John Krishnadath wil actie in kwestie Suriprofs

De politiek moet vaart maken met de dubbele nationaliteit voor professionele sporters van Surinaamse afkomst (Suriprofs). Dit zei John Kris...


De politiek moet vaart maken met de dubbele nationaliteit voor professionele sporters van Surinaamse afkomst (Suriprofs). Dit zei John Krishnadath (foto: rechts), voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), gisteren op een persconferentie van Fernandes Bottling. De persconferentie werd gehouden, omdat 29 oktober de Wereldbeker in Suriname te bewonderen zal zijn. Tijdens de zogenaamde FIFA World Cup Trophy Tour zal de gouden trofee langs 89 landen gaan.

Krishnadath gaf aan wat de aanwezigheid van de Wereldbeker in Suriname teweeg kan brengen. "Ik hoop dat voetbalminnend Suriname, vooral de voetballers, door de Wereldbeker van dichtbij te zien, geprikkeld zullen worden om zich harder in te zetten om ooit een WK te spelen", zei de SVB-voorzitter.

Volgens de voorzitter zullen er heel wat kleine stappen genomen moeten worden om de doelen te bereiken. In het maken van die stappen ziet Krishnadath drie essentiële zaken. "In de eerste plaats spreek ik de hoop uit dat de aanwezigheid van de cup onze politici zal prikkelen om serieus iets te gaan doen aan de dubbele nationaliteit voor spelers met Surinaamse roots. Laten we ze die dubbele nationaliteit geven. De politici moeten er eindelijk iets aan doen of er meer vaart achter zetten."

"In de tweede plaats zal het nodig zijn dat onze eigen jongens zich ten doel moeten stellen om op dat wereldforum te willen spelen. Het vraagt om tijd, karakter van de spelers en offers die we met ze allen moeten brengen. Dus niet alleen de voetballers, maar ook wij als Surinamers, sponsoren, politiek, wij als SVB, enzovoort", aldus de SVB-voorzitter.

Met het derde punt ging Krishnadath in op de noodzaak van sponsoren om doelen te bereiken. "Ik hoop dat Fernandes, op dezelfde manier als Coca Cola de FIFA sponsort, ook een van de belangrijkste sponsors wordt van de SVB."

Trophy Tour
Coca Cola is volgens Fernandes-directeur Bryan Renten een van de 5 hoofdsponsors van het Wereldkampioenschap voetbal. De World Cup Trophy Tour is geïnitieerd in 2006 en voortgezet in 2010. Dit is de derde keer van de tour en Suriname is voor het eerst opgenomen als een van de bestemmingen.

Volgens Renten zal Fernandes de SVB betrekken bij dit evenement. De Wereldbeker arriveert op 29 oktober om 11.00 uur s’morgens met een privejet van Coca Cola vanuit Grenada op de Johan Adolf Pengel International Luchthaven. Daarna is er een Fan Day op het terrein van Royal Torarica, terwijl er in de avonduren een gala-event is met als hoofdgast president Desi Bouterse.

Ayida Slooten, Public Affairs en Communications Manager van Fernandes Bottling, legt uit dat op Zanderij minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken de vertegenwoordigers van Coca Cola en de FIFA welkom zal heten. Na de speeches zal er mogelijkheid zijn om foto’s te maken met de Wereldbeker. De STVS zal dit alles live uitzenden.

Hierna vertrekt de World Cup Trophy onder zware begeleiding naar Royal Torarica. "Aldaar zullen in de middaguren een paar honderd Surinamers foto’s mogen maken met de trofee. De selectie van deze personen zal plaatsvinden middels een doppen-actie van Fernandes. Hierbij zullen in een bepaald aantal doppen van de Fernandes 1,5 liter PET-flessen het woord ‘win’ staan. Dit biedt je het recht tot een toegangskaart voor twee personen. Deze Coca Cola drankjes zullen vanaf zaterdag 5 oktober in de winkels gedistribueerd worden. Op het terrein van Torarica zullen er diverse entertainment- en sportactiviteiten zijn", legt Slooten uit.

