Wooter polst Suriprofs voor Natio namens SVB

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) is drukdoende het traject uit te zetten om Suriname en het Surinaamse voetbal dusdanig te positioneren dat ...


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) is drukdoende het traject uit te zetten om Suriname en het Surinaamse voetbal dusdanig te positioneren dat kwalificatie voor het WK 2018 tot een reële mogelijkheid gaat behoren. Het project is gebombardeerd tot "Suriname op weg naar het WK 2018." Ex-prof Wooter (o.a. Ajax, Real Zaragoza en Panathinaikos) (foto: links) heeft van de SVB de bevoegdheid gekregen om spelers te polsen.

De SVB heeft de Surinaamse regering verzocht een wetswijziging door te voeren die mensen van Surinaamse afkomst met bijzondere talenten de mogelijkheid biedt de Surinaamse nationaliteit als tweede nationaliteit aan te nemen. De voetbalschool van Wooter heeft van de SVB de gedelegeerde bevoegdheid om spelers van Surinaamse afkomst in kaart te brengen en te interesseren om voor Suriname uit te komen.

Van FC Oss-voetballers Genaro Snijders, Lorenzo Piqué en Rodney Ubbergen is bekend dat zij zijn benaderd door Wooter. In een brief aan de spelers word gesteld dat uit analyse blijkt dat zij in een profielschets passen waarbij wordt gedacht dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de kwalificatiereeks op weg naar het WK 2018.

Ook zal de Wooter Academy tot aan de wetswijziging voor de SVB een aantal activiteiten organiseren zoals een informatie bijeenkomst, een trainingskamp en enkele officieuze interlands. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op data die door de FIFA zijn gereserveerd voor interlands.

Afhankelijk van de positie van Suriname op de FIFA wereldranglijst zal de nationale selectie over een half jaar of over negen maanden beginnen aan de WK-kwalificatie 2018.

COMMENTS

BLOGGER: 14
  1. Ok dan! Goed nieuws goed nieuws, nu maar kijken of de wetswijziging er doorheen komt.
    Dit lijkt een kleine stap maar ik vind het een hele grote. Ik ken Wooter eigenlijk niet zo goed behalve van zn ajax tijd, masters of the game en dat hij failliet was verklaard.

    Wachten tot de deur open gaat....

    Groeten
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles is afhankelijk van de wetswijziging. Als dat niet gebeurt, valt alles door de mand.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Natio Fans, nu zijn we met de SVB in virtual cloud terechtgekomen. In deze zogenaamde onzichtbare wereld van euro-illusie, waarin vele pc gebruikers echt geloven dat het bestaat, is de SVB er al uit. We moeten naar Rusland, desnoods met een duikboot uit Den Helder. Als we aankomen in Angola, is het geen probleem. In virtual cloud kunnen alle bestemmingen worden aangepast. Aan boord, diep onder water, kan eindelijk dan zonder spionerende oren en ogen, het strijdplan worden besproken om wereldkampioen te worden. Reeds weken beeft Duitsland. Pas op, we komen eraan. Als we terugkeren met de beker, ligt er sneeuw in Paramaribo en is Santa de nieuwe bondscoach. Er moet visie zijn, nietwaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het op zich al heel bemoedigend dat de SVB alvast probeert te polsen om te kijken wie eigenlijk allemaal van de Suriprofs eventueel voor het land zouden willen uitkomen.Grootste dooddoener kan natuurlijk de regering zijn als deze de aangevraagde wetswijziging niet doorvoert.

    Maar als je het mij vraagt,de SVB had dit ding allang moeten doen,maar goed,beter laat dan helemaal nooit.Want ze zullen wel onderhand in de gaten hebben dat puur en alleen vertrouwen hebben in lokale spelers geen zoden aan de dijk legt.

    Maar we kunnen en mogen ook de lokale spelers ook niet zomaar vergeten.Ik ben natuurlijk voorstander voor inzet van de Suriprofs,maar dan moet er tegelijkertijd ook een plan van aanpak zijn om deze jongens op een hoger niveau te tillen zodat ze ook op den duur kundig worden om aan grote internationale wedstrijden mee te kunnen doen,zelfs zodanig dat de Suriprofs ook op den duur niet meer nodig zijn.Dus een twee plannen visie zou wel op z'n plaats zijn,is wel zo eerlijk.

