Suriname wint met 1-0 van Guyana

Suriname heeft zijn oefeninterland tegen buurland Guyana vanavond met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van deze wedstrijd in het André Kamp...


Suriname heeft zijn oefeninterland tegen buurland Guyana vanavond met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van deze wedstrijd in het André Kamperveen stadion, was reeds in de eerste helft gescoord door Gregory Rigters.

Beide landen waren aan elkaar gewaagd. De eerste goede kans was voor Suriname, maar Gregory Rigters verzuimde Suriname op voorsprong te brengen. Captain Vangelino Sastromedjo verraste de doelman van Guyana met een afstandsschot dat verwerkt moest worden tot hoekschop. Na ongeveer 16 minuten moest een speler van Guyana het veld uit worden gestuurd. Een lelijke tackle op Miquel Cronie leverde hem een rode kaart op. De blessure van Cronie, een beenbreuk, was van diens aard dat hij met de ambulance moest worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Guyana bleef aanvallen ondanks een numerieke minderheid. Giovanni Waal brak goed door vanuit rechts en gaf een pass aan Gregory Rigters, die rakelings naast schoot. Nog geen minuut later maakte Rigters het goed met een loeier van een schot buiten de 16 meter. De bal verdween in de winkelhaak ver buiten bereik van de Guyanese doelman: 1-0. Het elftal liet mooi spel zien en Hoofdklasse-topscorer Rigters kwam dichtbij zijn tweede doelpunt. Een goede reflexbeweging van de doelman van Guyana zorgde voor redding.

Suriname begon de tweede helft ook heel fris. Bondscoach Dean Gorré pleegde enkele wissels. Een goede lange bal van Anduello Amoeferie op Rigters moest zorgen voor een doelpunt, maar hij schoot naast. Guyana kreeg veel ruimte in deze helft. De buren waren ook goed op de bal, terwijl het tempo in het spel van Suriname afnam. De stand bleef 1-0 in de eerste interland onder Gorré.

De beelden van de wedstrijd, zijn in de onderstaande video te bekijken.



COMMENTS

BLOGGER: 15
  1. Yesss! De eerste overwinning is binnen. Is mentaal goed. Zijn er nog beelden van de wedstrijd?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natio Fans, de machine is gisteravond uitgetest en de hoofdmonteur (bondscoach) is tevreden, maar blijft nuchter en zegt dat de machine nog wat bijstelling behoeft. Mocht de importvergunning later in het jaar worden verleend, dan worden er zwaardere assen en sterkere veren ingebouwd voor een strakkere wegligging. Nu wordt de machine tot en met juni, onder leiding van deze hoofdmonteur met een zes maanden durende stage-opdracht zonder loon, verder uitgetest en voorzien van belangrijke snufjes. Nu reeds vraag ik als Natio Fan aan de directie om deze man een contract aan te bieden, niet alleen maar vanwege het behaalde resultaat, maar om de voortgang. Er is tijd nodig om te bouwen en dat moet hem worden gegund. Toch maak ik mij zorgen om de directie. Zij kunnen de bron worden van onrust, door te besluiten om een andere koers te varen.Ik hoop alleen dat wat door deze bondscoach moeizaam wordt opgebouwd, niet kapot wordt gemaakt. De maand juni is voor het Surinaams voetbal een belangrijke periode. We hebben nu deze man binnen, dus moeten we ook optimaal van zijn kennis gebruik maken. Hij zou bijvoorbeeld ook direct/indirect zich met de kwalificatie voor de Olympics moeiten bemoeien. Wij moeten internationaal proberen te overleven met wat we nu hebben. Dean Gorre succes verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dean blessie en jouw gezin!
    Narah.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey raj,zijn r miss beelden van die wedstrijd?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede eerste overwinning.Ik denk dat we met elke overwinning blij moeten zijn,hopelijk groeit Natio meer in de komende oefenwedstrijden.Zelfs het Curaccaose team van Kluivert dat met profs speelde,heeft met veel moeite kunnen winnen van Montserrat.Tegenwoordig kan geen enkel team meer onderschat worden.Goed werk Dean!Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik begrijp wel een ding niet.Waarom werd weer met het oude tenue gespeeld?Dus hoe dan?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Omdat svb alleen weet waar het nieuwe tenue is dat zou worden aangeschaft. Fufuru baka?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb vernomen dat SVB totnutoe Miguel Cronie in de kou heeft gelaten. Deze jonge voetballer raakte ernstig geblesseerd tegen Guyana en is vandaag geopereerd. Slechts familie, voetbalvrienden en Leo Victor bestuur hebben iets van zich laten horen.... Foei tog SVB.

    Voetbaloefenmeester

    BeantwoordenVerwijderen
  9. suggestieve bs, crap;

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Suriname vs Nicaragua wordt andere koek; hopelijk geen 'billen'

    Narah.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname wint met 1-0 van Guyana
Suriname wint met 1-0 van Guyana
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi29VqEADAoLkxd-nPtBbYXLU0xjkTz1J1IGq3biBaRoZU2GEsTjGcL4VgAwoQcFJe3vJbxcYxzCnYSBokt0qh_LJgpC9col0c9xCsEqFlay26qbC7U6Ga8-wEqBYQYMsEiQVfdXAo2BgQ/s1600/Suriname,+Guyana,+Line-up,+Oefeninterland,+30+mei+2015.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi29VqEADAoLkxd-nPtBbYXLU0xjkTz1J1IGq3biBaRoZU2GEsTjGcL4VgAwoQcFJe3vJbxcYxzCnYSBokt0qh_LJgpC9col0c9xCsEqFlay26qbC7U6Ga8-wEqBYQYMsEiQVfdXAo2BgQ/s72-c/Suriname,+Guyana,+Line-up,+Oefeninterland,+30+mei+2015.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/05/suriname-wint-met-1-0-van-guyana.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/05/suriname-wint-met-1-0-van-guyana.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content