SVB brengt eerste editie 'SVB Nieuws' uit

Vandaag komt de eerste editie van het nieuwsblad van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) uit. 'SVB Nieuws' zal als een gratis bijlage e...


Vandaag komt de eerste editie van het nieuwsblad van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) uit. 'SVB Nieuws' zal als een gratis bijlage een keer per maand verschijnen in Dagblad Suriname. De publicatie gebeurt steeds op de eerste vrijdag van de maand. Met dit maandelijkse blad wil de SVB onder leiding van John Krishnadath het voetbalminnend publiek meer informatie verschaffen over het reilen en zeilen binnen de organisatie.

Het blad opent met een stuk van Krishnadath:

Een nieuw jaar een nieuw begin, zal men allicht denken bij dit nieuwe initiatief van de SVB. Bij de uitgave van een eerste editie is het gebruikelijk dat het publiek wordt ingelicht over de achtergrond van een "SVB krantje". In de eerste plaats is het niet de bedoeling om U de dagelijkse gang van zaken in het voetbal voor te schotelen; daarvoor zijn de sportjournalisten van de diverse media. Ook ligt het niet in de bedoeling om dit op dag- of weekbasis te doen. Alleen op de eerste vrijdag van de maand zal de SVB krant verkrijgbaar zijn. Wat we met de krant willen bereiken, is dat in een jaar waarin er wijzigingen op bestuurlijk en organisatorisch niveau plaats zullen vinden de SVB de grote gemeenschap inzicht kan geven in de noodzaak hiervan en de vorderingen die er wel of niet worden gemaakt.

De SVB staat aan de vooravond van een totale reorganisatie van het voetbal in Suriname. Niet alleen zal het voetbal in Suriname moeten voldoen aan de eisen die de FIFA en CONCACAF stellen, maar zal ze ook een transformatie moeten ondergaan van een organisatie die steeds "de hand moet ophouden" om te kunnen overleven naar een die zich op zijn minst zelfstandig kan bedruipen. Om dat te kunnen bereiken is een gezamenlijke inspanning nodig van de totale voetbal gemeenschap, de overheid en het bedrijfsleven.

Met de uitgave van dit krantje wil het bestuur de drie hiervoor genoemde groepen bereiken, zodat die beter inzicht krijgt van de zaken waarvoor het voetballen in Suriname staat. Zodat de SVB-leden ook op een andere manier vernemen wat er van hun wordt verlangd. En ook U snapt voor welke uitdagingen de SVB, lidbonden, Hoofdklasse verenigingen en Eerste klasse verenigingen staan en een helpende hand kan bieden als u door en voor de voetbalgemeenschap wordt benaderd.

Het is toch ongehoord dat wij met een gespleten geweten onze Nationale Selecties er op uit moeten sturen om voor onze Trotse Natie toernooien in het buitenland te gaan winnen, maar tegelijkertijd wist je als organisatie dat als de selectie wint en de volgende internationale wedstrijd of toernooi moet spelen het geld ervoor er gewoon niet is. Elke buitenlandse wedstrijd laat je als bedrijf - wat de SVB is - dieper in het rood staan. Een gewoonweg beschamende situatie waar wij vanaf moeten. En dat kan! We hebben een voetbal verleden als land dat ons bewijst dat het anders kan. Het bestuur is dan ook bezig om een traject uit te zetten waarbij een of meerdere bedrijven een Nationale Selectie kunnen adopteren.

Uiteraard zijn wij bijzonder blij dat we sponsoren als Digicel en Suribet hebben die ons in staat stellen om het hoofd boven water te houden, maar om uit te kunnen groeien naar een meer volwassen relatie met sponsoren is het nodig dat de SVB het roer omgooit. Dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan.

Het roer moet dus omgegooid worden en dat betekend dat de SVB een aantal "voetbal producten" moet gaan ontwikkelen of verbeteren om zodoende meer inkomsten te genereren. Kaartverkoop of verhuur van SVB velden voor wedstrijden alleen is niet meer voldoende. De SVB krant is zo een nieuw product dat zich zelf moet bedruipen middels advertenties die u of uw bedrijf kunt aanbieden en laten plaatsen via de afdeling Marketing van de SVB.

Het SVB bestuur doet nogmaals een beroep op de Overheid, het Bedrijfsleven, de Voetbal Fans en de SVB-leden om niet aan de kantlijn te blijven staan of een verzoek om hulp onbeantwoord te laten in dit jaar waarin het bestuur tot reorganisatie van de SVB en ons voetbal zal overgaan. Het SVB-bestuur dat belast is met de taak om de reorganisatie door te voeren bestaat uit de volgende personen:

J. Krishnadath (Voorzitter), D. Mathoera (Onder Vz.), B. Abia (Secretaris), B. Mankoe (Penningmeester), W. Gobardhan (Best. lid), R. Poetisie (Best. lid), A. Bilkerdijk (Best. lid), G. van Sichem (Directeur), R. Kolf (Technisch Manager), R. Stienstra (Marketing Manager) en A. Bainathsah (Competitie Manager). De functies Finance Manager en Facility Manager zijn nog vacant. Het SVB bestuur wenst U tenslotte een gezond en vruchtbaar 2014 toe en hoop U vaker te zien op de voetbaltribune.

Klik op het onderstaande logo om het nieuwsblad SVB Nieuws (1ste editie) te downloaden met meer nieuws.

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: SVB brengt eerste editie 'SVB Nieuws' uit
SVB brengt eerste editie 'SVB Nieuws' uit
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiudD1YqR9W9fm4A4lJHUdenN2Bec87XfFAXKrIvMKfzydNwZtxM8Gfki7srGBfLuMCpFrtSnTirTy5Zqv3jfQi_NGY5IHRtRkds_Nbx0Et9x79yLKdf1ripqXWD8oq2bhMythXUAVO3o/s1600/SVB+Nieuws,+Krant,+Logo,+3+januari+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiudD1YqR9W9fm4A4lJHUdenN2Bec87XfFAXKrIvMKfzydNwZtxM8Gfki7srGBfLuMCpFrtSnTirTy5Zqv3jfQi_NGY5IHRtRkds_Nbx0Et9x79yLKdf1ripqXWD8oq2bhMythXUAVO3o/s72-c/SVB+Nieuws,+Krant,+Logo,+3+januari+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/01/svb-brengt-eerste-editie-svb-nieuws-uit.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/01/svb-brengt-eerste-editie-svb-nieuws-uit.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content