Aloema niet, Limon mogelijk wel tegen St. Lucia

Het Surinaams voetbaleftal moet vanavond zonder Ronny Aloema (foto: rechts, met helemaal links Emilio Limon) van St. Lucia zien te winnen in...


Het Surinaams voetbaleftal moet vanavond zonder Ronny Aloema (foto: rechts, met helemaal links Emilio Limon) van St. Lucia zien te winnen in de voorronde van het toernooi om de Caribbean Cup. De nationale doelman herstelt van de knieblessure die hij woensdag opliep toen hij diep in blessuretijd een strafschop benutte tegen de Nederlandse Antillen en daarmee Suriname aan een 2-1 zege hielp.

Volgens Aloema valt het wel mee met zijn kwetsuur: "Het gaat om een lichte kneuzing. De knie is nog steeds een beetje gezwollen. De dokter zegt dat er niet zoveel aan de hand is en dat het herstel snel verloopt. Hopelijk sta ik zondag weer in het veld als we tegen Guyana spelen." Voorwaarts-goalie Obrendo Huiswoud is vanavond de vervanger van Aloema.

De kans dat Emilio Limon vanavond in actie komt, is een stuk groter. De middenvelder heeft last van een hardnekkige spierblessure aan zijn bovenbeen. Bondscoach Ricardo Winter had halverwege de middag zijn basisopstelling nog niet doorgegeven aan zijn spelers. Limon laat vanmiddag vanuit het spelershotel weten dat hij op dezelfde manier als tegen de Antillen van waarde kan zijn voor zijn team: "De eerste helft speel ik gewoon en in de rust of vlak daarna ga ik naar de kant om krachten te sparen voor zondag. Maar als ik eruit ga, staan we op een mooie voorsprong. Honderd procent zeker."

Wint Suriname vandaag ook de tweede partij, dan is plaatsing voor de tweede ronde in het Digicel-toernooi zo goed als zeker. De winnaar van de poule gaat automatisch door terwijl ook nummer twee een goede kans maakt. De eerste wedstrijd tussen Guyana en de Nederlandse Antillen begint vanavond om zeven uur in het André Kamperveen stadion; Suriname trapt af om negen uur.

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: Aloema niet, Limon mogelijk wel tegen St. Lucia
Aloema niet, Limon mogelijk wel tegen St. Lucia
http://i51.tinypic.com/zwynlt.jpg
http://i51.tinypic.com/zwynlt_th.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/10/aloema-niet-limon-mogelijk-wel-tegen-st.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/10/aloema-niet-limon-mogelijk-wel-tegen-st.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content