Giskus laat vierde zittingstermijn in het midden

De bestuursverkiezingen binnen de Surinaamse Voetbalbond (SVB) worden niet later dan 30 april 2013 gehouden. Of de huidige voorzitter Louis...


De bestuursverkiezingen binnen de Surinaamse Voetbalbond (SVB) worden niet later dan 30 april 2013 gehouden. Of de huidige voorzitter Louis Giskus (foto) voor een vierde zittingstermijn gaat, laat hij nog in het midden.

"Alles valt en staat met de leden", meent Giskus. "Mijn zittingsperiode is tot eind april. Ik werk naar het uitdienen van mijn zittingsperiode en sta dus welwillend tot 30 april. Van nu tot het einde van mijn zittingsperiode is er nog werk te verrichten. Belangrijk is dat we een goed jaarverslag van het laatste jaar achterlaten", zegt hij.

Voorts zijn het de leden die de voordrachten doen. "Met ondersteuning van zeker tien leden met rechtspersoonlijkheid kan je gaan voor het voorzitterschap. Dan komt de periode van bewilliging nog", legt hij uit. Voor hem is dat nu niet aan de orde.

Ook zegt hij geen lobbycampagne te hebben opgezet op weg naar de verkiezingen. "Het is mijn tiende jaar van drie zittingstermijnen als voorzitter. Ik wil het goed afsluiten met een verslag dat de toets der kritiek kan doorstaan. Overigens zijn alle negen verslagen van mijn periode met een meerderheid van stemmen goedgekeurd."

Het is voor Giskus belangrijk dat alle dossiers goed gerangschikt worden, zodat bij een eventuele overdracht geen ongewenste administratieve zaken zich voordoen. De voorzitter hoopt dat de verkiezingen uiterlijk in de laatste week van april plaatsvinden. "Daarnaar werken wij toe. Ik hoop niet dat het langer duurt. De leden hebben hun huiswerk en zij moeten nu gaan werken. We hebben ervoor gezorgd dat het democratische gehalte binnen de SVB drastisch is verbeterd en goed ingeburgerd is de afgelopen jaren."

Binnen zijn zittingsperiode wil hij nog de zaken van het vierde GOAL-project realiseren. Voor dit project is een bedrag van USD 500.000 door de FIFA goedgekeurd. De SVB zal dit bedrag besteden aan onder meer het multifunctioneel maken van het Franklin Essed stadion, waarbij de hal allernaast de zijingang zal worden omgebouwd tot een fitnesscentrum met alle benodigdheden. Dit project is thans in een fase waarbij het aanbestedingsklaar gemaakt wordt. De SVB hoopt eind deze maand, zo niet begin volgende maand te beginnen met de aanbesteding, waardoor het werk gegund kan worden en een aanvang kan worden gemaakt met het project. Ook wil het bestuur dit seizoen goed afsluiten.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Met alle respect voor dhr Giskus die een voldoende van mij krijgt voor het gevoerde beleid de afgelopen jaren, is het nu wel tijd voor iemand anders.Maar nu moet er iemand komen die het bestuur op een proffessionele manier kan draaien met professioneel denkende bestuursleden die onze voetbal op een professionele manier kan draaien.10 jaren voor dhr Giskus is genoeg. Voor mijn mag hij zelf een adviserende rol vervullen in het komend bestuur.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Giskus laat vierde zittingstermijn in het midden
Giskus laat vierde zittingstermijn in het midden
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLJOeH3YbQs-Gu6DSJVuodm0t7rvYymsA4wBUMyj2-nWfBey0pFHCWoNAdvt4ilI4VQQXxqf0Y_FHZrHkkuPIwaX34nC4RVToXLNzmmjQ25LPQsltl-8FzsWQc6FUvit7efgX6drKZKwk/s1600/Louis+Giskus%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2012+%25282%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLJOeH3YbQs-Gu6DSJVuodm0t7rvYymsA4wBUMyj2-nWfBey0pFHCWoNAdvt4ilI4VQQXxqf0Y_FHZrHkkuPIwaX34nC4RVToXLNzmmjQ25LPQsltl-8FzsWQc6FUvit7efgX6drKZKwk/s72-c/Louis+Giskus%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2012+%25282%2529.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/11/giskus-laat-vierde-zittingstermijn-in.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/11/giskus-laat-vierde-zittingstermijn-in.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content