Natio verliest eerste confrontatie met Nicaragua

Suriname heeft vanavond in Managua met 1-0 verloren van Nicaragua. In de eerste WK-kwalificatiewedstrijd van de dubbele confrontatie waren ...


Suriname heeft vanavond in Managua met 1-0 verloren van Nicaragua. In de eerste WK-kwalificatiewedstrijd van de dubbele confrontatie waren de "Blauw-Witten" met één doelpunt te sterk voor Suriname. Het doelpunt werd vlak voor rust gemaakt. Suriname speelde goed combinatievoetbal en de verdediging stond ook aardig, echter kon het elftal nauwelijks kansen creëren. 16 juni is de thuiswedstrijd in Paramaribo

Door goed verdedigd werk van onder ander Jurmen Vallei (foto: links) en doelman Obrendo Huiswoud is de score niet hoger uitgevallen. De spits van Suriname, Gregory Rigters, werd moeilijk bereikt. Hij kwam tot enkele afstand schoten.

Huiswoud bracht reeds in de 10e minuut redding vanuit rechts. Nicragua was meer in balbezit en creëerde veel meer kansen tijdens de eerste helft. Suriname kon zijn mannetje wel goed staan. Een aanval van Nicaragua belandde wel tegen de paal in de 38e minuut. In de 44e minuut sloeg het noodlot toe. Vanuit links werd de bal niet goed uitverdedigd en kwam voor het doel bij een speler van Nicaragua die vrij kon uithalen: 1-0.

Reeds vroeg in de tweede helft kreeg Nicaragua een gevaarlijke vrije trap in de 16m zone. De bal kwam tegen de paal en werd in tweede instantie gekopt, maar de bal ging naast. Doelman Huiswoud werd kort hierna weer met een afstandsschot op de proef gesteld en bracht weer redding. De druk op het doel van Suriname werd groter. De bal werd vaker lang gespeeld en onderschept door de verdediging van Nicaragua. Vallei moest nog op de doellijn redding brengen voor Suriname.

Stefano Rijssel die in de 67 minuut in het spel kwam, bracht meer vaart in de wedstrijd. Met nog 20 minuten kreeg Suriname meer grip op de bal. Captain Vangelino Sastromedjo moest vanwege een blessure aan de kant. Bruce Diporedjo kwam in zijn plaats op het veld. Suriname bleef proberen, maar tot doelpunten kwamen geen van beide ploegen meer. De return wordt op 16 juni gespeeld in het André Kamperveen stadion.

COMMENTS

BLOGGER: 21
  1. Slappe vertoning was t allemaal. Bleek niet eens of we 4-4-2 of 4-4-3 speelden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 4-4-3 is volgens de regels niet toegestaan

      Verwijderen
  2. Als Su half de tegenparty bestrijd zo men mij bestrijd en beschimpt, dan waren we, WE, reeds lang Wereldkampioen. Sympatic zijn WE wel!!
    NARAH.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Suriname heeft een ware Salomon dilemma, doen we het samen als één man, of pispisi (verscheidenheid)

      Verwijderen
  3. Zoals elk keer blijf ik hopen dat natio het ooit zal halen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was niet om aan te zien!Het leek wel wijven voetbal!Sorry voor Gorre,hij doet z'n best maar het zijn en blijven op enkele na amateurs!Thuis moeten ze nu echt winnen,anders vlieg je er uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met dit martiaal komen we nergens kunnen die boeven van de svb dat niet in zien jullie hadden seedorf deze kans moeten geven om het hele su voetbal te profinalizeren maar nee oude boeven bij elkaar bij de svb zo komen we nergens dean gorre kan willen wat hij wilt met dit martiaal zij we nergens met die su NNederlanders kan het nog wel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. dubbele nationaliteit! anders wk droom voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toch blijf je erin geloven maar dat is dan meer hoop dan realiteit.
    Met dit elftal win je niet eens van kozakken boys. Elke keer mooi spraak over dubbele paspoorten maar als ze weer verliezen is het al te laat.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit eltal schiet in ale opzichten tekort. Positiespel, zich vrijlopen, balcirculatie (zij lopen liever met de bal) snelhandelen. Met "alleen je best doen komt men zoals gebleken niet ver). Zakelijk aanpak, juiste mentale instelling gecombineerd met genieten van het spel is voor profs. Ook de conditie is beperkt. Topsport is uitsluitend voor de die-hards die zich minimaal 100% inzetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit niveau is al 35 jaren absoluut belabberd en mag daarom nooit mogen worden vergeleken met de zeer begaafde voetbaltalenten uit de jaren 60 en 70. Hun spel was adembenemend en magistraal. Wat er na 1980 op komt draven is een en al dieptriest.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Natio fans schuld ligt bij politiek Suriname dus we hoeven geen schuld bij die jongens te zoeken Kriesnandat heeft zn beste gedaan om een uitgewerkte ontwerpwet met deskundige uitgewerkt voor politiek Suriname wat heeft de politiek ermee gedaan niks zetten daar in het Essamblee gebouw te ruzien dat de oppositie dat nooit mocht indienen want was de initiatief van de NDP daar is het vastgelopen dan krijgen we dit situatie, dus als het aan mij ligt hoeven we echt niet meer met die spelers groep daar deel te nemen aan internationale toenooi want het wordt niet beter met onze nationale selectie laten we hopen dat een wonder gebeurd en naar de volgende ronde gaan maar het vertoond van natio gisteren ben ik diep teleurgesteld in het Sur voetbal, Curacao heeft Trinidad afgedroogd met 1-0 laten die politicus een voorbeeld op Curacao nemen die het heel goed doe tot nu toe,

