Indonesiƫ volgend jaar naar Suriname

De Surinaamse Voetbalbond had Indonesiƫ, de nummer 168 van de FIFA-wereldranglijst, in mei een uitnodiging verstuurd om een wedstrijd in Pa...


De Surinaamse Voetbalbond had Indonesiƫ, de nummer 168 van de FIFA-wereldranglijst, in mei een uitnodiging verstuurd om een wedstrijd in Paramaribo te komen spelen. Voorzitter Djohar Arifin Husin van de Indonesische Voetbalbond (PSSI) heeft inmiddels positief op de uitnodiging gereageerd. Het nationale voetbalteam van Suriname zal volgend jaar augustus een oefeninterland tegen Indonesiƫ spelen.

De wedstrijd wordt in augustus 2014 gespeeld om 124 jaar Javaanse immigratie in Suriname te vieren. Het nationaal voetbalteam van Indonesiƫ zal twee wedstrijden afwerken in Suriname, namelijk een tegen Natio en een andere tegen team bestaande uit Surinaamse voetballers van Javaanse afkomst.

Arifin Husin verklaarde dat de wedstrijden in Suriname een kans is om niet voorbij te laten gaan. Tevens is het mogelijk dat de Braziliaanse bondscoach van Indonesiƫ, Jacksen Ferreira Tiago, de wedstrijden in Suriname zal gebruiken als voorbereiding in aanloop naar de AFF Suzuki Cup 2014, het kampioenschap van Zuid-Oost Aziƫ. "Suriname zal een goede test zijn om het team voor te bereiden op de AFF Cup. We willen hoge ogen gooien op dat toernooi", aldus de PSSI-voorzitter.

COMMENTS

BLOGGER: 6
  1. Natio Fans, dit is een goed begin. Misschien ook proberen om eventuele WK gangers die hun ronden in het Noorden van Braziliƫ zullen spelen, te strikken om in SU te trainen tegen NATIO. Alles uit de kast halen voor promotie en gebruiken om het voetbal vooruit te stuwen. NATIO Forever.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. OenaSur het is een goed begin maar zonder de "andere" Surinamers van "tata"heeft ons voetbal weinig tot geen toekomst.
      Er is geen land te wereld die geen tot weining "echte" profs gebruiken.
      Dus de SVB en de DNA moeten groen licht geven voor de dubbele paspoorten desnoods alleen voor de sporters, anders blijven wij struggele tegen landen als de kaaiman eilanden of dominicaanse replubliek, tenzij je een keer een uitschieter hebbt in de kwalificatie serie zoals destijds in de jaren 70! maar dat gebeurt dan 1 in de 50 jaar en daar moeten wij niet op gokken. Tenzij wij minimaal 3 a 4 miljoen inwoners hadden zoals bv uruguay dan kan je nog in eigen land zoeken maar zelfs dan, wordt het moeilijk? en zelfs zij bouwen op spelers van buitenaf(lees: suarez, cavani, forlan)

      Verwijderen
    2. Bro Boerleider, ik heb totaal geen moeite om Suri-Profs te laten spelen, indien de zaken zijn geregeld. Bovenaan blijft staan dat het om de voetballers gaat in Suriname. Dus als er een nationaal team van een ander land SU bezoekt, dan is het voor de voetballers hier. Ik denk niet dat je bedoelt dat er geen nationale ontmoetingen meer moeten plaatsvinden, omdat SU niet professioneel is en de professionele Euro - Suri's niet meedoen en wij amateurs zijn? Zolang deze zaken niet zijn geregeld, is het voor de voetballer in SU van belang om buitenlandse contacten te blijven behouden, wat het resultaat ook mag zijn. Het is een lange tijd geleden en hopelijk niet de laatste, dat wij weer een internationaal team op bezoek krijgen. Bij de vorige besturen hebben wij alleen mogen kiezen tussen de Nederlands sprekende eilandjes en niks. Ik ben iemand die weet wie hij is en waar hij vandaan komt en naar toegaat. Ik stam af van mensen die grote beschavingen hebben opgezet en de Johnny Comes Lately op de planeet zijn niet in staat mij te vertellen wie ik ben en wie ze zelf zijn van oorsprong. Ik denk niet Europees en wil zeer zeker niets van wat ze bezitten. Eerst mijn eigen huis schoonmaken, en dan kijken waar ik kan doen om mij verder te ontwikkelen. Zijn wiel past niet op mijn auto. Als ik persoonlijk moet kiezen voor een Euro systeem, dan zijn er landen als Italie en Duitsland die mij het meest aanspreken in hun benadering. De KNVB heeft aan het voormalige SVB bestuur niet geopperd om onze amateur-nationals met de meest caps op te leiden naar een A status trainer, omdat zij hen te min vonden. De Duitse opleiding komt niet met deze BS, maar gaat van het standpunt uit dat je international bent geweest, ongeacht status. Wanneer je 500 jaar eronder heb gelegen, dan is het niet verbazend, dat men de Nederlandse mentaliteit top vind en wij een kopie daarvan moeten worden.
      Er is een Amerikaan die bondscoach wil worden en ik denk dat hij goed past bij onze amateurstatus. Dat is realiteit. Wij zijn amateurs en moeten voorlopig het beste ervan maken en nog meer teams proberen uit te nodigen. Misschien helpt dit weer om de mensen naar het stadion te krijgen, waarop de SVB verder kan. NATIO FOREVER = CONMEBOL = AMEXEM.

