El Salvador arriveert vanavond in Suriname

El Salvador (foto: tijdens de CONCACAF Gold Cup 2011) arriveert vanavond met 25 man voor de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Surin...


El Salvador (foto: tijdens de CONCACAF Gold Cup 2011) arriveert vanavond met 25 man voor de WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag tegen Suriname. De bal wordt om acht uur ‘s avonds aan het rollen gebracht. Het Midden- Amerikaanse land, dat op eigen kosten zal verblijven in het Best Western Hotel, traint morgen kort in het André Kamperveen stadion.

De zes officials, die belast zijn met de leiding van deze ontmoeting, zijn gisteravond gearriveerd. Ze verblijven ook in Best Western hotel. De Surinaamse Voetbalbond (SVB) draait op voor hun kosten. Matchcommissionair is Tony James uit Jamaica en referee- assesor Jose Fransisco Ramires Diaz uit Mexico. De scheidsrechter en zijn assistenten komen uit Cuba.

Suriname heeft nog een kans de volgende ronde te halen, maar zal dan zowel de thuis- als uitwedstrijd (15 november) tegen El Salvador moeten winnen. Bondscoach Kenneth Jaliens had eerder laten weten geen loze beloften aan voetbalminnend Suriname te willen doen, omdat de realiteit niet uit ogen verloren mag worden.

Volgens de bondstrainer is El Salvador een gevestigde naam binnen de voetbalwereld, terwijl Suriname in ontwikkeling is. De twee wedstrijden ziet Jaliens als moment om te zien hoe ver de ontwikkeling van het Surinaamse voetbal is. El Salvador staat na vier partijen op de eerste plaats met de volle winst uit alle WK-kwalificatiewedstrijden in de poule. Suriname volgt op de tweede plaats met zeven punten. Dominican Republic staat derde met vier punten. Cayman Islands sluit het rijtje af zonder punten.

COMMENTS

BLOGGER: 17
  1. De "twee wedstrijden ziet Jaliens als moment om te zien hoe ver de ontwikkeling van het Surinaams voetbal is"???

    Het enige wat zich aan het "ontwikkelen" is,zijn die rupsen op het AK stadion voor zover ze dat veld nog niet bespoten hebben insektengif.

    Laat die Jaliens toch gaan spelen in een speeltuin man!!!Hij had al vanaf de eerste nederlaag tegen de Dominicaanse Republiek z'n ontslag moeten nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha die jaliens is een "joke"!!je moet oefen wedstrijden spelen te gerenomeerde tegenstanders en dan kijken hoe ver Natio is...tjonge tjonge....Jaliens als jij een man bent dan stapte jij op na het verlies tegen DR !!!

    of maak jou sterk voor de sport paspoorten dan haal jij goeie resultaten (hoop ik)en kan je misschien ook een transfer maken maar ik denk niet dat jij zelfs met de andere jongens van tata het tij kan keren want je bent misschien een aardige veld trainer maar geen goeie hoofdcoach!!

    en alleen al aan die elftal foto van El Salvador zie je dat die gasten scherp zijn !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Suriname verliest, Suriname verliest zeker. Hoeveel? Als het hard regent hopelijk met 1-0 maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met maar 5 Suriprofs moet het lukken. Die gasten zijn echt niet zo scherp. Bouta, ie mus gi 5 Suriprof wang paspoort tide tide dan a tori e seti.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. raj-g ik denk niet dat het met de 6 om 5 systeem gaat lukken 6 profs en 5 amateurs er gaat toch een soort van amateur evenwicht zijn ik zeg liever 9 om 2 of 8 om 3..zo lijkt t alsof het geheel elftal prof zijn waardoor onze 2 of 3 jongens in de selectie langzamerhand gaan groeien,maar ik moet eerlijk zeggen met die 6 om 5 ding lukt t echt niet..en men klaagt ook van ja die jongens zijn niet van hier maar een groot deel van die jongens zijn hier geboren in suriname dus ik vind dat hetgeen wat men zeg van dat ze niet van hier zijn t is rubish,,wanneer t zo ver is hoop ik dat ze spelen want anders lukt t niet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geruchten dat er op de valreep 10 paspoorten zijn verstrekt door Bouterse na interventie van Wijdenbosch en Lackin.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ...U GO NARANJAHHHHHHHHHHHH[Het Surinaams Team op Sinás!! God Knows!: Gado Sabi.] X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 03:13 poster anoniem

    Als dat echt zo was,dan zijn ze daar mooi te laat mee!

    Maar die informatie klopt zo wie zo al niet.Er zijn geen 10 sportpaspoorten verleend door de regering Bouterse!Of ik moet je verkeerd hebben begrepen,maar dat wat je zegt is waarschijnlijk een hoax.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. klopt zo slim zijn ze in SME niet om die sportpaspoorten alsnog nu te verlenen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik wil realistich zijn maar het lukt niet omdat elsalvador niet te kloppen zal zijn alhoewel als het AK stadion bom vol zit mischien stefano rijsel in 88'min de 1-0 kan binnentrappen??? het zou mooi zijn maar als we weer een thuiswedstrijd met minder dan een halfvol stadion moeten spelen dat wordt het niets.

    als we dominicaanse Rep. gewoon hadden afgeslacht dan keeken wij surinaamers met een heel andergevoel naar deze wedstrijd want dan stonden we gelijk met elsalvador met 9pnt. aan de leiding.

