cayman Islands op vrijdag 2 september zullen er nog drie trainingen worden afgedraaid. Het is de bedoeling dat de groep van 23 spelers (foto) morgen terug wordt gebracht naar achttien. Met de uiteindelijke selectie zullen woensdag en donderdag de omschakelingsmomenten, spelhervattingen en kleine algemene tactische punten worden herhaald.

Ondanks dat de voorbereidingsperiode kort is geweest, hebben de spelers vanwege de goede trainingsbezoeken nagenoeg alles kunnen behandelen wat zij hadden gepland. "Vanwege de zeer goede opkomst is die korte periode toch goed ingevuld met de juiste oefenstof", zegt Jaliens tevreden.

De inzet en de motivatie binnen groep vindt de bondscoach erg goed. Dat komt volgens hem doordat zij de jongens hebben laten blijken dat het niet gaat om de naam, maar om de positie en wat de taken zijn die daarbij ingevuld moeten worden. "Ben je in de gelegenheid om dat te doen, wil je dat doen, kun je dat doen en kun je dat blijven volhouden, dan ben jij de speler die op die positie blijft en de deelnemers hebben duidelijk begrepen dat zij daarover met hun concurrent moeten strijden."

Jaliens is erg tevreden over Marlon Felter, Germaine van Dijk, Gregory Pokie en Ronny Aloema, die hij als ervaren spelers had laten oproepen om de jonge voetballers op en buiten het veld te begeleiden, te corrigeren en te coachen. "Wij hadden duidelijk kenbaar gemaakt wat we met ze van plan zijn en zij kwijten zich goed van hun taak", sluit de coach af.

COMMENTS

BLOGGER: 5
  1. Ik ben meer dan trots op de Surinaamse-Voetballers!!
    Haal het onderste uit de kan. Thumb UP.
    NARANJAHHHHHHHHHHHHHHHH

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad,hup hup jongens,tya.....al die blunders die hij in de achtrhoede heeft gemaakt en de vele gele kaarten,moet hij de jonge jongens begeleiden binnen en buiten het veld.Ik hoop dat hij niet de aanvoerder wordt.Anyway,somai..gefeliciteerd jongeman.Jammer voor Edward.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tyuri,een trainingskamp tegen een onzichtbare tegenstander.Dat is het ergste wat wij in het hedendaagse voorbereiding kunnen hebben.Wat een schande.Dit kunnen wij de jongens niet aandoen.Maar jongens,tegen Cayman Islands gaan jullie 100% winnen,tegen de Dominicaanse Republiek moeten jullie niet van de wijs laten brengen dat ze niet kunnen voetballen.Hier gaan jullie 150% moeten geven.Vergeet de 2 overwinningen die ze vorige week tegen Curacao hebbn behaald niet.Tegen El Salvador gaan jullie 200% moeten geven,maar tya,dat gaat te veel zijn.Ik hoop dat Somai met zijn grote mond in staat zal zijn Zelaya in toom te houden.Zelfs de russen kunnen hem niet in toom houden in de Russische prof league.Mijn advies is,kijk naar de beelden van zijn laatste verrichting in de Europa League wedstrijd tussen FC Alania Vladikavkas tegen FC Besiktas.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Was het maar een onzichtbare tegenstander!? Helaas, het is the man in the mirror.
    Ach, het zijn maar een stel indianen! zou de Hollander heeel diepzinnig poneren!
    Heeeeeeeee waar zijn de onzen?? niet 1 direct! geïdentificeerd -wat een woord!-; Kunnen de onzen, dat ding dan niet pellen?!..Ach kan me wat, wy blijven SRANAMANGSSSSSSSSSSSSSSSS; ikwel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Enehhhh, vergeten jullie niet ehhh die Sinas, opehhhh ijs te zetten. Sisi! Houd ze vast koud!
    Narah,

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Trainingskamp Suriname succesvol verlopen
Trainingskamp Suriname succesvol verlopen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwBILNLQOU7w15SvH-7Noyk-8nC8YsNnG0L9exI4yV0DknQhSIC0xpqdIoa3LLANULZHGTtMVT2K-nO9Pv7WYQF2vnxQyAn747amSyyO6U8dFbIas2mjPAJk7TiysoVewvun2xngx56yk/s1600/Suriname%252C+WK-kwalificatie+2014%252C+Voorselectie%252C+Trainingskamp%252C+28+augustus+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwBILNLQOU7w15SvH-7Noyk-8nC8YsNnG0L9exI4yV0DknQhSIC0xpqdIoa3LLANULZHGTtMVT2K-nO9Pv7WYQF2vnxQyAn747amSyyO6U8dFbIas2mjPAJk7TiysoVewvun2xngx56yk/s72-c/Suriname%252C+WK-kwalificatie+2014%252C+Voorselectie%252C+Trainingskamp%252C+28+augustus+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/trainingskamp-suriname-succesvol.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/08/trainingskamp-suriname-succesvol.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content