Gödeken interim-bondscoach, nog geen assistent

De 29 voetballers die zijn opgeroepen door de technische staf van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) voor de Caribbean Cup 2014 zijn volgens R...


De 29 voetballers die zijn opgeroepen door de technische staf van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) voor de Caribbean Cup 2014 zijn volgens Roberto Gödeken allemaal strijdlustige spelers. Naast deze spelers zullen Stefano Rijssel en Dimitrie Apai die nu voetballen bij het Trinidadiaanse W Connection zich aansluiten bij Natio. "In vergelijking met de vorige selectie tijdens het ABCS-toernooi, is deze toch wel in de breedte gegroeid. Dat is alleen maar positief", zegt de oefenmeester.

Vorige week donderdag heeft de technische staf onder leiding van Ronald Kolf vergaderd met Gödeken en zijn er afspraken gemaakt. Gödeken is aangesteld als interim-bondscoach wat betekent dat hij tijdelijk de functie uitoefent. Tevens is zijn assistent nog niet aangesteld. Van de technische staf heeft Gödeken nog geen bericht ontvangen hieromtrent.

Vanavond vindt de eerste training in het André Kamperveen stadion plaats. Nu wordt er volgens de interim-bondscoach naar de selectie gekeken om een keuze te maken wie volgend week meegaan naar Frans-Guyana om een oefenwedstrijd af te werken. "De officiële trainingen voor de Caribbean Cup starten wel in de maand juli", laat hij verder optekenen.

Momenteel is Gödeken assistent-trainer bij Hoofdklasser Leo Victor, hoofdtrainer bij SV Nishaan '42, de kampioen van de Meerzorg Sportbond en bondscoach van Suriname U-20. "Mijn werk bij deze teams komt gelukkig niet in gedrang met dat van de nationale voetbalselectie. Ik hou van het vak, vandaar dat ik overal mijn krachten inzet. Ik heb zaken besproken met de verschillende besturen waar ik mijn kennis verleen en die hebben ingestemd", aldus de trainer.

Over Natio twijfelt de oefenmeester niet aan hoe zij het zullen doen op de Caribbean Cup. "We gaan informatie over de Caribische landen moeten inwinnen om ons daarop aan te passen. Verder gaan we moeten werken aan het voetbalvermogen en het conditionele, omdat de meeste landen fysiek heel sterk zijn en we niet 90 minuten lang op één tempo moeten voetballen."

Om de selectie nu klaar te stomen voor het toernooi vindt hij een zware taak. "Als interim-bondscoach wil jij je land zo hoog mogelijk houden ondanks het feit dat de afgelopen periode er strubbelingen zijn ontstaan in de voetballerij. Het is een zware uitdaging en we gaan het beste van moeten maken", aldus Gödeken.

Suriname komt in september in actie in verband met de eerste ronde van de Caribbean Cup. Natio zal het in Groep 3 opnemen tegen Martinique en Barbados. Een vierde land zal zich via de pre-kwalificatie ronde deze maand toevoegen bij de groep. Dit zal Bonaire, Montserrat of de US Virgin Islands zijn.

COMMENTS

BLOGGER: 11
  1. Eindelijk zullen Stefano Rijssel en Dimitrie Apai ook spelen.Met hun zijn we zeker dat we de 2de plaats van onze groep kunnen behalen.Als we de 4de plaats v/d CFU behalen is het ook niet slecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn het aan onze stand verplicht om de eerste ronde door te komen, gezien: de kwaliteit van onze spelers, stand op de FIFA-ranglijst en langdurigheid van het trainingstraject. Afgelopen 4 jaar hebben we de tweede ronde bereikt, dus dat verwacht ik nu ook. Ik weet niet wat je met de 4e plaatst bedoeld, als dat de halve finales is van de finaleronde, dan lijkt me dat moeilijk te gaan worden. Want dat betekent dat we naar de Gold Cup gaan. Desalniettemin denk ik wel dat er een kans is dat we de finaleronde bereiken, als de selectie in training blijft en geluk hebben met de loting in de tweede ronde.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar dat is toch de bedoeling.Al is het de 4de maar dan gaan we toch naar de gold cup en het zal ons debuut zijn want we hebben nog nooit gespeeld in de gold cup.En als we de 3de,2de, of 1ste van de CFU halen dan kan misschien een van onze aanvallers misschien in het buitenland spelen.

