Historische uitschakeling Natio in Caribbean Cup

De nationale voetbalselectie van Suriname ligt uit de strijd om de Caribbean Cup 2014. Het nationale team zag zijn kansen op plaatsing voor...


De nationale voetbalselectie van Suriname ligt uit de strijd om de Caribbean Cup 2014. Het nationale team zag zijn kansen op plaatsing voor de tweede ronde na de 2-3 nederlaag tegen Bonaire vrijdagavond kleiner worden. Alleen winst op gastland Martinique zondagavond zou de kansen van Natio levend houden. Suriname speelde echter 0-0 tegen het Franse eiland.

Barbados zegevierde eerder op de dag met 4-1 van Bonaire en daarmee waren de kansen van Suriname verspeeld. Om directe plaatsing te behalen had Suriname namelijk met een +4 doelsaldo van Martinique moeten winnen. Achteraf bleek dat Natio met een minimale 1-0 winst ook door had gegaan als beste nummer 3 van de poules. Dat ticket gaat nu naar de Dominicaanse Republiek dat drie punten behaalde.

Natio eindigde op de laatste plek met slechts twee punten. Martinique sloot de eerste ronde af met zeven punten, gevolgd door Barbados met vier en Bonaire met drie punten. De nummers een, twee en de beste nummer drie van de eerste ronde gaan over naar de tweede fase.

Volgens informatie van SVB-competitiemanager Ashok Bainat Sah is het de eerste keer sinds 1990 dat Suriname de tweede ronde niet haalt. "Als we Bonaire hadden verslagen waren we door", jammert het bestuurslid.

Met de uitschakeling gaan ook de kansen op deelname aan de CONCACAF Gold Cup 2015 verloren. De beste vier landen in de Caribbean Cup plaatsen zich voor dit toernooi. Daarbij gaat ook nog eens de unieke kans verloren om deel te nemen aan de Copa América Centenario 2016. De Caribisch Kampioen plaatst zich direct voor dit jubileumtoernooi van de Zuid-Amerikaanse Voetbalbond.

De beelden van de wedstrijd, zijn in de onderstaande video te bekijken vanaf minuut 23:17.



COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. In allerijl werd het falen van de svb verbloemd en een interim bondscoach van stal gehaald, spelers geselecteerd, nota bene de beste die er rondlopen in de hoofdklasse incl Rijssel. Een pover, tot slecht resultaat, maar 3 doelpunten in 3 games. SVB, aub zie in dat er per direkt beleid moet worden gemaakt en er moet geinvesteerd worden in de topsectie. Laat niet alles voor de teams en hun coaches, neem meer hooi op jullie vork.
    De voorzitter v d SVB en de Techn direkteur hebben mooie technische praatjes, maar t blijkt dat we nergens zijn. Ligt echt niet aan de spelers die zijn gegaan, de referees of de coaches. Gooi het beleid om, doe niet alsof uw neus bloed. Er is achter de schermen al profvoetbal bij clubs. Tenminste dat vinden de 2 oosterse clubs die zwaar geinvesteerd hebn voor de nwe competitie.
    Toon aub ballen svb om deze type clubs die ronselen van de traditionele clubs in de hoofdklasse en de randdistrikten, ook te verplichten om jeugdploegen, vanaf op zn minst U13 op na te houden. Heren, dan stimuleer je t voetbal v beneden uit, zet limietn voor transferbedragen en ook n tijdspan dat minimaal n speler moet blijvn bij n team voor hij n free-agent is.
    Al deze aspecten zijn al in place bij de overige Caraibische landen.
    Laten we aub niet meedoen met Internationale toernooien slechts om t meedoen: heren, dat is fiesti prodo.. Op internationale podia verschijnen, maar we weten dat minimale randvoorwaarden niet in place zijn!
    Tijd, energie, en bovenal geldverspilling!

    P.S. Een eigen svb website was n top prioriteit van t nw bestuur, iemand n update daarover? Of moet de Fifa ook de gelden daarvoor sponsoren????

    Mr. G.S. Struiken

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Historische uitschakeling Natio in Caribbean Cup
Historische uitschakeling Natio in Caribbean Cup
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghQYqOqQ7RNcrxsPt-ULM0DpUnbjNY_xzm7G5IHOZ-Y34vt9TThpuTqF3ZSWi-ikIsjD2zUpURdzTTH8_8IOVs2xerm6TK_xG6oct021dOAX06bI8bQzkeG1F8HIWH1B9ssX9VfUTN23Y/s1600/Martinique,+Suriname,+Caribbean+Cup+2014,+7+september+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghQYqOqQ7RNcrxsPt-ULM0DpUnbjNY_xzm7G5IHOZ-Y34vt9TThpuTqF3ZSWi-ikIsjD2zUpURdzTTH8_8IOVs2xerm6TK_xG6oct021dOAX06bI8bQzkeG1F8HIWH1B9ssX9VfUTN23Y/s72-c/Martinique,+Suriname,+Caribbean+Cup+2014,+7+september+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/09/historische-uitschakeling-natio-in.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/09/historische-uitschakeling-natio-in.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content