Ten Cate en Menzo kandidaten 'bondscoachschap'

Steven Dijksteel, die lid is van de organisatie achter het project "Suriname op weg naar het WK 2018", heeft te kennen gegeven da...


Steven Dijksteel, die lid is van de organisatie achter het project "Suriname op weg naar het WK 2018", heeft te kennen gegeven dat hij gesprekken heeft gevoerd met de trainers Henk ten Cate en Stanley Menzo. De gesprekken stonden in het teken van de zoektocht naar een trainer die een team met profvoetballers van Surinaamse afkomst wil begeleiden die voor Suriname willen uitkomen, plus enkele lokale Surinaamse voetballers.

Afgelopen weekend heeft Dijksteel tijdens een informatiebijeenkomst al met diverse trainers en profvoetballers gesproken over de plannen. Veel spelers hebben al enthousiast gereageerd meent hij. "Ik heb Henk ten Cate en Stanley Menzo gesproken. Ten Cate heeft toegezegd dat hij het project zeker wil ondersteunen, maar er is een grote 'maar'. Gezien zijn ervaringen in het verleden met de SVB en het Surinaamse voetbal wil hij qua randvoorwaarden een aantal zekerheden hebben. Dus hij wil een aantal dingen goed afgesproken hebben."

De organisatie wil proberen te bewerkstelligen dat de officieuze bondscoach eind december met een selectie afreist naar Suriname. Dit blijkt echter nog niet helemaal zeker te zijn. De organisatie is afhankelijk van wie de "bondscoach" wordt, welke spelers toestemming krijgen van hun club om af te reizen en beschikbare vliegtickets. De wedstrijd die men wil spelen is onderdeel van de campagne om de samenleving en politiek te overtuigen dat het mogelijk gemaakt moet worden dat topsporters van Surinaamse afkomst met een vreemde nationaliteit de mogelijkheid krijgen om Suriname te vertegenwoordigen.

COMMENTS

BLOGGER: 7
  1. Frank rijkaard en clarence seedorf moeten ook benaderd worden . Het zijn tog surinamers. Opschieten man svb. Dit wordt voor su gedaan. Offers brengen voor een beter morgen .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dat de SVB vooral ook Seedorf had moeten betrekken,want eerlijk gezegd heeft hij geen correcte behandeling van de SVB onder leiding van de toenmalige directeur Louis Giskus gehad.Want als er 1 ster voetballer is die ontzettend veel gedaan heeft voor Suriname en veel van z'n land houd,dan is het Seedorf wel!

    Natuurlijk ben ik ontzettend blij met dit nieuws,ze hebben in ieder geval 2 goeie top coaches benaderd en dat is al op zich zeer prijzenswaardig.En we weten allemaal dat er nog veel hobbels en kreukels glad gestreken moeten worden,maar als het enigszins mogelijk is,laat men ook Seedorf benaderen voor een belangrijke functie in dit geheel.Hoe meer we met z'n allen 1 vuist kunnen maken,des te beter word ook het zelfvertrouwen en als we dat voor elkaar kunnen krijgen,dan zullen we de wereld laten zien waar toe wij Surinamers in staat zullen zijn op voetballend gebied.Sranang sa wini!!Ik hoop dat de Surinaamse regering dit nu ernstig serieus neemt,want veel tijd is er niet meer en nog langer wachten zwakt het voornemen dan weer af.Dus er MOET nu echt actie ondernomen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altyd weer dit oeroude verhalen; ach is ’t niet pr.x is ’t prrrrbaas?
    Het blijft belagen.
    Uria.
    {vrije meningsuiting( lees: fabel)}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja hoor, dan worden er 2 benaderd en kijk de reacties hierboven: Seedorf moet komen. Wat een gezeur gelijk zeg, de eerste is nog niet eens binnen of men begint al te klagen. Je zou je moeten schamen dat je nu al klaagt terwijl je mensen niet eens 1 kans geeft.

    Neem een eerste stap en daarna een tweede maar men klaagt alweer want men wilt bij stap 3 beginnen!.

    Ik hoop dat de afspraken naar Ten Cate worden nageleefd zodat we "kunnen beginnen".

    Groeten
    Laires

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. daadwerkelijk moeten we als Sranang eraan beginnen er eg voor gaan. wij zijn de domste niet meer. praten tot jaar bo?!
      zonder onaangenaam te zijn, gegroet
      Uria

      Verwijderen
  5. Laires. Een team wordt niet door 1 coach geleid . Dat weet u . Meerdere mensen met een bepaalde kunde of capaciteit maken het alleen maar beter. En denk nu even er zijn altijd twee teams een A team en een B team. Seedorf zou tog ook kunnen helpen in bv het b-elftal. Wanneer er een man of meerdere mannen uitvallen vanwege blessure word er een ander bijgehaald uit het b-elftal. Die moet dan al op een bepaald niveau zijn om het niet al te lastig te maken voor de trainer bij het 1ste elftal. Dus nee ik klaag niet. Ik bekijk het alleen maar anders. De svb moet zelfs verder denken en verder vooruit werken, zodat het niet een eenmalige vertoning word . Om een voorbeeld te geven. Trinidad heeft dit eerder gedaan ,ze hebben meegedaan met het wk. ik dacht in 2006. maar daarna ?????????? We moeten niet alleen proberen naar wk 2018 te gaan maar er moet direkt ook opgeleid worden zodat al het andere dat te halen valt(caribbean cup, copa america ) en ook wk2022 ,2026....halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Virgill inferdaad!De SVB moet een visie hebben.Anders bestaat het gevaar dat we net als Trinidad en Jamaica eendags vliegen worden.Dat moet niet de bedoeling zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Ten Cate en Menzo kandidaten 'bondscoachschap'
Ten Cate en Menzo kandidaten 'bondscoachschap'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiW63Bjd0kJ4OplSDXZWXo4QKrDMJYEtdrhTL7QX3djJgC6hoGyrvxbCH0pg5Uzp4G7KHTcA8Ja7cTKSQD553zlCItDBi0i93CODY7yXQhX-4RIymm4M163KE3v3tBuyqm0MOAaejwNouo/s1600/Henk+ten+Cate,+Stanley+Menzo,+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiW63Bjd0kJ4OplSDXZWXo4QKrDMJYEtdrhTL7QX3djJgC6hoGyrvxbCH0pg5Uzp4G7KHTcA8Ja7cTKSQD553zlCItDBi0i93CODY7yXQhX-4RIymm4M163KE3v3tBuyqm0MOAaejwNouo/s72-c/Henk+ten+Cate,+Stanley+Menzo,+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/11/ten-cate-en-menzo-kandidaten.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/11/ten-cate-en-menzo-kandidaten.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content