'Trinidad en Haïti zware tegenstanders'

De nationale selectie van Suriname zal in januari naar Trinidad & Tobago afreizen om deel te nemen aan de play-offs van de Gold Cup, di...


De nationale selectie van Suriname zal in januari naar Trinidad & Tobago afreizen om deel te nemen aan de play-offs van de Gold Cup, dit zegt bondscoach Roberto Gödeken. Suriname speelt op 4 januari tegen het organiserend land van deze play-offs en op 6 januari is Haïti de tegenstander. Op 8 januari spelen Trinidad & Tobago en Haïti tegen elkaar.

De bondscoach zegt dat deze twee wedstrijden heel zwaar worden. Hij zegt dat de spelers de komende weken zullen moeten opofferen, want een aantal feestdagen zijn in aantocht en de trainingssessies zullen gewoon doorgaan. Hij geeft ook aan dat er waarschijnlijk veranderingen plaats zullen vinden in de selectie.

Hij en de technische staf zullen de spelers observeren tijdens de reguliere competitie en de spelers die het meest opvallen, worden opgeroepen om mee te doen aan de voorbereidingen. Gödeken zegt dat spelers die momenteel in de selectie zitten en geblesseerd raken tijdens wedstrijden van de reguliere competitie en niet op tijd fit zijn, buiten de selectie zullen vallen.

Hij geeft verder aan dat beide landen enkele niveaus hoger zijn dan Suriname, dus hij weet dat de nationale selectie het niet gemakkelijk zal krijgen op vreemde bodem. Hij zegt dat Natio er alles aan zal doen om een goede beurt te maken in deze play-offs om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Alleen de winnaar van deze play-offs speelt een tweeluik tegen een tegenstander van Centraal Amerika (UNCAF). De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich alsnog voor de CONCACAF Gold Cup. Jamaica, Curaçao, Frans-Guyana en Martinique hebben zich gekwalificeerd voor de eindronde.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Natio Fans. Dat Suriname weer uit moet spelen laat zien dat de CFU toch een rare orga is. Het zijn kwalificatiewedstrijden voor een eindtoernooi, dus hebben Haiti en Suriname het recht om thuis wedstrijden te spelen voor eigen publiek. Zo kunnen de bonden van Haiti en Suriname geen inkomsten genereren. Door wederom Trinidad het thuisvoordeel te geven, is een vervalsing van het gelijk bevoordelen van de leden van deze orga. Maar zo gaat het meestal met orga's die een Euro-mindset hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: 'Trinidad en Haïti zware tegenstanders'
'Trinidad en Haïti zware tegenstanders'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu7FDwu_Vb8H1NN8a18VZylmii7CLYYLEDwyffQGiSZqTPjbBhHSmnOgCnP6zxfsFN6uJXgn7ebApHn81G4ErKvepVR0chuhqZ7XBy1GAKoFGBxJx9uctokXZ1-mKkX7NcQn6lvdd1gPQ/s1600/Haiti%252C+Selectie%252C+2016.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu7FDwu_Vb8H1NN8a18VZylmii7CLYYLEDwyffQGiSZqTPjbBhHSmnOgCnP6zxfsFN6uJXgn7ebApHn81G4ErKvepVR0chuhqZ7XBy1GAKoFGBxJx9uctokXZ1-mKkX7NcQn6lvdd1gPQ/s72-c/Haiti%252C+Selectie%252C+2016.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/11/trinidad-en-haiti-zware-tegenstanders.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2016/11/trinidad-en-haiti-zware-tegenstanders.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content