Ook Guyanezen en Brazilianen in 'Natio'

De zes spelers uit de Surinaamse competitie die aan het officieuze Surinaams elftal toegevoegd zullen worden, hebben niet alle zes de Surin...


De zes spelers uit de Surinaamse competitie die aan het officieuze Surinaams elftal toegevoegd zullen worden, hebben niet alle zes de Surinaamse nationaliteit. Technisch directeur Ronald Kolf van de de Surinaamse Voetbalbond (SVB) kiest ervoor ook spelers met bijvoorbeeld de Guyanese of Braziliaanse nationaliteit te selecteren. Dat zei hij zaterdag op een persconferentie over de voorbereidingen voor de wedstrijd die Natio 26 december tegen W Connection uit Trinidad speelt.

De namen van die zes spelers zal de SVB maandag bekendmaken. Wel is nu al zo goed als zeker dat ex-prof Stefano Rijssel van Inter Moengotapoe er bij zal zijn, onthulde Kolf. De veertien namen van de spelers met een andere nationaliteit, voornamelijk de Nederlandse, zijn al wel bekend. Het team met begeleiders en coach Dean Gorré zal 23 december in Suriname aankomen.

Kolf legde uit waarom de SVB niet zes jongens met de Surinaamse nationaliteit heeft geselecteerd. Het heeft er mee te maken dat deze wedstrijd vooral draait om het project van de dubbele nationaliteit. "Door jongens te selecteren die hier in Suriname spelen, maar geen Surinamer zijn, maken we duidelijk dat de dubbele nationaliteit niet alleen bedoeld is voor spelers van Surinaamse afkomst, maar ook voor jongens met een andere nationaliteit die hier wonen en spelen", aldus Kolf. De technisch directeur gaf aan talentvolle buitenlandse jongens hiermee ook te willen prikkelen en ze enthousiast te maken voor Suriname uit te komen.

De kaartverkoop voor de wedstrijd op 26 december is al begonnen. Het goedkoopste kaartje kost SRD 20, duurdere plaatsen zijn te koop voor SRD 35 en SRD 50. De wedstrijd zal online te volgen zijn voor supporters in het buitenland via een live stream van STVS.

COMMENTS

BLOGGER: 15
  1. Indien dit niet eenmalig is ben ik het principieel NIET eens met Ro Kolf aangezien je in sport geen politieke beslissingen moet nemen maar ALTIJD MOET kiezen voor de beste spelers voor het nationaal elftal. Dit is weer typisch Suriname in optima forma om bij zo een belangrijke zaak toch weer een paskwil van te maken. De opgegeven reden is op dit moment niet aan de orde want Kolf onderschat het feit dat bij een slechte uitvoering de kritiek moordend zal zijn. Niet voor niets had ik al eerder aangegeven dat mensen als Jaliens en Kolf mijlenver uit de buurt van Natio moesten worden gehouden. Mij benne benieuwd.
    Ik wens in elk geval Gorre en het team heel veel succes toe bij hun debuut bij wat de aanzet voor een sterkSurinaams Nationaal team moet worden met de BESTE Surinaamse voetballers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dezelfde mening als Roy C.Jaliens en Kolf hebben op geen enkele wijze een toegevoegde waarde gehad voor de SVB en zouden dus inderdaad ver weg moeten blijven.Eigenlijk is het team in feite al erg verzwakt doordat we weer te maken hebben met gasten die geen kaas hebben gegeten van professioneel trainerschap.Niet wenselijk voor het team dus laten deze 2 heren erbij zijn voor deze ene keer en daarna svp niet meer terug komen!De SVB heeft mensen nodig met gedegen kennis en kunde en geen grapjassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Raj-G,hoe zit het met die club uit Brazilie?Gaat die nog door?Want er zou nog een wedstrijd op zondag worden gespeeld na 2e kerstdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik deel dezelfde mening met jullie. Als dit eenmalig is.. geen probleem... maaarrr toch een probleem.. ik krijg het gevoel alsof dit dubb. Nationaliteit ding politiek word. Het lijkt meer het Boycotte v onze eigen spelers ipv deze spelers te trainen om het zelf te doen..dan zeg ik.. Weg met dubble natio en introduceer voetbal als fulltime baan vr de Surinaamse spelers.. en let wel spelers v de natio sellectie.. maar net als wat ik in een eerder bericht zei.. wij Surinamers willen niet afstappen van het na mi e bepaal omdat mi abi a leiding gwenti fu unu. Verder wens ik het team veel succes toe..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik ben het met Roy eens,er is een draatje los bij kolf we hebben genoeg surinaamse spelers,met anoniem 2 niet helemaaln dubbeln moet wat er gebeurd komen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waar kan je kaarten kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tijdens kantooruren bij de Surinaamse Voetbalbond, bij de winkels van AllStar en bij Boembox.

