Surinaamse Voetbalbond sluit 2011 af met verlies

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft het boekjaar 2011 afgesloten met een verlies van ruim SRD 100.000. Met afschrijving komt het verlies o...

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft het boekjaar 2011 afgesloten met een verlies van ruim SRD 100.000. Met afschrijving komt het verlies op ruim SRD 300.000. Dit staat vermeld in het jaarverslag van de SVB dat eind april is verschenen. Tijdens een algemene ledenvergadering (alv) van de SVB vrijdag zal dit verslag worden gepresenteerd.

In 2010 had de SVB nog een gunstig saldo. Dit nadelige saldo komt onder meer door de hoge arbiterkosten voor de eerste- en hoofdklassenwedstrijden. Ook de boete van US$ 6000 die de SVB aan de FIFA moest betalen, hebben geleid tot dit verlies. Volgens de voorzitter van de SVB, Louis Giskus (foto), zijn er ook andere bijkomstigheden die nadelig hebben gewerkt op de balans. De kosten voor het houden van WK- en Olympische Spelen kwalificatietoernooien alsook internationale toernooien hebben geen geld opgebracht, maar de bond juist in de kosten gejaagd, zoals het ABCS toernooi.

Veder zal voor dit jaar, enkel om 2012 positief af te sluiten, geen financiële tegemoetkoming meer worden gegeven aan de lidbonden en lidverenigingen. Ook zullen de clubs zelf moeten opdraaien voor de arbiterkosten. Giskus weet dat de clubs en bonden het financieel moeilijk hebben, evenals de bond. De bond was niet verplicht de tegemoetkoming van ruim US$ 50.000 afkomstig van de FIFA aan de clubs te verstrekken. De voorzitter hoopt dat met het afstoten van bepaalde kosten de balans in 2012 positief zal zijn.

Het jaarverslag zal vrijdag door de verificatiecommissie tijdens de alv op het Emile de la Fuente sportcomplex worden uitgerafeld en in stemming gebracht. Op de leden wordt een beroep gedaan een machtiging te overleggen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vereniging of lidbond voor het bijwonen van de vergadering. Voorts wordt de leden gevraagd een exemplaar van het jaarverslag 2011 op te halen op het secretariaat van de SVB aan de Letitia Vriesdelaan 7.

COMMENTS

BLOGGER: 2
  1. Zeer nadelig voor de SVB met zo'n verlies,maar laten we eens eerlijk zijn,hebben ze dat niet aan zichzelf te danken?

    Hadden ze naar Clarence Seedorf geluisterd en z'n aanbod aanvaard,dan hadden ze deze problemen niet!

    De SVB heeft opnieuw een plan klaarliggen,men wil de Natio beter laten presteren en ze zeggen dat er bergen werk verzet moeten worden.

    Echter...ER IS GEEN GELD!!!!

    Daarom zal ook in dit jaar 2012 NIKS gebeuren,we zullen weer dezelfde resultaten zien als vorigjaar en de jaren daarvoor,stagnatie en amateuristische acties.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verlies SVB? Tis nie waaaaaaaaaaarr! Met meneertje Giskus aan het roer? Tis nie waaaaaaaaarr! Giskus is toch die meneer die steekpenningen aanneemt? Tis nie waaaaaaarr!
    Giskus? Of Giskut? Of misschien Gispus?
    Verlies SVB? Hoe zou dit nou komen?

    O ja, effe ter herinnering; schrappen jullie dat gelul over dubbele natio en doe je ding zelf olv jajajaja, Giskusssss! Lekker blijven slapen allemaal.
    Doet deur zachtjes dicht.....

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Surinaamse Voetbalbond sluit 2011 af met verlies
Surinaamse Voetbalbond sluit 2011 af met verlies
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjo9O-UNyZllDtGGU3amla1wpi1p_J2cSt2RBXqd7dtPwmldmDoTGDWcdYbD1ByGGjjqaQKbgyJLFeHHP9DdXzbBZ5XcTtFQmssb8r2w3RHzskC8EHDl5bavlNWEOdAqpiidQ1tNbsyb4I/s1600/Louis+Giskus%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2006.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjo9O-UNyZllDtGGU3amla1wpi1p_J2cSt2RBXqd7dtPwmldmDoTGDWcdYbD1ByGGjjqaQKbgyJLFeHHP9DdXzbBZ5XcTtFQmssb8r2w3RHzskC8EHDl5bavlNWEOdAqpiidQ1tNbsyb4I/s72-c/Louis+Giskus%252C+Voorzitter%252C+Surinaamse+Voetbalbond%252C+2006.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/05/surinaamse-voetbalbond-sluit-2011-af.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2012/05/surinaamse-voetbalbond-sluit-2011-af.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content