Suriname scoort te weinig tegen Suriname U-20

Ricardo Winter en Imro Sleur blikken tevreden terug op de oefenwedstrijd tussen de nationale A selectie en de U-20 selectie. De coaches van...


Ricardo Winter en Imro Sleur blikken tevreden terug op de oefenwedstrijd tussen de nationale A selectie en de U-20 selectie. De coaches van respectievelijk de senioren- en de U-20 selectie hebben namelijk de aspecten waarop de laatste tijden getraind was, terug kunnen zien.

De wedstrijd, die in het André Kamperveen stadion gespeeld is, werd met 3-0 gewonnen door de senioren. De goals kwamen van Ives Vlijter, Romeo Jomena en Emilio Limon.

Het resultaat doet Sleur momenteel nog niets. Voor hem was belangrijk dat de opdrachten - het verdedigen op de helft van de tegenstander en het verdedigen rond de middencirkel - belangrijk. "Daar hebben wij de accenten opgelegd", geeft hij aan. "Het resultaat is niet heilig op dit moment." Sleur was erg tevreden over de werklust van zijn jongens. Het veld vond hij een beetje zwaar, maar dat heeft ook andere punten waarop er gewerkt moet worden aan het licht gebracht. "Zo een veld vereist meer loopvermogen, uithouding en kracht", aldus de coach.

Het is duidelijk gebleken dat een paar jongens een conditionele achterstand hebben. De coach weet niet waaraan dat ligt. "Misschien werken zij bij hun clubs weinig aan de uithouding of misschien gaan die jongens niet trainen bij hun club", denkt hij luid op. Bij de selectie is het conditionele nog niet aan de orde, omdat de technische staf de jongens niet wil overbelasten.

"De competitie loopt nog, dus moeten wij daar rekening mee houden." Nu is eerst de 'opbouw' aan de beurt. Hierna komt er weer een oefenwedstrijd.

Bij de senioren lag het accent ook op het verdedigen. Alleen moesten zij zich duidelijk laten inzakken en compact maken. Dat ging volgens Winter minder in de verloren oefenwedstrijd (1-2) tegen Frans-Guyana. De coach moest dat echter bijstellen, omdat het niet tot zijn recht zou komen. "Ze waren niet dominant, dus ging ik de opdrachten bijstellen", zegt Winter. Zij lieten de U-20 selectie tot over de middellijn komen, waarna zij op bevel de bal probeerden te veroveren en middels een een snelle counter tot scoren probeerden te komen. Hij vond de drie goals te weinig. In de tweede helft werd de druk meer naar voren uitgeoefend.

Winter was ook niet tevreden over de aansluiting van de achterste linie. Die bleef te ver achter, waardoor de verdediging niet optimaal was. "Daar komen we de volgende trainingen weer op terug, waarna er weer een oefenwedstrijd zal volgen."

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Ik denk dat Vlijter en Limon in de slectie wij een betere beurt zullen maken in de regio

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Limon is Back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Suriname scoort te weinig tegen Suriname U-20
Suriname scoort te weinig tegen Suriname U-20
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRL_t0MLoLr317jt_y-Uaj_wf5GaiDyTetahtLpQk9QfeWjSKOGKkLR-a2sCQvOkWqGRFNaxfKBRGCQUeeYXKPp8BcmavEXZ-jQzAeeu6FVZK80742Sf8fVhKopb9XXJANh2MC12jTHcM/s1600/Suriname%252C+Suriname+U-20%252C+Oefenwedstrijd%252C+22+juni+2012.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRL_t0MLoLr317jt_y-Uaj_wf5GaiDyTetahtLpQk9QfeWjSKOGKkLR-a2sCQvOkWqGRFNaxfKBRGCQUeeYXKPp8BcmavEXZ-jQzAeeu6FVZK80742Sf8fVhKopb9XXJANh2MC12jTHcM/s72-c/Suriname%252C+Suriname+U-20%252C+Oefenwedstrijd%252C+22+juni+2012.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/06/suriname-scoort-te-weinig-tegen.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/06/suriname-scoort-te-weinig-tegen.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content