Guyana met lokale spelers in PARBO Bier Cup

Guyana speelt in de PARBO Bier Cup 2012 uitsluitend met spelers uit de eigen voetbalcompetitie. De 'Golden Jaguars' openen het toern...

Guyana speelt in de PARBO Bier Cup 2012 uitsluitend met spelers uit de eigen voetbalcompetitie. De 'Golden Jaguars' openen het toernooi vanavond acht uur in het André Kamperveen stadion tegen de Nederlandse eredivisieclub Vitesse.

Volgens de U-20 coach Joseph Wilson, die belast is met de technische leiding van deze groep, bereidt de hoofdselectie met de meer ervaren seniorenspelers en professionele voetballers zich voor op de WK 2014-kwalificatiewedstrijd tegen Mexico. Hij gelooft dat de PARBO Bier Cup 'zeer belangrijk' is voor de lokale spelers, die een gemiddelde leeftijd van 21 jaar hebben. "Het toernooi is belangrijk voor ons, omdat het gaat om jonge spelers. Zij worden nu in de gelegenheid gesteld indruk te maken op de technische staf en misschien een plek in de WK-selectie te forceren."

De coach waarschuwt dat de tegenstanders deze selectie niet moeten onderschatten. "Het is een sterk team. Een aantal van deze spelers zijn al lang bij elkaar en kennen elkaar dus heel goed. Het is nu slechts een continuïteit."

Michael Crandon (foto: links, met zijn broer Ryan die ook bij de selectie zit), die bij Transvaal staat ingeschreven, maakt ook deel uit van de Guyanese selectie. Hij moest naar hij aangeeft om persoonlijke redenen naar zijn geboorteland, waar hij meteen voor de selectie werd opgeroepen. "Het is mijn eerste oproep en ik ben heel enthousiast dat ik de kans krijg om mezelf te bewijzen na een hele poos uit de roulatie geweest te zijn wegens blessures."

Crandon kan niet wachten om in actie te komen. "Het is heel interessant voor mij om weer in Suriname te zijn en mijn land te vertegenwoordigen."

De Guyanees is heel voorzichtig wanneer hem gevraagd wordt of zijn land met de titel vandoor gaat. "Ik kan niet zeggen dat wij zullen winnen. We hebben een heel jong team, maar wij zullen met onze inzet een goede prestatie proberen neer te zetten."

Vorige week vrijdag en zondag speelde Guyana al interlands tegen respectievelijk Jamaica en Panama. Beide oefeninterlands werden verloren. Tegen de 'Reggae Boyz' werd het slechts 1-0 en tegen Panama maar 2-0.

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Ik had liever gezien dat ook de professionele voetballers van Guyana ingezet zouden worden.Gewoon om te weten hoe sterk de Natio/Suriprofs team is.

    Ik schat in dat Guyana met hun lokale spelers hun best zullen doen,maar ik denk niet dat ze van Vitesse zullen kunnen winnen,hoe goed die jonge Guyanese spelers elkaar ook kennen.

    Vitesse - NatioSuriprofs word een intressante wedstrijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit een excuus van de westerburen. Als zij het goed doet, dan zeggen zij dat 'Wij zijn met onze U20 ploeg beter gedaan' en als zij het slecht doet, dan zeggen zij 'het is niet onze beste ploeg en zij zijn toch U20'.

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Guyana met lokale spelers in PARBO Bier Cup
Guyana met lokale spelers in PARBO Bier Cup
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWNojbv8DLjBpPBkH-tDdfAKtdIrtOTuQrBrjm1E5wSTUDvJyUkWZQw0dZP1mSQltYiL_jrXNZ0nYLEPaRAz4MLwv_DnOwyxIzNZp5k6L308F1-xpOz7rhCdo0SNzEF4Yui8eDlTkSinE/s1600/Guyana%252C+Michael+Crandon%252C+Ryan+Crandon%252C+2012.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWNojbv8DLjBpPBkH-tDdfAKtdIrtOTuQrBrjm1E5wSTUDvJyUkWZQw0dZP1mSQltYiL_jrXNZ0nYLEPaRAz4MLwv_DnOwyxIzNZp5k6L308F1-xpOz7rhCdo0SNzEF4Yui8eDlTkSinE/s72-c/Guyana%252C+Michael+Crandon%252C+Ryan+Crandon%252C+2012.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/05/guyana-met-lokale-spelers-in-parbo-bier.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/05/guyana-met-lokale-spelers-in-parbo-bier.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content