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Waar liggen al de oplossingen die zich nu voortbloeien.als een probleem. Is Suriname een voetbalnatie ik denk t wel . Kan Su verder ontwikkelt worden met de juiste mensen en materiaal . Maar het materiaal moet je onderhouden . En gezien wij denken effe snel mee te kunnen doen aan een wk . Je zal de juiste planning moeten maken en alles begint onderin . De jeugd daar moeten we in investeren en dit zal effe duren maar in een paar jaar tijd kunnen wij ons meten met de grote landen.geloof en het willen doen om Su hoger te brengen dat ligt aan mensen die eens moeten beseffen dat sport ook een belangrijk deel van het is en niet alleen politiek. Dus mensen in de regering wordt eens wakker. WT is nou het mooiste om Su als voetballand nog hoger op de kaart te brengen. Investeerders worden aangetrokken het land gaat ook bloeien . Ik Ie dit gebeuren als iedereen er open voor is.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. We hebben ons best gedaan. We spelen zo weinig interlands. stadion was een gekke huis. In su spelen we voor een handje vol mensen. Ik zelf moest even wennen aan de sfeer. We gaan ervoor. we geloven erin.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En WIJ geloven in jullie. POWRRRRRRRRR

      Jah.

      Verwijderen
    2. Toen ik naar de wedstrijd keek dacht ik volgens mij hebben de natio spelers nog nooit voor zo'n groot publiek gespeeld.

      Ik ben een echte Natio fan ik ben speciaal voor de wedstrijd opgebleven (02.0u Nederlandse tijd)Ik vond jullie slecht spelen! Veel spelers hebben een te trage balbehandeling! in de zone werd er heel veel ruimte weg gegeven! Het is jullie geen één keer gelukt om de bal rustig in de ploeg te huden en vijf keer naar elkaar over te spelen! De eerste doelpoging was pas in de 2e helft (schot van Rijssel, die verder onzichtbaar was, had van mij ook gewisseld mogen worden), Geen enkele actie van Apai gezien (werd terecht gewisseld!) De nummer 2 (rechtsback) was samen met Huiswoud de beste speler aan de kant van Natio. Huiswoud moet wel trainen op hoge ballen want hij zat er 1 keer lelijk naast toen er een hoge voorzet van rechts kwam. Natio meot nu met 2-0 of 3-1 winnen, ik laat me graag verassen!

      Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wanneer worden er eigenlijk kaarten verkocht hoeveel wanneer en waar worden ze verkocht waarom beginnen jullie geen promotie temaken.voor die wedstrijd van 16juni thuiswedstrijd in Paramaribo er zullen weer net maar 100mensen zijn in die stadion dan hoe willen we winnen.Op zo'n manier kunnen we ons zelf niet proffesionaliseren nicaraqua is al op pad want kijk als zwak land hebben ze steun gehad van hun medemensen in hun land en stadion was propvol,hier niet eens je weet niet eens noh wang promotie e mekie tak karta e serie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. t Is ook niet duidelijk welk spelconcept wordt uigevoerd. 4-3-3, 4-4-2. Counteren, pressie, of positiespel met snelle balcirculatie. Met opportunistisch voetballen gaat natio het niet redden.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wederom ligt de bal bij de politiek, geen woorden maar daden! Een volk dat geen gebruik maak van haar diaspora is een dom volk Een volk dat haar diaspora uitsluit is een volk met een open wond.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Natio verliest eerste confrontatie met Nicaragua
Natio verliest eerste confrontatie met Nicaragua
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr4p6XJxtHt29H2z-5e6DpgVcoPYv3Y7Cf8xtm80hMCs73ivzpequJtIpdgexppPS4sAHEY7wPHww5F3zkmYILQLJaQPb0LKkSicCNae2Q0_ZWvTgafZmFQUCzyqWsjUHzLaA_FuytQIw/s1600/Nicaragua%252C+Suriname%252C+Jurmen+Vallei+%25282%2529%252C+Juan+Barrera+%252811%2529%252C+FIFA+World+Cup+2018%252C+Qualifier%252C+7+juni+2015.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr4p6XJxtHt29H2z-5e6DpgVcoPYv3Y7Cf8xtm80hMCs73ivzpequJtIpdgexppPS4sAHEY7wPHww5F3zkmYILQLJaQPb0LKkSicCNae2Q0_ZWvTgafZmFQUCzyqWsjUHzLaA_FuytQIw/s72-c/Nicaragua%252C+Suriname%252C+Jurmen+Vallei+%25282%2529%252C+Juan+Barrera+%252811%2529%252C+FIFA+World+Cup+2018%252C+Qualifier%252C+7+juni+2015.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/06/natio-verliest-eerste-confrontatie-met.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2015/06/natio-verliest-eerste-confrontatie-met.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content