Winter: 'Teleurgesteld, maar toch ook tevreden'

Bondscoach Ricardo Winter (foto: links, met Jelany Djemesi) zegt aan de ene kant tevreden te zijn over het ABCS-toernooi, maar aan de ander...


Bondscoach Ricardo Winter (foto: links, met Jelany Djemesi) zegt aan de ene kant tevreden te zijn over het ABCS-toernooi, maar aan de andere kant ook teleurgesteld. Tevreden in die zin dat qua spel en uitvoering van de opdrachten Suriname het goed heeft gedaan, maar het doel niet heeft gehaald.

"Het doel was om kampioen te worden van dit toernooi en dat hebben we niet gehaald, dus ben ik teleurgesteld", zegt Winter. Suriname eindigde afgelopen weekeinde op de tweede plaats in dit toernooi. De laatste wedstrijd, die tevens kampioenswedstrijd was, werd met 1-0 verloren van Aruba. In de eerste wedstrijd werd Bonaire van het veld geveegd met maar liefst 8-0.

Winter meent dat hij met zijn team nog niet op volle kracht draait. Een tegenvaller was het op het laatste moment uitvallen van Ives Vlijter, die vanwege clubverplichtingen niet mocht afreizen. Volgens Winter was dit een aderlating, te meer omdat er met Vlijter diverse mogelijkheden binnen het team zijn getraind. Volgens hem zit het team wel goed op schema wat betreft de ontwikkeling en is er een positieve lijn te merken.

"We hebben tegen Aruba een redelijke tot goede wedstrijd gespeeld. We waren gewoon niet koelbloedig genoeg om de kansen die we hebben gehad in doelpunten om te zetten", zegt de bondscoach. Suriname heeft volgens hem tijdens deze wedstrijd nooit achter de feiten aangehold of met de rug tegen de muur gespeeld. Wij bepaalden het tempo van het spel.

Het doelpunt van Aruba is slechts ontstaan uit een moment van verslapping in de verdediging. De twee rode kaarten die zijn gevallen, noemt hij ongelukkige momenten. Bij de tweede gele kaart was Jetro Fer kort voor het laatste fluitsignaal genoodzaakt uit een één op één countersituatie een tactische overtreding te maken.

Op basis van de ervaring met dit team zal het langetermijnplan worden bijgesteld om zo goed mogelijk uit de verf te komen bij de aanstaande Digicel Caribbean Cup. Volgens de bondscoach is er ruimte voor nieuwe gezichten binnen het team. De spelers zullen ook worden geëvalueerd. Het gaat om jongens die niet alleen mentaal maar ook fysiek en technisch goed mee kunnen.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. ja,,!! Bondscoach Ricardo Winter je zeg het nu zelf, er is ruimte voor nieuwe gezichten binnen het team.,,!! wat let je nu,, u zoekt toch jongens die mentaal maar ook fysiek en technisch goed mee kunnen,,en die boys vind je in de hollandse compa trainer,,,,!! doe er aub wat mee no,,,,...!!?

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Winter: 'Teleurgesteld, maar toch ook tevreden'
Winter: 'Teleurgesteld, maar toch ook tevreden'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Op9ZisWPfeb4AEM-vaDyxFHnMouEwlknZYXE8z6ao2j_bI704QYFcssQnYkzwNs8CF4hR1i1NSfEeWIP2Uhj6NFbxn_sYyn2WyIIkXfEJYsC7YgXA97PoZjTyltAPZ_mdMp5QjgNipc/s1600/Ricardo+Winter%252C+Bondscoach%252C+Jelany+Djemesi%252C+Aruba%252C+2012.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Op9ZisWPfeb4AEM-vaDyxFHnMouEwlknZYXE8z6ao2j_bI704QYFcssQnYkzwNs8CF4hR1i1NSfEeWIP2Uhj6NFbxn_sYyn2WyIIkXfEJYsC7YgXA97PoZjTyltAPZ_mdMp5QjgNipc/s72-c/Ricardo+Winter%252C+Bondscoach%252C+Jelany+Djemesi%252C+Aruba%252C+2012.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/07/winter-teleurgesteld-maar-toch-ook.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/07/winter-teleurgesteld-maar-toch-ook.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content