In de avonduren is er een gala-event, waarbij president Desi Bouterse hoofdgast zal zijn en de trofee zal onthullen voor de gasten. Alle hoogtepunten zullen live op de nationale zender te zien zijn. Woensdagochtend 30 oktober gaat de Fifa World Cup Trophy Tour richting Guyana.

De beelden van de persconferentie, zijn in de onderstaande video te bekijken.



COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Die lafaards in de regering denken maar aan 1 ding. GOUDwinning en hun eigen zak. niet de world cup. Waarom moet moordenaar / drugsdealer Bouterse in deze fifa coca cola worldcup event? Wij zijn Andre Kamperveen niet vergeten. Denken jullie niet, dat die jongens van de suriprofs voor een appel en een ei komen spelen voor SU. Suriname wordt geleid door hele zware jongens met aan het hoofd bende leider bouterse, master van de georganiseerde misdaad. Amerika, oppakken deze beest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is hij echt de vertegenwoordiger? De Voetbal Surinaamse Bond no? dommie! En dan nog cola flessen als reclameborden, net uit de winkel gehaald. Nee dit is satire!
    SdL

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Natio Fans, als mijn land geleid wordt door mensen die in uw ogen criminelen zijn, dan hoop ik dat u een aan uw Caucasische-Bleke Vrienden vraagt, wie fascisme heeft geintroduceerd en de vele miljoenen doden wiens bloed heeft gevloeid op aardse bodem, recentelijk tussen 1970 - 2000. Honduras, Guatemala, Nicaragua, Mexico, El Salvador, Argentinie, Peru, Chili, Ecuador, Brazilië, Paraguay, Uruguay, Vietnam, Cambodja, Libië, Tunesie, TaMaRe, Zuid-Afrika, USA, Libanon, Palestina, Afghanistan enz. Wie heeft de miljoenen Nubians en Hopi broeders vermoordt, de originele bewoners van de Americas, voor de tot standkoming van de slavernij? In elk geval het waren niet de huidige bewoners van Suriname. Als u politieke wraak wil nemen, kijk eerst van wiens geld u leeft. Maakt u zich maar eerst ongerust over de huidige staat van het land waar u nu woont of wordt gewoon een strak lid van een nazi organisatie. Mind control past bij u.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bro, oplossingen bedenken, soms de 1 linken met de andere met als Nobel doel, totale verbroedering, dat! dat moet kunnen. Ook al moeten er nu en dan, harde, bittere en zure noten gekraakt worden. Hoe zijn de mensen verschillend met één God?;

      Verwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: John Krishnadath wil actie in kwestie Suriprofs
John Krishnadath wil actie in kwestie Suriprofs
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5HePjrF6zFWad5J42K-t8D0l_U9MjrBzN5z6vXKqIWpl5YV4Ov8ziuqmfJkxylo6OB4PaC0o2jJziwiUNJbWJ7oTukiIu4BB5Pxsf_YcWiIZ6mNzHfsqtlZbRdB6StIRPn8gJuG7JzOY/s1600/Bryan+Renten,+Ayida+Slooten,+Fernandes,+John+Krishnadath,+Voorzitter,+Surinaamse+Voetbalbond,+27+september+2013.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5HePjrF6zFWad5J42K-t8D0l_U9MjrBzN5z6vXKqIWpl5YV4Ov8ziuqmfJkxylo6OB4PaC0o2jJziwiUNJbWJ7oTukiIu4BB5Pxsf_YcWiIZ6mNzHfsqtlZbRdB6StIRPn8gJuG7JzOY/s72-c/Bryan+Renten,+Ayida+Slooten,+Fernandes,+John+Krishnadath,+Voorzitter,+Surinaamse+Voetbalbond,+27+september+2013.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2013/09/john-krishnadath-wil-actie-in-kwestie.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2013/09/john-krishnadath-wil-actie-in-kwestie.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content