SVB in ongewisse over Caribbean Cup-wedstrijden

Het ziet ernaar uit dat de nationale voetbalselectie van Suriname deze maand niet meer zal vertrekken naar Trinidad voor het afwerken van d...


Het ziet ernaar uit dat de nationale voetbalselectie van Suriname deze maand niet meer zal vertrekken naar Trinidad voor het afwerken van de tweede ronde wedstrijden in verband met de Caribbean Cup 2012. De reden is dat de poule-indeling nog niet rond is.

Volgens bondscoach Ricardo Winter zal flink gebruik worden gemaakt van deze gelegenheid om de 'verloren' trainingsdagen in te halen. In de afgelopen periode hebben enkele van de jongens de trainingen niet bezocht. Dit kwam onder meer doordat enkelen van hen bezig waren hun haven voor het seizoen veilig te stellen. "De transferperiode en de start van de jongens bij de eigen clubs heeft volgens mij veel van hen gevraagd. Vandaar dat ze ook niet optimaal op de training waren", zegt Winter.

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft nog geen bericht ontvangen of de wedstrijden die gepland stonden voor 24 tot 30 oktober op Trinidad nog doorgaan. De verwachting is dat dit niet het geval zal zijn, aangezien er nog twee landen in de poule van Suriname bekend moeten zijn. Suriname is samen met Cuba ingedeeld in Groep 8.

Verder moet de nummer twee van Groep 2, die bestaat uit de landen St. Lucia, Curaçao, Guyana en St. Vincent & the Grenadines, zich voegen in de poule van Suriname. Deze poule wordt tussen 21 en 25 oktober afgewerkt.

Het tweede land voor deze poule wordt de winnaar van groep 5 waarin St. Kitts & Nevis, Anguilla, Trinidad & Tobago en Frans-Guyana strijden. Deze poule wordt momenteel afgewerkt. Na één wedstrijd gaat Trinidad & Tobago nog aan kop.

De bondscoach zegt dat hij dit keer weer zeker gebruik zal maken van de Surinaamse internationals in Frans-Guyana en Trinidad. "Ze hebben hun dienst bewezen en het was niet onverdienstelijk." Gisteren is er wel getraind. Winter zegt verder dat de intensiteit opgevoerd zal worden. Ook is gisteren een etentje aangeboden door de SVB.

COMMENTS

BLOGGER: 4
  1. Jack Warner eruit, CFU nogsteeds ongeorganiseerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natio Fans, ik heb stapels brieven liggen en andere info over de CFU en de Concacaf, dat je tot de conclussie moet komen, dat al de Engels- en Nederlands sprekende Caraibische bonden Euro-Stress hebben. Ze willen allemaal groot geld van sponsors, maar zijn niet in staat te onderhandelen en hebben niets te bieden. In het geval van de SVB, is het triest, dat deze mensen een kleine sponsor gewoon in de kou hebben gezet, door aan te geven dat zij aan het professionaliseren zijn. Over de "droom-elixer" van de SVB is een boek te schrijven. Er is op dit moment maar een bond die indruk maakt en dat is de vrouwenafdeling van het voetbal in Trinidad en Tobago. Niet verwonderlijk, want het wordt gerund door een vrouw, die kan onderhandelen en weet dat je op niemand moet wachten en geen onzin moet kletsen. Volgend jaar komt er een groot internationaal U17 dames-toernooi in de zomer 2013. Planning, Organizing en Communicating, niemand in de CFU, nog CONCACAF kan hieraan tippen. OenaSur heeft bewijzen, kletst geen onzin en kopieert niet, maar onderzoekt, werkt mee en heeft goede contacten. Maar vooral, Oenasur denkt niet Europees en wacht niet op redding van Eurodenkers en geeft niet een ander de schuld van eigen falen. Wat je merkt in de discussie over Natio en het Surinaams voetbal, dat altijd een Nederlands model ons moet redden, maar de vraag blijft hangen, van wiens geld zullen wij het moeten betalen? O ja, als de Euro-Suri's meedoen, staat NIKE direct met een miljoen of meer op de stoep. Een simpele rekensom, laat zien dat het de SVB elke keer als er dus "Euro-Suri's" mee zouden doen, ongeveer 80.000 euro kosten. In dit bedrag zijn de thuis-voetballers opgenomen. Dus je zult een fonds van ongeveer 1 miljoen euro jaarlijks moet scheppen, om dat op te vangen. Wie van de SVB is in staat dit bedrag binnen te halen? Kom maar op, laat weten.
    De clubs in SU hebben het bestuur gekregen, die zij zelf hebben gekozen. Zolang die gedachtengang blijft heersen, blijft het willen draaien op andermans geld. Powerful als je de buren en andere talen kent. SU blijft CONMEBOL.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Next up, T&T will play at home from November 14th when they host Cuba, Suriname and the runners up from among another first round group being contested by Guyana, St Vincent/Grenadines, St Lucia and Curacao."

    http://socawarriors.net/mens-senior-team/11634-warriors-rain-goals-on-anguilla-to-go-three-from-three.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Groep 8
    Toernooi in Trinidad en Tobago van 14 t/m 18 november. De nr 1 & nr 2 gaan naar de finale ronde op Antigua.

    Cuba
    Trinidad & Tobago
    Suriname

    4de land is de nr 2 uit de poule van Guyana, Curacao, Saint Lucia & Sint Vincent & Grenadienes.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: SVB in ongewisse over Caribbean Cup-wedstrijden
SVB in ongewisse over Caribbean Cup-wedstrijden
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYIuveZknoHjrN5nVxQLBlc5E0hBOyur5i0QyM5lNQkvo4dWfrVN8el2fA8rTKPGCbyox80pcki4pA9K1m4tErHPMdj9KhRzqYJGkRSqLBwHmY_RQM8F8aqR6zXgELzvLj1yQber_ZT9Q/s1600/CFU+Caribbean+Cup+2012%252C+Group+5%252C+Logo%252C+2012.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYIuveZknoHjrN5nVxQLBlc5E0hBOyur5i0QyM5lNQkvo4dWfrVN8el2fA8rTKPGCbyox80pcki4pA9K1m4tErHPMdj9KhRzqYJGkRSqLBwHmY_RQM8F8aqR6zXgELzvLj1yQber_ZT9Q/s72-c/CFU+Caribbean+Cup+2012%252C+Group+5%252C+Logo%252C+2012.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/10/svb-in-ongewisse-over-caribbean-cup.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/10/svb-in-ongewisse-over-caribbean-cup.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content