KELME nalatig met levering kleding Suriname

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) zit verlegen om tenues voor zijn verschillende nationale selecties. De nieuwe uniformen hadden er eind febru...


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) zit verlegen om tenues voor zijn verschillende nationale selecties. De nieuwe uniformen hadden er eind februari moeten zijn, maar 2,5 maand verder weet voorzitter Louis Giskus nog steeds niet wanneer de tenues geleverd zullen worden. "Wij zitten er verlegen om, omdat wij niet weten wat te moeten zeggen."

In december 2010 tekende de SVB een sponsoringsovereenkomst met het merk KELME, dat bij de mannen alle selecties vanaf de U-15 klasse zou kleden en alle vrouwenteams vanaf de U-16 groep. Omdat de streefdatum van eind februari niet werd gehaald, kleedde KELME de nationale U-20 selectie tijdens de eindronde van het CONCACAF-kampioenschap in een alternatief tenue.

Volgens Giskus had KELME problemen met de productie en was niet goed afgestemd met de fabrikant. Uit ervaring vond Giskus februari te vroeg, omdat hij weet hoe het loopt met de productieprocessen in het verre oosten. "Ze hebben een verschrikkelijk grote productie die ze moeten afwerken en Suriname is een kleine order. Vandaar", zegt hij.

Vorige week had hij nog een onderhoud met KELME, dat de toezegging deed dat er hard aan wordt gewerkt om de materialen eind mei naar Suriname te sturen. De voorzitter heeft er echter geen geloof in dat die datum wordt gehaald. Giskus heeft het bedrijf wel gemeld dat de Olympische selectie in juli moet spelen en dat tegen die tijd het tenue er moet zijn.

Dat de U-23 selectie momenteel in het shirt van COPA, de vorige sponsor, traint, ziet de voorman niet als contractbreuk. Volgens hem was de afspraak dat de SVB gebruik zou blijven maken van het oude tenue zolang KELME niet had gezorgd voor het nieuwe uniform. "Dus zij kunnen ons niet beschuldigen van contractbreuk, omdat zij ons nog niet hebben voorzien van de materialen."

Giskus vindt het zonde om goed materiaal aan de kant te zetten. "Wij hebben nog een voorraad." Hij geeft wel toe dat het gratis reclame is voor COPA. "Maar dat is niet onze schuld, dat is de schuld van KELME." De optie om blanco shirts te kopen, zal te zwaar wegen op het budget. Indien de bond vóór het toernooi het materiaal nog niet heeft, zal hij wel genoodzaakt zijn die uitgave te doen. "Die kosten zijn dan voor KELME."

Als het KELME-tenue er is, zullen de spullen van COPA aan de clubs en de spelers worden uitgedeeld. Zij kunnen het dan buiten SVB-verband aantrekken.

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: KELME nalatig met levering kleding Suriname
KELME nalatig met levering kleding Suriname
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJ36hcjzRB1cIwozmRULgMiEZ1FFsA9iQ5wItHE7a-Bgr0dzWCAtw2i275C5r4NPE4P8QofQ7oHG69XzGK0lBUdAX4_GZ86RuBp5UbbkXv_CH4ZnNEGLSWxvkQzwBhuoyCkkeU-hJCVGg/s1600/KELME%252C+Kantoor%252C+2011.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJ36hcjzRB1cIwozmRULgMiEZ1FFsA9iQ5wItHE7a-Bgr0dzWCAtw2i275C5r4NPE4P8QofQ7oHG69XzGK0lBUdAX4_GZ86RuBp5UbbkXv_CH4ZnNEGLSWxvkQzwBhuoyCkkeU-hJCVGg/s72-c/KELME%252C+Kantoor%252C+2011.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/05/kelme-nalatig-met-levering-kleding.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2011/05/kelme-nalatig-met-levering-kleding.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content