    Maar goed,het ligt aan de regering,alles staat of valt met wat er wel en niet doorgevoerd word.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De beste voetballers met Surinaamse roots moeten voor Natio uitkomen. De droom dat die in Suriname rondlopen is al achterhaald... niet dus. Zie onze stand op de huidige fifa ranking lijst. Kijk maar naar wat Algerije op het laatste WK, heeft gepresteerd. Van de selectie van 23 man waren er maar liefs zeventien in Frankrijk geboren of opgegroeid en een in Zwitserland. Algerije heeft de beste prestatie in haar voetbal geschiedenis geleverd met een team waarvan het grootste deel dus in Frankrijk is opgeleid en sterker nog voor Franse vertegenwoordigende elftallen is uitgekomen. Laten wij dit voorbeeld maar snel volgen en als Nordin Wooter, Stanley Menzo Mario Melchiot of Winston Boogarde het moet doen... maakt mij helemaal niks uit SVB maak je huiswerk en doe wat je moet doen. Het parlement en onze "volks" president zullen ten tijde dat jullie je werk af hebben wel begrijpen dat ze moeten meewerken aan de wetswijziging.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waar is Clarence Seedorf in dit plaatje, de man met de meeste prijzen, hoogste onderscheiding van Suriname. Er zal een eenheid gevormd moeten worden, ik wens iedereen heel veel succes en dat het mag lukken. Kunnen we ook trots zijn op Suriname.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Natio Fans, de brief van de bond is niet zakelijk en sluit anderen uit, door nu al bepaalde spelers aan te schrijven. De 'jij' vorm geeft nu reeds het failliet aan. Dit is geen zakelijke brief naar een ondernemer/profvoetballer, maar een wensgedachte, of zo u wil een intentie tot iets, waarvan de achterliggende plannen achterblijven in virtual cloud. Op basis van dit schrijven geeft geen enkele respecterende organisatie medewerking aan een correcte uitvoering. Heeft de DNA voorzitter de SVB niet genoeg duidelijk gemaakt, dat er een valide plan moet komen? De bond kijkt steeds naar buiten en weigert een inkijk naar binnen. In deze strijd, echte Natio Fans, zijn er drie groepen betrokken, maar wel met ongeveer dezelfde gedachten, namelijk dat wat u in uw plaatselijke organisatie wil bereiken in Suriname, alleen kan lukken als het van buitenaf wordt gevoed. U heeft de groep huidig bestuur, de groep binnen de randbonden en de groep zowel binnen en buiten Suriname. Allen willen dat het op een Europese manier moet, want alleen dat geeft het graag gewilde verlangen om te vieren. The Unknown To Excist & To Be. De maand juli 2014 heeft globaal aangetoond, dat het Euro denken niet het wondermiddel is geweest voor de planeet en het geraakt langzamerhand in de grachten van de geschiedenis. Daarom kijk ik met een smile hoe deze groepen ons hun ding willen verkopen en nu reeds al een splijtzwam kado hebben gekregen. Langzaam gaan wij naar het einde van het tijdperk van deze denkers. Het was voorbestemd te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. http://www.dwtonline.com/mobiel/?node=288645

    Dit is kan de svb wel heel goed! Negatief nieuws verkopen aan de samenleving. Maar seedorf erbij halen konden ze toen niet. Zielig

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Raj-g deze moet je wel eve posten zodat men ziet dat er gewoon geen vooruitgang komt binnen de svb

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal het op de Facebook-pagina zetten. Voor de website is het niet echt relevant, omdat het meer over de competitie gaat.

      Verwijderen
  10. Stanley Menzo, Aron Winter, Frank Rijkaard, Winston Bogarde. Die moeten toch het voortouw gaan nemen in dit project. Wooter heeft het als speler niet ver geschopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Niet allen dat maar financieel lijkt het mij ook niet juist om Wooter in het plaatje te passen. Pass hem die manja en laat hem op een muurtje gaan zitten jonge. Stanley, Aron, Frank, Winston daar gaan de spelers nu en in toekomst ook niet naar luisteren. Je hebt kaliber (niet de muziekgroep) nodig voor succes. Heb gehoord dat er goede dingen aankomen via SVB buiten die Wooter mis stap dus ik hou het nog even vlak.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. SVB stuurt naar alle DNA-leden de wetsvoorstel dubbele nationaliteit

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben het met jullie eens.Nordin Wooters is eigenlijk helemaal niet de juiste man hiervoor.Er moeten echt mensen achter het roer die kennis en kunde hebben op zeer hoog professioneel niveau (Menzo,Winter of el presidente Seedorf zoals ze hem in Spanje noemen).

    En de rest van die andere voetballers is niet van een dusdanig kaliber.De SVB moet niet te bescheiden gaan doen,selecteer jongens die echt op TOP niveau spelen en goed bekend vanwege hun goede prestaties.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Wooter polst Suriprofs voor Natio namens SVB
Wooter polst Suriprofs voor Natio namens SVB
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnyEf0vpaev6YpNvd_8awbEmSzm45q-olKYrk2xpRbGs04PAlXtqT6ywqGu1ciUVwtGKFp2UYvixW3udREQeRNUKD04Y91Ik2yao7mOOaHCRr7f-7XS4H7ae_zzE5H4Ig4LDtLAXNLueQ/s1600/Suriprofs,+Nordin+Wooter,+Romeo+Castelen,+Nigel+de+Jong,+2003.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnyEf0vpaev6YpNvd_8awbEmSzm45q-olKYrk2xpRbGs04PAlXtqT6ywqGu1ciUVwtGKFp2UYvixW3udREQeRNUKD04Y91Ik2yao7mOOaHCRr7f-7XS4H7ae_zzE5H4Ig4LDtLAXNLueQ/s72-c/Suriprofs,+Nordin+Wooter,+Romeo+Castelen,+Nigel+de+Jong,+2003.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/10/wooter-polst-suriprofs-voor-natio.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/10/wooter-polst-suriprofs-voor-natio.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content