Atmodimedjo bedankt voor bondscoachschap

Technisch directeur Ronald Kolf van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft nagenoeg alle namen van bondscoaches voor de verschillende nation...


Technisch directeur Ronald Kolf van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft nagenoeg alle namen van bondscoaches voor de verschillende nationale selecties bekendgemaakt. Alleen voor de A-selectie bij de heren en het U-17 team bij de jongens is er nog geen kandidaat.

Kolf wilde Andy Atmodimedjo (foto) bij de A-selectie, maar die kan vanwege studie geen invulling geven aan het verzoek. De technisch directeur van de SVB geeft wel aan dat Eugene Verwey de assistent wordt van deze groep. Voor de U-17 selectie heeft de SVB al iemand op het oog. De gesprekken hebben nog niet plaatsgevonden, omdat de kandidaat uitlandig is. Rodney Oldenstam wordt in ieder geval de assistent van de nieuwe U-17-trainer.

Bij de damesselectie blijft Regillio Kolf de bondscoach. Hij wordt door Denia Vliet bijgestaan. Roberto Godeken heeft de leiding bij de jongens onder de 20 jaar met Werner Blackson als assistent. Regillio Vroom en Johan Vorswijk zijn belast met de leiding bij de U-15.

COMMENTS

BLOGGER: 11
  1. Siso en nogmaals Siso. Op naar de WK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natio Fans, misschien had de bond de heer Godeken voorlopig even laten zitten vanwege de voorbereiding die hij heeft gepleegd met de laatste selectie. Ook had ik verwacht dat men reeds een eerste training zou uitschrijven i.v.m. de komende toernooien. Waarom de heer Godeke niet de leiding gegeven om alvast de voorbereiding te beginnen? Waarom wachten wij zo lang om een team ingespeeld te krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waardeloos, waardeloos en nogmaals waardeloos!!!!!!! Ben r klaar mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oenasur , denk je dat een Suri trainer uit Su ons het kampioenschap van de CFU zal brengen. Dan praten we niet over Gold Cup kampioen en nog erger plaatsing voor de Olympische spelen en het WK. Ik denk persoonlijk dat onze trainers hun plaffond hebben bereikd. Geen spelers van ons die op een hoger nivo spelen in het buitenland ( m.u.v. Boeroe Rijsel , overigens , heeft iemand de info over Boeroe's draft in USA ) die een toegevoegde waarde aan Natio kan geven. Suriprofs die nog niet voor Natio mogen spelen, dan verwacht je dat de SVB alle moeite zal maken om een onafhankelijke trainer met betere internationale ervaring uit het buitenland zal laten overkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natio fans,

    Ik ben het meestal met jullie eens. Maar ik ben blij dat we geen "dure" buitenlandse trainer voor de A selectie krijgen. Hoe dan ook de salaris van een top coach zal ondanks die misschien met minder genoegen gaat nemen toch wel aardig hoog zijn.

    Het zal verloren geld zijn dat zeker. Ik hou van mijn land en voetbal is altijd mijn ding geweest. De beste trainer van de wereld zal onze A selectie toch niet die gewenste resultaten opleveren. Laten we eerlijk zijn. Onze jongens van de A selectie hebben zo een grote achterstand dat het niet meer in te halen is. Het is helemaal niet de schuld van die jongens.

    Ik heb meerdere malen hier mijn voorkeur uitgesproken om echt eens te beginnen met de top u 15 talenten. laten wij ze die training geven met alle randvoorwaarden. een top organisatie met als doel plaatsing van u 17 wk