    Maar goed mischien dan die rupsen plaag toch in ons voordeel speelt. wan EL salvador komt niet voor een punt maar voor 3 punten.

    we kunnen liever zonder die hoofdtrainer K.jaliens aan deze wedstrijd beginnen mischien komt het volk wel op de wedstrijd af want zolang jaliens daar zit zal het stadion leeg blijven hij is tenslote toch de eind verandwoordelijke voor deze rusultaaten je moet je realiseren we zitten pas in 2011 en je bent al uitgeschakelt voor een toernooi die pas plaatsvindt in 2014.

    dus K.jaliens pak vandaag nog de beslissing, maak via pers vandaag nog bekend dat je plaats op de trubine zal nemen en het stadion loopt vol geloof me. laat je assistent de beste 11 maar opstellen en de trainer van de u-23 die wedstrijd als assistent funcioneren hebben we tenminste nog kans winnen we dan met 1-0? dan stel je voor de uitwedstrijd een ervaren coach uit nederland en dan pas halen we de volgende ronde.

    deze echte surinamer heeft gesroken!...

    Succes mannen morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hahaha @mano klopt
    helaas is jaliens geen echte vent,..en Natio moet gewoon laf spelen op de counter alle ballen diep en kort erop zitten,..geen ruimte geven en een vaste man op Zelaya!! en swalbe maken dus gewoon echt laf spelen, en dan hopen op een 10 tal sportpaspoorten en dan rollen wij die gasten op daar want vergeleken bij onze echte profs zijn ze niks..!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. en hopen op de uit wedstrijden he voor die 10 tal sport paspoorten voor deze play is het al te laat..

    BeantwoordenVerwijderen
  13. grappig de SVB heeft een boete gehad van 5000 euro oftewel 6600 amerikan dalla" mmaar zoekt een donatie want ze kunnen het niet betalen ???? triest zelf een amateur vereniging derde klasse zou dit nog kunnen betalen!! maar die 3 miljoen euro van Seedorf niet willen aannemen ??!??!! dan waren ze de rest van hun leven binnen !! willen ze zou graag NIET dat die surinaamse nederlanders het gaan overnemen om Su prijzen te laten winnen of op zijn minst plaatsing en mee doen als favoriet aan de copa america en de gold cup winnen...???

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het is maar goed dat Seedorf z'n 3 miljoen niet aan de SVB gegeven heeft!Seedorf is niet gek!Het is een grote puinzooi bij de SVB,en er liggen altijd corrupte kapers in het bestuur op de loer!Nee nee nee,de SVB zou pas recht kunnen hebben op dat geld als ze ook Seedorf in dat bestuur zouden toelaten!Voor wat HOORD wat!Als Seedorf mede zeggenschap zou krijgen,dan weten we tenminste zeker dat dat geld goed besteed zou worden.

    Ik heb geen greintje vetrouwen in de SVB,met zoveel geld kunnen ze niet overweg,dat moet goed beheerd worden door een professionele beheerder als Seedorf zelf die goed weet hoe en waar te investeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Na de selectie van ES naast SU te hebben geplaatst, denk ik dat het een 0 - 7 wordt morgen. ES is met hun beste 11 hier. Su is helemaal niet gemotiveerd, enkele jongens hebben al aangegeven dat ze rustig de zaak gaan laten op het beloop; fa go a go. De trainer zegt al dat zijn focus ligt op 2030 dus waarom zal het volk naar het stadion moeten komen. ES komt om zich direkt te plaatsen zodat hun tweede ploeg over enkele dagen niet veel moeite heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. echt ja alleen met el presidente (seedorf)erbij mogen ze het geld pas aannemen dan wordt het geld goed besteed !! en precies die gasten van ES willen gewoon snel zaken doen hier,...ongelofelijk dat wij nu al zijn uitgeschakeld en het is pas 2011 en in europa is men niet eens begonnen,...!!dit had niet gehoeven als Su al sinds de jaren 90 gewoon dit had bewerkgesteld, wij zijn het enige land die niet wil spelen met spelers van hun eigen roots ongeacht waar ze wonen , in andere landen vermoorden ze je als jij niet wilt spelen voor hun en in Su willen de spelers van tata wel maar de regering niet??? als of ze wat anders hebben op hun agenda,.. en ook al hadden ze niks op hun agenda dan nog deden ze het niet....zucht...!! ik hoop op geluk en een 1-0 winst en dan de return weer geluk een penalty laatste minuut,.. en weer winnen een 0-1,...maar ik denk gewoon 0-4 in suriname en 4-0 in el salvador

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ja ook dat nog' we worden gewoon derde omdat DR Waarschijnlijk 2 keer wint,...zucht..en de training opkomst was slecht?? en dat voor de wedstrijd van de eeuw voor suriname ?? lekker dan ....

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: El Salvador arriveert vanavond in Suriname
El Salvador arriveert vanavond in Suriname
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7_xYPAqHxH7728JnqpxYS3uJHG8RirYDErxxd-kEK4zKtdWQ59iQPp7Ln24FyrrEWlWfAzBDsWAABec7uO-31p_IAAD6t7LTEVjloBB8sCTxJWZh8nylprjpbmn95ZReaYWp78xF7DSM/s1600/Panama%252C+El+Salvador%252C+Elftal%252C+Gold+Cup+2011%252C+19+juni+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7_xYPAqHxH7728JnqpxYS3uJHG8RirYDErxxd-kEK4zKtdWQ59iQPp7Ln24FyrrEWlWfAzBDsWAABec7uO-31p_IAAD6t7LTEVjloBB8sCTxJWZh8nylprjpbmn95ZReaYWp78xF7DSM/s72-c/Panama%252C+El+Salvador%252C+Elftal%252C+Gold+Cup+2011%252C+19+juni+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/el-salvador-arriveert-vanavond-in.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/11/el-salvador-arriveert-vanavond-in.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content