      Verwijderen
    2. Ik hoop ook dat we de Gold Cup halen, maar daar droomt ieder land van. Ik denk toch dat landen als Trinidad, Cuba, Jamaica en Haiti wel een stuk sterker zijn dan ons. Ik zette alle hoop op Rijssel en Apai, zij kunnen misschien het elftal op sleeptouw nemen. Als we de finaleronde van de Caribbean Cup bereiken mogen we al blij zijn.

      Verwijderen
  3. pour l'instant j'ai remarquer que Mr Roberto Gödeken n'a toujours pas d'assistant-adjoint dans ce cas là je vous propose ma candidature au poste d'assistant-adjoint en faveur de la sélection de mon pays si vous le souhaiter car je suit de près le football surinamais parmi les joueurs pré-sélectionné je connait la plupart de ce joueur là. j'attends vos retour mon adresse mail est: young_boy_vs_973@hotmail.fr merci

    BeantwoordenVerwijderen
  4. belachelijk zeg..die man traint 4 teams deze shit kan alleen in suriname gebeuren he..waarom konden ze iemand niet zoeken die zich 100% op natio kan richten??tal van trainers die sollicitaties hebben gestuurd naar de svb maar nee het micky mouse spelletje moet door gaan..met mnr kolf aan top..deze mannen vernietigen het surinaams voetbal..eigen belang dat staat aan kop voor dit bestuur,oeng saka moes spang oe no e spang nanga sranang ball?????

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natio Fans, laten we de heer Geudeker de kans geven het werk te doen. Aan zijn inzet moeten we niet twijfelen en hem ook niets verwijten over de huidige werkwijze van het bestuur. Ook dat hij geen internationale ervaring heeft moet op dit moment geen rol spelen. Gezien zijn visie die hij op diverse momenten heeft prijsgegeven, is hij ook nuchter over eventuele resultaten. Waarom ik hem de kans wil gunnen, omdat hij mij iemand lijkt die een team kan motiveren, zie resultaat vorig jaar. De spitsen zullen ons er doorheen moeten slepen. Ik hoop op de goaldrift van Apai achter of naast de altijd hardwerkende Rijssel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog geen assistent? Aibaja sranang voetbal. En kijken als ze deze keer wel een keepers en conditie trainer zullen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. gaan jullie ervoor jongens

    BeantwoordenVerwijderen
  8. het is leuk dat suriname vooruit komt met voetbal het zou ook beter zijn als de SVB naar Fifa/Ueufa stap en zeg die Surinaamse jongens die voor Nederland uitkomen mogen ook voor Suriname uitkomen! zal je zien dat er echt naar surinaamse voetbal gaan kijken! ben pas 18 maar zou de Natio van su onder me hoede nemen na me trainers diploma in Nederland!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dus Natio speelt vandaag uit tegen Fr Guyana en bijna niemand die er wat van weet. Welke spelers, welke assistent. Nu klaagt men niet dat de voorbereiding kort was.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Gödeken interim-bondscoach, nog geen assistent
Gödeken interim-bondscoach, nog geen assistent
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUOQwdh7HonURkktTeJ5kS8eaZsCut80q6ERuW_g3P-hyrzl4c7Wew8JtcZiBqTjIXt9zA-1J7h_BaEmdUOvV-T2emdvXm9H7nh8O2uAsSGlciLVOvbQ9eCEo7-HHyJfFEcN7fOJ_J8Ys/s1600/Roberto+G%C3%B6deken,+Interim-bondscoach,+Suriname,+2013.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUOQwdh7HonURkktTeJ5kS8eaZsCut80q6ERuW_g3P-hyrzl4c7Wew8JtcZiBqTjIXt9zA-1J7h_BaEmdUOvV-T2emdvXm9H7nh8O2uAsSGlciLVOvbQ9eCEo7-HHyJfFEcN7fOJ_J8Ys/s72-c/Roberto+G%C3%B6deken,+Interim-bondscoach,+Suriname,+2013.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/05/godeken-interim-bondscoach-nog-geen.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/05/godeken-interim-bondscoach-nog-geen.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content