SVB slaat uitnodiging Trinidad en Tobago af

Het hoofdbestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) laat een volledig bekostigde trip naar Trinidad en Tobago liggen. Een oefenwedstrijd t...


Het hoofdbestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) laat een volledig bekostigde trip naar Trinidad en Tobago liggen. Een oefenwedstrijd tegen de sterke 'The Soca Warriors' werd naast zich neergelegd.

Daarmee mist de nationale selectie een belangrijk meetmoment op de voorbereiding van de Digicel Caribbean Cup 2010. De leiding van de SVB lijkt prioriteit te geven aan de clubbelangen van Inter Moengotapoe en Excelsior, die zaterdag spelen om de Presidents Cup. De uitnodiging voor het spelen van de oefenwedstrijd tegen de nationale selectie van Trinidad en Tobago kwam enkele dagen terug binnen. De Trinidadiaanse Voetbalbond zou alle kosten dekken. Net als Suriname bereidt ook dat land zich voor op het Digicel-toernooi. De vriendschappelijke interland stond voor woensdag op het schema.

Aanvankelijk was bondscoach Ricardo Winter in stelling gebracht om het nationaal team klaar te stomen, maar kort daarna ontving hij bericht dat de trip wordt afgeblazen, omdat enkele geselecteerden zaterdag spelen tijdens de Presidents Cup-wedstrijd. Was de trip doorgegaan zouden de spelers vrijdag terug zijn. SVB-voorzitter Louis Giskus noch Winter waren gisteren bereikbaar voor commentaar.

Een official belast met de begeleiding van de nationale selectie beweert dat de trip is afgeblazen omdat de uitnodiging laat is binnengekomen. Daarnaast hebben de clubs grote belangen hebben bij het winnen van de Presidents Cup (10.000 US dollar voor de winnaar) en de spelers moeten daarom goed uitgerust zijn voor de ontmoeting.

Inter Moengotapoe-trainer Eduard Redjosentono had eerder gezegd dat de landskampioen voorlopig niet zou meedoen aan wedstrijden die buiten het trainingsschema van de club vallen. Dit standpunt was ingegeven door de vroege uitschakeling in de Paramaribo Cup.

Winter, trainer van Excelsior, had eerder ook laten doorschemeren dat de Paramaribo Cup op een "ongelukkig moment" was gekomen voor zijn club. Op zijn advies heeft de Natio niet meegedaan aan het mini-toernooi, dat gaande is. Dat toernooi zou volgens SVB-directeur Gordon van Sichem een geschikt meetmoment zijn voor de U-20 en seniorenselectie.

COMMENTS

Naam

Heren,56,Natio,56,Opinie,10,Overige,6,Suriname,56,Video,80,
ltr
item
Natio Suriname | Voetbal: SVB slaat uitnodiging Trinidad en Tobago af
SVB slaat uitnodiging Trinidad en Tobago af
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtvaYb7KfJOt0tJD-K1ykqdnecq4njIrbWI3qXAponzwf1G8Npiuh3EHeyI30AABtK11iHhTGgLcimG4q0Goo3bTrzFtLxKY6PNiuCLPLWsWFATJjvrpuGlfRwEhN2cDCleQQbCopwb0Y/s420/Trinidad+&+Tobago,+Suriname,+Oefenwedstrijd,+2010.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtvaYb7KfJOt0tJD-K1ykqdnecq4njIrbWI3qXAponzwf1G8Npiuh3EHeyI30AABtK11iHhTGgLcimG4q0Goo3bTrzFtLxKY6PNiuCLPLWsWFATJjvrpuGlfRwEhN2cDCleQQbCopwb0Y/s72-c/Trinidad+&+Tobago,+Suriname,+Oefenwedstrijd,+2010.jpg
Natio Suriname | Voetbal
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/10/svb-slaat-uitnodiging-trinidad-en.html
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/
https://natiosuriname.blogspot.com/2010/10/svb-slaat-uitnodiging-trinidad-en.html
false
3517194250845090273
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content