    BeantwoordenVerwijderen
  6. Natio Fans, een goede buitenlandse trainer of een topper uit SU, is niet het ding. We vergooien steeds de routine, die wordt opgebouwd, door elke keer opnieuw te beginnen, pas aanstellen als er een toernooi komt. Blijkbaar leven wij met de veronderstelling dat wij Europeanen zijn, dus volgen wij bij alles wat we doen, een duizendkoppig Europees patroon die nergens tot resultaat leidt. Alleen grote landen kunnen het zich permitteren om een coach per toernooi binnen te halen, omdat er er reeds bepaald prof niveau aanwezig is. Dus doen wij het ook zo, echter wij zijn amateurs en hebben continuiteit nodig en een leidende hand. Ook als er geen toernooien zijn, MOET er worden getraind. Dus deze optie is goedkoper dan de buitenlandse trainer, omdat hij toch zal moeten putten uit het aanwezig niveau. Als de bond niet in staat is een buitenlandse coach te betalen, dan is het logisch dat er wordt gekozen voor universele regelmaat met een lokale coach. Kun je dat ook niet bekostigen, dan is de structuur nooit gezond geweest, dus al vanaf de oprichting. Vreemd was ook de mededeling dat men geen U15 damesselectie op de been kon brengen. Al de plannen van de SVB behoren tot dit 1000 koppig Europees patroon met veel bedelwerk. Een U15 jongens alvast te laten wennen aan een Zuidamerikaans toernooi, is een reis naar het sterrenstelsel Orion. Maar voor deze mensen is Schiphol-Europa Paramaribo - Albina. Contacten in de regio, ho maar, als mijn plannen maar Europees klinken, dan komen de sponsors wel. Intussen staat NATIO stil en er is roest. Nog steeds maak ik deze type bestuurders mee, alleen kunnen communiceren in het Nederlands en op internationale fora alleen maar rondhangen om de mensen uit Nederland. Wanneer verhuizen wij Paramaribo naar Zeeland? Met de beperkingen die het Surinaamse voetbal kent, moet je naar spel-systeem-continuiteit. Als de trainingen/voorbereidingen nu zouden beginnen, met een twee-wekelijks of maandelijks regelmaat, dan heb je meer kansen op succes later in het jaar. De traingen in maart laten aanvangen en je speelt al in april, dan ben je het spoor, zoals de NS in de Nederlandse winter, volledig kwijt. Hetzelfde patroon wordt ook gevolgd door de CFU, die veel zegt te willen doen, maar eigenlijk niets doet. Ik heb vragen gesteld aan de voorzitter, waarom men de aankondiging heeft gedaan om de volgende CFU ronde spannender te maken, terwijl er nooit meer iets hierover is vernomen. De CFU wacht ook nog steeds, net als sneeuwwitje, op de Euro-Amerkaanse prins die haar zal wegvoeren naar dat grote kasteel op de berg. Europese dromen in de zon.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Go SURINAME!! {Eenheid in Verbroedering.(kongvergeren) }
    JAHJAH ((gedipl. Ontwerper! ))

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Boeroe Rijsel geselecteerd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hij mag meespelen bij Seattle Souders FC in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van de Major Soccer League. Voorbereiding begint eind van deze maand, in die periode kan hij dan een contract verdienen.

      Verwijderen
  9. Das toch geweldig heh Raj, nu mag hij op een hoger nivo spelen en over enkele jaren hopelijk Europa. En volgend jaar hopen we Dimitire Apai te verwelkomen in MLS.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. weet iemand welke site de surinaamse voetbal bond gebruikt??

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Atmodimedjo bedankt voor bondscoachschap
Atmodimedjo bedankt voor bondscoachschap
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeZpQKmRHFBP556Kw1DZO4WZkNM3om9YWu7CB8NQeMldRauFXObIfZp9xr_9PPsrM2RM1XMKIal4cUB1EzFl0LdbMQjk06f4iInzqWGETLu6SHppYzX7eHotaLmQICuCSNk7Y7vxAvSds/s1600/Andy+Atmodimedjo,+Algeheel+Co%C3%B6rdinator+Jeugdopleidingen,+SV+Puwa+Nani,+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeZpQKmRHFBP556Kw1DZO4WZkNM3om9YWu7CB8NQeMldRauFXObIfZp9xr_9PPsrM2RM1XMKIal4cUB1EzFl0LdbMQjk06f4iInzqWGETLu6SHppYzX7eHotaLmQICuCSNk7Y7vxAvSds/s72-c/Andy+Atmodimedjo,+Algeheel+Co%C3%B6rdinator+Jeugdopleidingen,+SV+Puwa+Nani,+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/01/atmodimedjo-bedankt-voor-bondscoachschap.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/01/atmodimedjo-bedankt-voor-bondscoachschap.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content