Officieus Surinaams elftal speelt tegen Curaçao

De nationale ploeg van Curaçao strijkt op 20 mei neer in Almere voor een oefenduel, dat door bondscoach Patrick Kluivert gebruikt wordt ter...


De nationale ploeg van Curaçao strijkt op 20 mei neer in Almere voor een oefenduel, dat door bondscoach Patrick Kluivert gebruikt wordt ter voorbereiding op het vervolg van de WK-kwalificatie 2018 in juni. Het zal gaan om een officieuze interland tegen Suriname, omdat de Surinaamse selectie zal bestaan uit niet-speelgerechtigde profvoetballers.

De wedstrijd in Almere biedt Suriname-bondscoach Dean Gorré onder andere de gelegenheid om Milano Koenders (Heracles Almelo), Gianni Zuiverloon (ADO Den Haag) en Evander Sno (-) aan het werk te zien in het shirt van Suriname, dat op 7 en 16 juni aantreedt tegen Nicaragua in de strijd om een WK-ticket. Andere spelers zijn Danzell Gravenberch (FC Universitatea Cluj), Lorenzo Davids (Randers FC), Nigel Hasselbaink (Hamilton Academical FC), Fabian Sporkslede (AFC Ajax) en Rodney Ubbergen (FC Oss).

Er zullen geen spelers uit de Surinaamse competitie overvliegen voor de wedstrijd. Het meespelen van de profs is in het kader van het project 'Suriname op weg naar het WK', waarmee aandacht wordt gevraagd om het mogelijk te maken dat de Surinaams-Nederlandse profvoetballers een dubbele nationaliteit kunnen verkrijgen. Met een Surinaams paspoort zouden de profs, net als de Nederlandse-Antillianen, officiële interlands kunnen spelen.

Ook Curaçao is nog in de race voor een startbewijs voor het WK in 2018 na het succes tegen Montserrat. De ploeg van bondscoach Patrick Kluivert, die op 20 mei ook kan beschikken over Leandro Bacuna (Aston Villa FC) en de Surinaams-Antilliaanse Eloy Room (Vitesse), wacht een dubbele confrontatie met Cuba.

Wedstrijdinformatie
Datum: woensdag 20 mei 2015
Stadion: Almere City FC (Competitieweg 20, 1318 EA Almere)
Kaartverkoop online: Hier voor €12,50 (volwassenen) en €7,50 (jeugd t/m 12 jaar)
Kaartverkoop stadion: Vanaf 17:30 voor €15,00
Aftrap: 19:00

COMMENTS

BLOGGER: 14
  1. Natio Fans, ik ging er van uit dat het een stagewedstrijd zou worden voor het team dat laatst tegen Guyana heeft gespeeld, in het kader van de voorbereiding op de belangrijke ontmoeting in juni tegen Nicaragua. Ik hoop dat er enkele lokale jongens uitgenodigd zijn om dit mee te maken. Naar mijn gevoel zou de focus voorlopig op dit team moeten zijn gericht, omdat we moeten overleven tot de profs erbij komen. Dit keer hoop ik dat de SVB zorgt voor een live/integraal verslag, want er zullen weer duizenden hun interesse laten blijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedzo Natio; welke spelers zijn geselecteerd en mogen ook daadwerkelijk gaan afreizen? mogen wij(de fans) ook de financierings-constructie inlezen
    thumb up.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. (vooropgesteld) Het blijft mijn oom( baiwan) en lobiwan; Maar de president had makkelijk één of twee ned spelers, een boek kunnen aanbieden!
    Wat zegt de pres nu aan het eind van de tocht., 'we varen min of meer zonder riemen.' Dan n'a so boto op ramkoers!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kan iemand mij vertellen waar Room, Lachman en Zschusschen niet voor Suriname hebben gekozen? En hoe zit het met spelers als Chery , Antonia, Denswil, Nelom ? De speers van FC Groningen hadden toch ook graag afgelopen december mee willen doen i de wedstrijd tegen WC Connnection? Of heeft Chery nu zijn visie op het NL elftal gericht nu hij een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt de laatste maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan het mis hebben,maar heeft dit niet misschien iets te maken met dat gedraal met die paspoorten?

      Verwijderen
    2. Beter WK kwalificatie Project? Maar ze hebben Curacaose vaders(families), ook Antonia.

      Verwijderen
  5. Heeft iemand enig idee in welke opstelling we woensdag gaan spelen. Ik neem aan dat we 4-3-3 gaan spelen. Voor mij zijn dan nog enkele posities niet ingevuld. Welke spelers gaan de rechtsback, linksback, rechtsbuiten en linksbuiten zijn?

    Ik verwacht dat deze spelers in ieder geval in de basis zullen starten

    Opstelling; Keeper: Couthino, rechtsback; onbekend Centrale duo: Zuiverloon/Koenders, linksback; onbekend
    Middenveld; Sno, Alberg, L.Davids
    Aanval: linksbuiten; onbekend, centrumspits: Hasselbaink , rechtsbuiten; onbekend

    Doet Virgil Misjidjan mee? Zo ja, dan neem ik aan dat hij onze linksbuiten zal zijn.Hij is in ieder geval de beste linkssbuiten die we hebben.
    Weet iemand op welke positie Gravenberch in Roemenië speelt?
    Is het zeker dat Room en Bacuna erbij zijn? Ik kan daar niets over vinden op het internet. Wat heeft Kluivert eraan als Bacuna nu wel mee doet maar niet tegen Cuba omdat dat een officiële kwalificatie wedstrijd is en hij nog geen definitieve keuze wil maken. Dan lijkt zijn deelname mij woensdag volstrekt zinloos. Ook speelt Aston Villa de FA finale en lijkt het me dat zijn club dan geen toestemming geeft om deze vriendschappelijke wedstrijd te spelen i.v.m. mogelijke blessures.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waar kan je kaarten in de voorverkoop kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Via deze link: http://app.fansplus.nl/nl/event/287984/oefenwedstrijd-interland---suriname-vs-curaao

      Verwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Officieus Surinaams elftal speelt tegen Curaçao
Officieus Surinaams elftal speelt tegen Curaçao
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFLN544ByzmLZbsqWx-vpI3punvOU-UpAxlL_Ps4DL4O7kj-hKlLf4_89HBiCUp1EZS4S53nQfoQMIG41SehbwJRwN75AhMrXxiqNLddSt1hlUhG7seWRlmQbcpz5T1FML5RqQEviOME0/s1600/Suriname,+Curacao,+Flyer,+Oefenwedstrijd,+20+mei+2015.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFLN544ByzmLZbsqWx-vpI3punvOU-UpAxlL_Ps4DL4O7kj-hKlLf4_89HBiCUp1EZS4S53nQfoQMIG41SehbwJRwN75AhMrXxiqNLddSt1hlUhG7seWRlmQbcpz5T1FML5RqQEviOME0/s72-c/Suriname,+Curacao,+Flyer,+Oefenwedstrijd,+20+mei+2015.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/05/officieus-surinaams-elftal-speelt-tegen.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/05/officieus-surinaams-elftal-speelt-tegen.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content