Imro Sleur mogelijk assistent-bondscoach

Er zal mogelijk een opschuiving plaatsvinden vanuit de onderbouw zodat de positie van assistent-bondscoach bij de A-selectie alsnog kan word...


Er zal mogelijk een opschuiving plaatsvinden vanuit de onderbouw zodat de positie van assistent-bondscoach bij de A-selectie alsnog kan worden ingevuld. Dit is een optie welke technisch directeur van de Surinaamse Voetbalbond, Kenneth Jaliens, voorstelt nadat Harold Deyl heeft bedankt voor de functie als assistent-bondscoach.

In wezen betekent dit dat de pas aangestelde bondscoach van de U-20 selectie, Imro Sleur, die nu hoofdcoach is bij eersteklasseclub SNL, de assistent-bondscoach wordt bij de A-selectie.

Of Sleur wel akkoord gaat met deze opschuiving is nog niet bekend. De voormalige assistent van Jaliens ligt naar verluidt in een financieel dispuut met de SVB. De oefenmeester heeft nog geld tegoed van de moederorganisatie. De SVB wil zo snel mogelijk een technische staf hebben voor de seniorenselectie, omdat er enkele wedstrijden gepland zijn.

Volgens Jaliens is het besluit van Deyl reeds doorgespeeld aan het hoofdbestuur en afgedaan. Het is volgens hem kort dag en zoals hij het inschat, zal niet opnieuw een selectieprocedure worden gestart voor de invulling van de vacante positie. Jaliens is van mening dat wel de optie bestaat om directe gesprekken aan te gaan met trainers, maar dat er opschouving via de onderbouw zal plaatsvinden. Hij meent dat het makkelijker is de plaats die bij de onderbouw dan vacant komt in te vullen.

Jaliens hoopt zaterdag, wanneer hij bijeenkomt met de technische staf van de verschillende selecties om werkgesprekken te voeren, al een oplossing te hebben voor de invulling van de positie van assistent-bondscoach. Het ligt in de bedoeling dat zaterdag samen met trainers het technisch beleid door te nemen waardoor de trainers onder meer een goed trainingsschema, speelwijze- en wervingsprocedure kunnen inzetten.

COMMENTS

BLOGGER: 1
  1. Wat een amateurisme zeg. Hier zakt mijn broek vanaf.
    Nu pas gaat men dit soort dingen regelen. Alles op het laatste moment. Heeft men bij zaken plannen nooit gehoord van time management.
    Je gaat toch niet nu nog trainingsschema, speelwijze- en wervingsprocedures moeten plannen. Hoe wil je voorruit komen als je alleen met hapsnap beleid werkt.
    Laat bijvoorbeeld Sleur van de U-20 of in gevallen dat de Sleur bezet is ivm met de U-20 de coach van de U-17 Deyl assisteren tot er een andere gegadigde gevonden is, maar wel ook zijn eigen elftal behouden. Dan heb je daardoor een beter beeld wie kan doorschuiven naar de A-selectie, je hoeft niet overhaastig op zoek naar een nieuwe assistent en je bespaart geld.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Imro Sleur mogelijk assistent-bondscoach
Imro Sleur mogelijk assistent-bondscoach
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh57lPu6BOxCKdl0gCqCDS74-dhWWekOZvay-GUwQ02jhxCNmERH9m4B6EdOxZgyP6cOXXU5IUjGAxQpRlPtwhE7sOWP0D8i0MEraSxXkemeXc5DRyLl3kdDfwjrp9ZNbR46fHi2XfJeE4/s1600/Imro+Sleur%252C+Assistent-bondscoach%252C+Suriname%252C+2008.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh57lPu6BOxCKdl0gCqCDS74-dhWWekOZvay-GUwQ02jhxCNmERH9m4B6EdOxZgyP6cOXXU5IUjGAxQpRlPtwhE7sOWP0D8i0MEraSxXkemeXc5DRyLl3kdDfwjrp9ZNbR46fHi2XfJeE4/s72-c/Imro+Sleur%252C+Assistent-bondscoach%252C+Suriname%252C+2008.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/04/imro-sleur-mogelijk-assistent.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/04/imro-sleur-mogelijk-assistent.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content