      Verwijderen
  2. Ik heb er geen vertrouwen in. Met amateurs haal je geen WK. Een Professionele competitie zou beter zijn voor de jongens. De surinaamse trainers hebben niet de knowhow om die jongens de bezetenheid van het voetballen bij te brengen. Heden ten dage is voetbal een soort van wetenschap geworden waar met van alles rekening wordt gehouden. De surinaamse jongens hebben ook een soort van "blanke vrees". Ik heb natio zien spelen in Amsterdam en het ontbrak totaal aan vechtlust, strijdvaardigheid, taktiek en begeestering. Misschien was die Ambiance te groot voor ze in de Amsterdam Arena, maar het klein beetje vechtlust konden ze wel tonen toch. Waarom proberen ze constant het wiel opnieuw uit te vinden in Suriname?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Behalve dat, ontberen de surinaamse spelers fysieke conditie dat je o.a. door kracht training kan bereiken, maar geen van de suri spelers doen aan krachtraining omdat de coaches dat niet nodig vinden omdat ze dat ook niet tijdens hun opleiding hebben gehad. trouwens zulke trainingen worden gegeven door special opgeleide trainers ( conditie, krachtrainers) . En geen van de suri clubs hebben zo'n trainer. zelfs de nationale selectie heeft zo een trainer niet. En daar juist legt suriname het meestal af tegen de caribische landen elke keer weer. maar men leert niet of men wil niet leren of men is volleerd. Ik ben benieuwd wat het is geworden bij de discussie tijdens de laatst gehOuden congres hier omtrend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had eerlijk gezegd mijn hoop gevestigd op clarence seedorf. Alles wat Seedorf aanraakt wordt goud. Seedorf speelt nu voor Botafogo en deze club staat sinds de komst van Seedorf in de top 3 van de campeonato brazil. Seedorf heeft ook 4 champions league bekers met verschillende clubs op zijn naam. Het is triest dat de svb deze mogelijkheden onbenut laat. Seedorf heeft namelijk een uitgebreid netwerk aan deskundigen die het surivoetbal een boost kunnen geven. Prive belangen bij de svb maken ons voetbal kapot, waarbij zogenaamde managers die nog nooit een bal getrapt hebben, de hoogste functies krijgen binnen de svb. Gewichtigheid en grootdoenerij bij de svb brengt ons nergens naar toe. 2018 gaan we helaas ook niet redden, sari tori!

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Indonesiƫ volgend jaar naar Suriname
Indonesiƫ volgend jaar naar Suriname
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiolsk70wK8NWKViIR9TmLR_c4nlmpNpfZcUAvvMkzypuGwY93lU6Us3p_JnO9sznMIDHrHSPQbXLx58FmW24UKUEbm4g_1X4gB-Xx-cq514ObT7SWLyP4ZE2JawMzL0OLfl-8uCTWLVAk/s1600/Surinaamse+Voetbalbond,+Football+Association+of+Indonesia,+Logo,+2013.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiolsk70wK8NWKViIR9TmLR_c4nlmpNpfZcUAvvMkzypuGwY93lU6Us3p_JnO9sznMIDHrHSPQbXLx58FmW24UKUEbm4g_1X4gB-Xx-cq514ObT7SWLyP4ZE2JawMzL0OLfl-8uCTWLVAk/s72-c/Surinaamse+Voetbalbond,+Football+Association+of+Indonesia,+Logo,+2013.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2013/07/indonesie-volgend-jaar-naar-suriname.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2013/07/indonesie-volgend-jaar-naar-suriname.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content