Suriname verliest met 1-0 van Jamaica

Suriname heeft zondagavond de clash tegen Jamaica verloren door een vroege goal van Cory Burke. Jamaica gaat door deze winst direct door na...


Suriname heeft zondagavond de clash tegen Jamaica verloren door een vroege goal van Cory Burke. Jamaica gaat door deze winst direct door naar CONCACAF Gold Cup 2017. Suriname plaatst zich met een doelsaldo van 0 in de poule voor de play-offs. Tijdens de play-offs zal Natio Trinidad & Tobago tegenkomen en een nog te bepalen land.

Beide landen zijn heel voorzichtig gestart. Suriname verdedigde vooral in het begin massaal op eigen helft.

De bal kwam bij een Jamaicaan na een misser van Gilberto Eind in de opbouw, maar de tegenstander kon deze misser niet afstraffen. Met een kwartier spelen kwam de doorbraak op links voor Jamaica. De bal werd op links geplaatst en na een achterzet werd doelman Claidel Kohinor verslagen: 1-0.
Een overtreding bij de 16 meter lijnrecht vóór het doel van Suriname. Deze bal voor Jamaica ging door de muur rakelings naast het doel van Suriname. Jamaica was geduldig in de aanval en kreeg ook genoeg ruimte van Suriname om dit op te zoeken. Dimitrie Apai werd goed aangespeeld door Stefano Rijssel. De doelman van Jamaica kwam uit zijn doel en bracht redding.

Een directe rode kaart voor een Jamaicaan die na trapte op Rijssel in de 33e minuut. Met een numerieke meerderheid kreeg Suriname meer vleugels. De druk werd opgevoerd, maar de resultaten bleven uit. Natio maakte geen sterke indruk in deze helft.

In de tweede helft zette Suriname meer durf in het spel. Een schot van Roxey Fer vanuit de 11 meter werd geblokt door een verdediger. Bij Suriname was er wel veel sprake van balverlies. Jamaica daarentegen probeerde de tijd te rekken. Jamaica werd gevaarlijk in de 60e minuut, toen een schot de doelpaal van Suriname ramde. Bij een snelle actie kort hierna kwam de bal bij Roxey Fer. De doelman kwam uit zijn doel en hij plaatste bal langs hem. Een verdediger bracht letterlijk redding op de doellijn.

Een goed schot van Rijssel werd keurig gestopt door de doelman van Jamaica. Met Ivanildo Rozenblad kwam er meer vaart in het spel. Tot doelpunten kwamen geen beide landen in de tweede helft. Door de winst van Jamaica is dit land rechtstreeks geplaatst voor de Concacaf Gold Cup en de finale van de CFU Cup. Suriname zal mogelijk, op basis van andere uitslagen, alsnog als beste 5e Carïbisch land de Gold Cup kunnen halen.

Basis opstelling: Claidel Kohinor, Saverio Adeni, Joël Baja, Gilberto Eind, Guno Kwasi, Albert Nibte, Mitchell Kisoor, Stefano Rijssel, Roxey Fer, Dimitrie Apai en Sercinio Eduards.

COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Dus zoals ik al eerder zei,Jamaica heeft lokale spelers ingeschakeld!Ze gingen er namelijk vanuit dat ze ook met hun lokale spelers Suriname konden verslaan en dat hebben ze ook waar gemaakt!Als Jamaica wel hun Engelse spelers hadden opgeroepen,wat dan?Als je al niet eens van hun "C" team kan winnen,dan weet ik niet wat je in godsnaam op het veld doet!Iedere keer zijn dit weer die hopeloze resultaten!

    En wat ik nog wel het meest schandelijk en schaamteloos vind is dat die vreselijke regering ieder hoofd van natio elk 10,000 srd belooft heeft bij winst op Jamaica terwijl eigenlijk al duidelijk was dat het haast geen haalbare overwinning zou zijn.Je wint geen wedstrijd door maar gewoon met geld te strooien!!Je wint een wedstrijd op basis van individuele kwaliteiten en goede organisatie en bovenal aanpassing van de wetgeving wat betreft dubbele paspoorten.Anders kan je maar blijven dromen om ooit een eindronde te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. niet dat ik pro NL ben maar als die wetsvoorstel doorging voor de suriprofs en een goede mix met de locale jongens was suriname veel verder het is echt jammer idd geld strooien in iets wat geen kwaliteit zit.....

      Verwijderen
  2. Toppie jongens! Jamaica is geen popje, zeker in Kingston niet.
    Succes verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die jongens hebben hun best gedaan meer zat er niet in. Deze wedstrijden zijn gewoon leermomenten en daarom is het juist beter dat ze extra play-offs spelen (toch weer extra wedstrijden). Deze jongens hebben genoeg potentie niet allemaal maar er zijn er genoeg. Het probleem ligt het em gewoon in het verkeerd opleiden. De suriprofs zijn een aanvulling op korte termijn maar zeg nou eerlijk het zou nog toffer zijn als Suriname met zelfopgeleide spelers en een eigen speelstijl zich zou weten te kwalificeren voor een groot toernooi. De eigen competitie moet beter en gelukkig zijn ze daar ook mee bezig hopelijk hebben we over een paar jaar een aantal clubs die volop meestrijden in het Caribisch gebied (en wie weet een hoop profs in het buitenland).

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname verliest met 1-0 van Jamaica
Suriname verliest met 1-0 van Jamaica
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_0VE4lGgcE7QrrWMp03C8bDrYKMhEQyCwKJ46STMZsYcpmVpDjX9UqbY83HzfDeho3NfBjKsX8USM_ogJI0TCehPwfawr_M6Y4RdaZd0xDaMaKhx78FcM0RKFiFe8sVOjvadsnBAJE5o/s1600/Jamaica%252C+Suriname%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+13+november+2016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_0VE4lGgcE7QrrWMp03C8bDrYKMhEQyCwKJ46STMZsYcpmVpDjX9UqbY83HzfDeho3NfBjKsX8USM_ogJI0TCehPwfawr_M6Y4RdaZd0xDaMaKhx78FcM0RKFiFe8sVOjvadsnBAJE5o/s72-c/Jamaica%252C+Suriname%252C+Caribbean+Cup+2016%252C+13+november+2016.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/11/suriname-verliest-met-1-0-van-jamaica.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/11/suriname-verliest-met-1-0-van-jamaica.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content