      Verwijderen
  7. Natio fan ik ben niet mee eens want als wij jaren aan het knokken zijn met spelers van het Surinaamse competitie en nog geen resultaat geboekt dan is het nou tijd dat wij het op een andere boeg gooit, er wordt voetbal niet meer serieus genomen meer in Suriname hoofdklasse wedstrijden worden niet meer bezocht als vroeger eerste klasse wedstrijden zijn spannender tegenwoordig dan hoofdklasse wedstrijden en dan vraag jij je af waarom,Kijk simpel voorbeeld het weerspiegeling van het Surinaams voetbal in het afgelopen caribean cub dat we met die huidige spelers Natio nooit een prijs gaan behalen omdat het peil behoorlijk laag is, en als je de peil niet opklik met spelers die op een hoger nivau spelen zal Natio nooit secces behalen en ik geloof sterk er in dat met de weg dat de SVB is ingeslagen de kritiekus hun mond ga snoeren. Ik zeg geef die Jongens een kans om Surinaams Internatinal te worden en onze plaats weer in Concacaf zone weer waardig te zijn.
    Turbo.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is het verschil dan van kaarten 20,35,50 en 100SRD dan waarom 3verschillende prijzen? en waar vindt je die kaart van 20srd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De plaats op de tribunes is het verschil. Bij die van 35 zit je op een bank, bij 50 zit je op kuipstoelen, bij 20 zit je wat lager aan de Noord-Tribune. Alle kaarten zijn verkrijgbaar bij de SVB, AllStar en Boembox.

      Verwijderen
  10. Raj-G ik had een vraag over een 2e wedstrijd gesteld,maar zie dat die is verwijderd om een voor mij onbekende reden.Ik wilde weten of er nog gespeeld zal worden tegen een Braziliaanse club.Ik hoor namelijk alleen over de Trinidadiaanse club WConnection.Komt die Braziliaanse club nog of heeft men afgezien van die wedstrijd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, er wordt alleen tegen W Connection gespeeld. Clube do Remo was een optie, maar is het niet geworden.

      Verwijderen
  11. hoe laat begint de wedstijd ?

    BeantwoordenVerwijderen

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Ook Guyanezen en Brazilianen in 'Natio'
Ook Guyanezen en Brazilianen in 'Natio'
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh42JPoNUusKT7dhqgUvWqsQDnmWKrBBParSfGAi5ca2_c9UnMyMTh_gA_MSLT-O9I_CKesr0czVoBSH8K3tqrg-6aSZe-tQDZRSpvxTvmFpczYyL4EQgZkDg_UEDfxtj1T7QXgqnwiFuk/s1600/Guyana,+Brazili%C3%AB,+Vlag,+2014.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh42JPoNUusKT7dhqgUvWqsQDnmWKrBBParSfGAi5ca2_c9UnMyMTh_gA_MSLT-O9I_CKesr0czVoBSH8K3tqrg-6aSZe-tQDZRSpvxTvmFpczYyL4EQgZkDg_UEDfxtj1T7QXgqnwiFuk/s72-c/Guyana,+Brazili%C3%AB,+Vlag,+2014.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/12/ook-guyanezen-en-brazilianen-in-natio.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2014/12/ook-guyanezen-en-brazilianen-in-natio.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content